לקנות מכנסיים!! ג'ינסים!! כן כן כאלה עם מידה,רוכסן וכפתור שצריך להסגר.
אני כבר יותר משנה אצל מירי באינטרנט,ירדתי 10 קילו והפחד הכי גדול שלי היה לקנות ג'ינסים. הטראומה הראשונה קרתה כעוד לפני מירי,כאשר נכנסתי לקסטרו (פעם הייתה חנות הג'ינסים הקבועה שלי) וניסיתי למדוד מכנס מידה 38. לא נכנסתי למכנס בכלללללל...
התעקשתי וניסיתי מכנס נוסף,כמובן שגם לא הלך.. פה הבנתי שיש בעיה,זה או אני או הם. והחלטתי שהם. החלטתי שקסטרו מקטינים את המידות שלהם כל הזמן וזה ממש מרתיח! אחרי תקופה נרשמתי למירי ועליתי על המשקל לראשונה מזה הרבה מאוד זמן,עם הבנה שצריך להזיז קצת את המחוג.
אף פעם לא הייתי שמנה אבל תמיד הרגשתי רע עם הגוף שלי שעבר עליות וירידות רבות ובעיקר עם ירכיים ותחת שהיו מאפיינים אותי.אבל הרבה זמן לא קרה לי שלא נכנסתי לג'ינס שרציתי (יכול להיות גם שלא הייתי קונה ג'ינסים בתדירות כזאת גבוהה חחח)
בכל מקרה עבר הזמן אצל מירי ואיתו המשקל ירד. במהלך השנה וקצת שאני פה כל מכנס שקניתי וכל ג'ינס היה חסר מידה. אם זה טייץ או ג'ינס שהמידות שלו מאוד כלליות (S,M,Lׂ) ואז אם הייתי נכנסת לאחת מהן הייתי תמיד מרוצה.
יום אחד אמא הפתיעה אותי ולקחה אותי לקנות ג'ינסים (שיכנעתי את עצמי שזה מגניב שג'ינסים גדולים עליי..) נכנסתי לחנות והמוכרת מביאה לי מידה 38 (אמרתי לה שאין לי מושג בכלל איזה מידה אני...) ופתאום... קרה משהו מוזר. זה היה גדול עליי!!!!
בחיים זה לא קרה לי...
נכנסתי למידה 36. אף פעם לא הייתי מידה 36. אף פעם לא תיארתי לעצמי שאני מאלה,מאלה שאני קצת מקללת בלב.
אחרי שגיליתי מה מידת הג'ינס שלי (3 ג'ינסים לא טועים) הבנתי באמת מה גודל השינוי שאחרים רואים בי כי אני לפעמים לא מעכלת..
אני שמחה שיש לי את מי לשתף כאן כ"כ

מירי מה הייתי עושה בלעדייך!!!
שיהיה לכולם בהצלחה בחג!!! וסופ"ש רגוע ונעים

מוריאל