הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חילוץ

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/12/2012 06:11

dany
dany
לא נותנים לאף אחד לשקוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/12/2012 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
ללא ספק דימוי כל כך נכון למהלך חיינו ואנחנו כאן במסגרת המבורכת הזו גם אם שוקעים קצת מהר מאוד מגיע חילוץ.
חג שמח ובהצלחה לנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 22:40

מטפס הרים
מטפס הרים
EFF כתב:
מטפס....WELCOME HOME.....איזה דימויים יש לך....ואני בסך הכל מדמה אותנו לגדוד שנלחם בפיקודה של מירי....

אם אני חייל אצל מירי אז הערב לא ממש הייתי חייל מצטיין... טוב שיש מחר... שבת שלום..
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 17:25

EFF
EFF
מטפס....WELCOME HOME.....איזה דימויים יש לך....ואני בסך הכל מדמה אותנו לגדוד שנלחם בפיקודה של מירי....
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 14:56

קרולין
קרולין
מטפס יקר
על המקום זה נהדרsmile
שתהיה לך שבת נעימה רגועה ובשליטהsmile
תמשיך להתמיד ולהצליחsmile
שבת שלום ומבורך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 14:45

אייריס
אייריס
צודק בהחלט. אכן מצילת נפשות. מזלנו כי זכינו. שבת נפלאה בחיק המשפחה. תהנה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 14:43

אייריס
אייריס
מטפס הרים כתב:
אייריס כתב:
טפסני כל הכבוד להישאר במקום אחרי ימים מטורפים כאלו. ממש שאפו. הרגת אותי עם הדוגמא של הרכבים ומירי הנהגת. היא כל כך מפחדת לנהוג ומודיעה תמיד בחוגים שחבל על האנשים בדרכים אם היא.תנהג חחחחחחח פשוט גאון. מזל באמת שהיא המחלצת אותנו מדי שבוע ונותנת לנו בראש הרצאות מרתקות וטיפים לעניין. בהצלחה טפסני יקר ותיזהר מהחג. שבת שלום ומבורך

וו׳אללה. עכשיו ניזכרתי שכשביקרתי בפתח תיקווה מירי אכן
אמרה משהו שלמען שלום הציבור היא לא נוהגת וצחקתי. בכלל ההרצאות
של מירי מעבר להיותן מלאות תוכן של חיים יש בהן המון צחוקים. כיף להקשיב למירי זה פשוט כיף אחד גדול ומלא מוסר השכל. יש כבר בשוויץ וגרמניה כמה וכמה ששמעו על ניפלאות ההרצאות. כמו ההרצאה שמירי אמרה שהיא לא מוכנה לכבד כשיש לה קבוקים.. גדולה !!! ואני עוד עשיתי אותה נהגת חילוץ.. אבל זה אכן מזלנו שמירי היא כן מחלצת. אחרת אפשר בקלות לשקוע. מזלנו שמירי בשטח עם רכב החילוץ
שלה ומגיע למירי תודה על כל חילוץ וחילוץ כי תכלס- אלו לא רכבים שמירי מחלצת אלא נפשות!!!! שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 14:13

