09/12/2012 20:35
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכל הנשמות היקרות, באמת גם אני שעשיתי הרבה בהתנדבות בשנים קודמות וגם השנה הקב"ה יזמן לי בע"ה אפשרויות לתת, אני יודעת שכשאני בנתינה, אני בעננים ממש וכולי אושר ושמחה על כל מעשה שאני יכולה לעשות למען משהו. בדרך כלל אני מבקשת מבורא עולם שיזמן לי הזדמנות לעשות משהו טוב עבור מישהו מידי יום. לעיתים המצווה נופלת לידי כפרי בשל ואז אני שמחה. אבל נתינה מתמשכת וממוקדת כמו שעושה ברכה זיסר זו אחת בדורה ובאמת הזכיה היא של כולנו מבני העם הזה, וכמו שכבר אמרתי הלואי שלעולם נהיה רק נותנים ואף פעם לא נזדקק לעזרה שהיא מגישה לארצנו בכל כך הרבה התמדה ונדיבות ובעיקר צניעות שזו תכונה מאד מאד נדירה במקומותנו.... גם בני לפני כשנה נכנס למאגר ותרם דגימה לצורך העניין הזה. שנים עבדתי בהתנדבות עם קשישים לעשות להם טוב על הנשמה, או בשניידר כשסיפרתי סיפורים לילדים מידי חודש הייתי שם, או בגן ילדים במסגרת זה"ב בגן ועוד כהנה וכהנה. היום אני במאגר של העמותה למלחמה בכתות ושם אני בהתנדבות נותנת מידי פעם הרצאות לכל מיני גופים ומוסדות לפי הנדרש. יש לי פחות זמן לנושא זה, אבל באמת תמיד תמיד עושה גם למען חברים וחברות שלעיתים קשה להם והם יודעים שאני שם עבורם בכל שעה של היממה והם יודעים זאת. העיקר הוא להרגיש שאת/ה יכולים לתת ולא לקבל חס ושלום... וכל מילה נוספת תהיה מיותרת. שיהיה לכולנו חג אורים שמח ומלא אור ושמחה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 18:45
 קרנושה Posts: 3420
|
נתינה=מתנה. המתנה הכי גדולה שהאדם יכול לקבל ולתת...ולחלוק אותה עם הזולת. לא סתם אנחנו מרגישים נפלא כשמעלים חיוך על פניו של אדם אהוב, קרוב לליבנו ומי שיקר לנו, הנתינה כשמה היא מתנה ולך מגיע את כל צרור הברכות יקרה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 06:01
 dany Posts: 19819
|
אכן האנשים הנותנים שלא על מנת לקבל הם מעטים ונדירים. הברכה על ראשם. ותודה על כך שעדיין מסתובבים בינינו כאלו. ותודה לך חנהל'ה שהבאת את הדברים. חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
1103 כתב:
להיות בעל נתינה זו המתנה הנפלאה שהאדם יכול לקבל זכות גדולה להיות בעל נתינה הרי הוא מקבל כל כך הרבה רק מעצם הנתינה שלו אישה דגולה זו ברכה זיסר שתזכה למצוות ולאריכות ימים שבוע טוב נילי
מצטרפת לכל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 19:31
 1103 Posts: 5022
|
להיות בעל נתינה זו המתנה הנפלאה שהאדם יכול לקבל זכות גדולה להיות בעל נתינה הרי הוא מקבל כל כך הרבה רק מעצם הנתינה שלו אישה דגולה זו ברכה זיסר שתזכה למצוות ולאריכות ימים שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 17:28
 מטפס הרים Posts: 1533
|
ברכה זיסר- אשה מופלאה וים של נתינה. פוסט מעניין שמראה לכולנו כמה המון מקבל הנותן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 14:07
 רבקה Posts: 8411
|
ראשית ברכות ותודה לאישה נפלאה זו שעוסקת במלאכת קודש ומצווה. אין ספק שאהבת האדם היא תכונה נפלאה והלוואי ויהיו הרבה כמוה. פוסט נהדר חנה'לה וכולנו נמשיך באהבת הזולת , נתינה ודאגה אחד לשני המשך שבת רגועה ודאגה לעצמינו בהחלט חשובה לא פחות - שליטה והצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 14:01
 אייריס Posts: 3744
|
מלאכת קודש. הלוואי ובאמת יהיה מאגר מח עצמות שיציל הרבה נפשות. יש הרבה באמת מלאכים בכל מיני תחומים בחיים והלוואי ויתרבו ונמשיך בנתינה ובהצלה. שבת נפלאה ויופי שהארת את עינינו בפוסט מבורך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2012 11:26
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אתמול הייתי בהרצאה מיוחדת בראיון עם ברכה זיסר שקיבלה ביחד עם המקים של עזר מציון פרס ישראל לפני כמה שנים. על מה קיבלה פרס ישראל? על הקמת הבנק למוח עצם, וכל מה שמסביב עושה העמותה הזו. עזר מציון. הגב' היא דתייה מכיפות סרוגות, - לא היתה זו פרסומת אלא ראיון אישי שנערך עם הגב'. הסתכלתי על האישה שבעצמה חוותה עם בעלה שנים קשות וסרטן שאמנם בעלה החלים ממנו, לחלוטין אך בעיקר התרשמתי מהאישיות המיחדת של האישה. יפה מבפנים ויפה מבחוץ, כאות הוקרה לקב"ה היא עושה כל יום וכל כך הרבה, עד שאי אפשר להאמין ולא אלאה אתכם כמה אנשים ניצלו. בקיצור "לא יעלה על הדעת שלמדינה יהיה בנק דם אך לא בנק מוח עצמות ,. זה ציטוט. האישה שהיא כבר בשנות החמישים בעלת 3 ילדים ונכדים וכו'. עובדת כל הזמן בעניין זה, ראיתי את הצניעות, האור והגזרה היפה שלה, לבוש יפה באיפוק וממש אבל ממש צניעות שבאה ממקום של אמונה ושל ידיעה וחמלה. כל כך התרשמתי כמו כל הקהל שנכח במקום. ולמה אני מספרת? כדי להביא למודעות, כי לצערנו זה יכול לקרות חס ושלום חס וחלילה לכל אחד ואחת, והעיקר שיהיה הבנק הזה של העם היהודי כי בד"כ משם לוקחים את ההתאמה המדוייקת שרק היא יכולה להציל חיים. למדתי הרבה, אך בעיקר שיש לנו אנשים ממש מלאכים במדינתנו שעושים בשקט ובצנעה עבודת קודש - האישה בעצמה אחות במקצועה וכן שני תארים בסיעוד. דיברה גם על הקושי להיות אחות ולהיות מתוגמלת בצורה הולמת. כל יום לומדים משהו. הלואי שלעולם לא נצטרך ולא נהיה חלק מהאנשים הזקוקים לדברים כאלה אבל רק לתת דגימת דם כדי להיות במאגר כל כך חשוב. שרק נהיה בריאים מאושרים ונוכל להיות בשליטה על האוכל. כל הברכות על ראשיכם בשבת מופלאה זו, ובחיוך רחב אני שולחת לכם אהבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|