10/12/2012 05:24
 dany Posts: 19819
|
מצוינושששששששששששששש
toly כתב:
תודה יקרות ויקרים אני מאוד מתאפקת ונצמדת השבוע לתפריט ונוהגת לרשום ולנהוד בדיוק ולא בערך על פי השיטה ושאר הכללים וגם דואגת ליהנות מדברים אחרים שאינם עסקי גורמה עד כה סבבאבוש באיוש  ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 21:04
 toly Posts: 898
|
תודה יקרות ויקרים אני מאוד מתאפקת ונצמדת השבוע לתפריט ונוהגת לרשום ולנהוד בדיוק ולא בערך על פי השיטה ושאר הכללים וגם דואגת ליהנות מדברים אחרים שאינם עסקי גורמה עד כה סבבאבוש באיוש ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 20:59
|
תודה יקרה ידוע לי אך שמעתי בעצתך הנבונה קראי מה דיווחתי בפוסט החדש שלי תודה שוב וחג נפלא ובשליטה טולי 1103 כתב:
טל יקרה חייבים לגוון את התפריט ולאכול טעים להיות יצירתיים והשמיים הם הגבול אגב פשטידת הבטטה שייכת למשפחת הפחממות כדאי שתשמרי נתח למחר בצהריים. שבוע טוב חג אורים שמח נילי 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 06:12
 dany Posts: 19819
|
חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 21:01
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה אין כמוך תלמידה מחוננת שיהיה לך חג מלא אור שמחה ושליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 16:56
 אייריס Posts: 3744
|
וחג שמח.כמובן ומלא אור ושליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 16:55
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח כל החיילים עמדו דום לפקודתך ועשו עבודה נפלאה. נשמע טעים ומרענן. כל הכבוד לגיוון. בהצלחה בערב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 16:38
 1103 Posts: 5022
|
טל יקרה חייבים לגוון את התפריט ולאכול טעים להיות יצירתיים והשמיים הם הגבול אגב פשטידת הבטטה שייכת למשפחת הפחממות כדאי שתשמרי נתח למחר בצהריים. שבוע טוב חג אורים שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 16:19
|
מורתנו האהובה והיקרה אשר אינה דוגלת בסתם חסה קרה וקרועה בצלחת וכיאה לזכות שזכיתי להיןת תלמידתה החלטתי הבוקר לכבוד מזג האויר הקריר והנפלא (תודה יקום ואימא אדמה- אני מתמוגגת עם הפפוש'ס בצורת כלבלבונים וטרנינג סקסי בצעידה הבוקר.... ולכבוד חג החנוכה לפנק את קיבתי ותאי נשמתי על פי כללי התפריט החדש בארוחת בוקר ישראלית פרי יצירתי וללא שמץ פחמימונת אותה שומרת להדלקת נר ראשון הערב אז שמתי סינר כחול כמו הים קערה ירוקה יפה לכבוד הסלט ויצא למסע תענוגות על הגז כאשר למחבת טפלון הוקפצו בתרסיס שמן זית כמו טיסי קרב ותיקים בצל אדום בצלצלי שרלוט לבנים מעט שמפניון מספר עגבניות שרי קיפצו החבר'ה השתוללו בסוב נסוב עד ש"חטפו" זבטה מ-2 ביצים מקושקשות עם כוסברה פטרוזיליה וקמצוץ נענע טרייה כל הנבחרת הונחה ברוב הדר וכבוד_( ולנו בפריז יש כבוד.... ) על צלחת של חג יפה ועמוקה מעל פוזרה גב' ריקוטה של באפלו חמה וטרייה כאילו יצאה זה הרגע מהחווה ב נוסף כף יוגורט עיזים לזיגוג וכמובן סלט ירוק וטעים עם כף שמן זית וקמצוץ גרעיני חמניות וטיפונת גרעיני דלעת לעיצוב האישיות לסיום החגיגה כוס הפוך עם חלב עיזים במרפסת כשמסביב מטפטף אך בלב חמים ונעים.....והחיים ממש יפים אז מי אמר שדיאטה צריכה להיות שיגרתית ומשעממת??? אני כבר מצפה בכליון עיניים לתחרות הסביבונים הערב ולפשטידת בטטה שהכנתי להדלקת החנוכיה...נר לי נר לי נר דקיק בחנוכה אשמור על פה סגור ולע דקיק.... חג שמייח פורום יקר ואהוב טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|