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, גם אני אוהבת כינוי זה, מקווה שמתאים לך. בהחלט אתה בר מזל לכל הדעות. א ב ל - סופשבוע הוא גם כן קצת בעייתי והחורף שמשתלט שוב עלינו החל מהערב הזה. לכן, השבוע הזה אתה חייב להיות "זהיר בדרכים" על מנת שלא תתקע ולא תזדקק לרכב חילוץ כדבריך. חצי יום שישי כבר עבר בשלום עבורי. החצי השני הוא הקובע כי ביום שישי אנו אוכלים חלבי צהריים ובשרי בערב. אבל אני מאמינה בעצמי ובדרך ולי - שוב רק עבורי אין דרך אחרת. הבוקר קמתי כואבת ודואבת אבל כשראיתי שבחוץ מזג אויר נוח מיד נעלתי נעלי ויצאתי לצעדה. מי יודע איזה גשם יהיה אח"כ.?? אי אפשר לסמוך ממש על אנשי מזג האויר ולראייה תחילת השבוע - לא היו תחזיות משהו, או לפחות לא קרה מה שאמרו בטח לא ביום שאמרו. אגב יש לי ספור עבורך בנושא זה. ואולי אולי מכאן אפשר ללמוד כמה דברים. לפני כ-10 שנים בערך היינו בעלי ושני בני בטיול ביוטה ארהב. זה היה באפריל . היינו בסולט לייק סיטי והאזור כמה שמורות טבע מדהימות. כל היום בנסיעה במכוניתנו שמענו אתראות קשות על כך שלמחרת בבוקר צריך שרשראות לרכב לשלג. בחוץ זרחה השמש שמיים כחולים והרדיו טרטר כל שעה אזהרות על מפולות שלג ושרשראות למכוניות. חשבתי לעצמי שאנשים בטח באזור הם משוגעים עם קבלות. צחקתי לעצמי. ובכן באותו לילה הלכנו לישון ובשעה 5 בבוקר קמתי לתומי לשרותים ואני פותחת וילון ומסתכלת ולא מאמינה. ערמות השלג שנערמו כל הלילה היו לבטח מתאימות לשוויץ. כלומר אנשי מזג האויר לא היו משוגעים להפך כל הכבוד להם... ואכן לא יכולנו לנהוג בלי שרשראות כי זה היה בגובה לפחות מטר אחד... מסקנה... בארהב לפחות הם יודעים על מה הם מדברים וגם העיתוי בדיוק מדהים. יש מה ללמוד מהם. וזה אפרופו רכבי חילוץ ועוד כהנה וכהנה. העיקר שתהיה לנו שבת בשליטה, לזכור שמזג אויר קר אינו בהכרח "התר " לפחמימות בלי סוף... צריך לזכור מי אנו, ומה אנו יכולים ומותר לנו להכניס לפה. שבת מופלאה לך טפסני ובעיקר תהנה מהמשפחה ומכל השאר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 14:01

מטפס הרים
מטפס הרים
אייריס כתב:
טפסני כל הכבוד להישאר במקום אחרי ימים מטורפים כאלו. ממש שאפו. הרגת אותי עם הדוגמא של הרכבים ומירי הנהגת. היא כל כך מפחדת לנהוג ומודיעה תמיד בחוגים שחבל על האנשים בדרכים אם היא.תנהג חחחחחחח פשוט גאון. מזל באמת שהיא המחלצת אותנו מדי שבוע ונותנת לנו בראש הרצאות מרתקות וטיפים לעניין. בהצלחה טפסני יקר ותיזהר מהחג. שבת שלום ומבורך

וו׳אללה. עכשיו ניזכרתי שכשביקרתי בפתח תיקווה מירי אכן
אמרה משהו שלמען שלום הציבור היא לא נוהגת וצחקתי. בכלל ההרצאות
של מירי מעבר להיותן מלאות תוכן של חיים יש בהן המון צחוקים. כיף להקשיב למירי זה פשוט כיף אחד גדול ומלא מוסר השכל. יש כבר בשוויץ וגרמניה כמה וכמה ששמעו על ניפלאות ההרצאות. כמו ההרצאה שמירי אמרה שהיא לא מוכנה לכבד כשיש לה קבוקים.. גדולה !!! ואני עוד עשיתי אותה נהגת חילוץ.. אבל זה אכן מזלנו שמירי היא כן מחלצת. אחרת אפשר בקלות לשקוע. מזלנו שמירי בשטח עם רכב החילוץ
שלה ומגיע למירי תודה על כל חילוץ וחילוץ כי תכלס- אלו לא רכבים שמירי מחלצת אלא נפשות!!!! שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 12:12

אייריס
אייריס
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 10:24

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מטפס יקר, ברוף שובך וקולולו אמיתי מכל הלב על השקילה והיותך במקוםApplause
אהבתי מאוד את שאר הפוסט ומסכימה לגמרי שכאן אי אפשר לשקוע באמת, לא מאפשרים לך וטוב שכך

תודה רבה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 10:05

נחושה
נחושה
מטפס יקר, ברוף שובך וקולולו אמיתי מכל הלב על השקילה והיותך במקוםApplause
אהבתי מאוד את שאר הפוסט ומסכימה לגמרי שכאן אי אפשר לשקוע באמת, לא מאפשרים לך וטוב שכך
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 09:47

dany
dany
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

מטפס הרים כתב:
הי דני.נכון ואחרי חזרתי ממדריד ביום ג הבא יש לי חודש שלם בלי טיסות... ואני מתכוון שיהיה זה חודש ״ מעשים טובים״ כדברייך. שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 09:46

מטפס הרים
מטפס הרים
הי דני.נכון ואחרי חזרתי ממדריד ביום ג הבא יש לי חודש שלם בלי טיסות... ואני מתכוון שיהיה זה חודש ״ מעשים טובים״ כדברייך. שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 09:40

dany
dany
הידד על העמידה במקום, לדעתי גם שאת כביכול משתולל........ כבר יש לך איזו בקרה פנימית שמווסתת ומאזנת.
עכשיו אני מבינה שיש לך איזו אנתחתא טובה של חודש ימים ללא שיטוטים בעולם, כך שאתה יכול לנצל את החודש הזה ל"מעשים טובים" והצלחה.
שבת שלום

מטפס הרים כתב:
שלום לכולם. חזרתי הביתה לאחר ארבע שעות עיכוב בטיסה אבל טוב מטוס תקין לפני המראה ממטוס תקול אחרי....היה לי יום מצויין בדיאטה. עם הגיעי הביתה ניפתח לו סכר מחשבתי וכבר ראיתי עצמי נהנה מאיזו צלחת חומוס מפוארת עם תוספות רלבנטיות( למשל ארבעה שניצלתירס ... כמה נמוך אני יכול להגיע , אה?).. אחרי השלמת פערים משפחתית והתרעננות הבטתי במישקל. שום תירוץ לא היה לי. יום חמישי הוא יום שקילה. אבל לא רציתי להישקל ביודעי שגופי לבטח לא התאושש מהנגאובר השטרודלים ויתר חטאי השבוע... אבל יום שקילה הוא יום שקילה ואני לא אחד שבורח מאחריות, לפחות מנסה. בחיל מהול ברעדה עליתי. כן, גם לאנשי האינטרנט יש את מעמד השקילה. מתנה קיבלתי- נישארתי במקום!! זה לא מובן מאיליו. אני חוזר היום בעוז ועיזוז לתהליך.. כנראה שהיומיים האחרונים שהיו מצויינים מנעו התדרדרות. מה שבטוח מנע המשך נפילה היתה פנייתי אליכם בערבו של היום הקשה מאוד השבוע. ההוא עם העוגות, המסעדות וים השומן..אלו מכם ששלחו לי תגובות פשוט שימשו עבורי , אם תרצו, כמגן בצידי הדרך, מאלו שמונעים מהרכב ליפול לתהום. אני חושב, לא חושב, בטוח- שאם הייתי שומר את הנפילה לעצמי ולא משתף אתכם , זה היה ניגמר אחרת.. הפורום שלנו הוא כלי, פלטפורמה אדירה לאימון, לסיוע. באלגוריה נוספת מעולם התחבורה- הפורום שלנו הוא כמו רכב חילוץ, עם כבלים חזקים מאוד, מאלה שנוסע בדרכים ושולף רכבים שנתקעו עמוק בבוץ או נפלו לצידי הדרך לתהום...חלקם שנים ארוכות
שם... ואני מציע לכולנו פשוט לנצל, כן לנצל , את העובדה שמירי בנתה לנו כזה רכב חילוץ.. ומירי היא בעצם הנהגת, מקצוענית.. נוסעת ברכב האדיר הזה ומחפשת רכבים תקועים בבוץ ושולפת אותם.. וכמה רבים יש כאלו.. והם כבר מיואשים, משוועים לחילוץ...., הבוץ דבק בהם, אבק דרכי עפר מכסה אותם, צבעם המקורי היה כלא היה, האויר בגלגלים ירד אף הוא.....אך רכב החילוץ
ומירי לא מוותרים ומושכים עם הכבלים.. ומשוך.. ומשוך... ולאט לאט חוזרים הרכבים אל אם הדרך, מהוססים, כבדי תנועה בהתחלה... עד מהירה ייבש הבוץ , יפול , הרכב יעבור ניקוי ושטיפה ( יסודי פנים וחוץ ואפילו פוליש ואקס ממש פנים חדשות) וישוב לעצמו כרכב בטוח בעצמו... על המסלול... שבת שלום לכולם.
edited by מטפס הרים on 12/7/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
07/12/2012 08:36

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום לכולם. חזרתי הביתה לאחר ארבע שעות עיכוב בטיסה אבל טוב מטוס תקין לפני המראה ממטוס תקול אחרי....היה לי יום מצויין בדיאטה. עם הגיעי הביתה ניפתח לו סכר מחשבתי וכבר ראיתי עצמי נהנה מאיזו צלחת חומוס מפוארת עם תוספות רלבנטיות( למשל ארבעה שניצלתירס ... כמה נמוך אני יכול להגיע , אה?).. אחרי השלמת פערים משפחתית והתרעננות הבטתי במישקל. שום תירוץ לא היה לי. יום חמישי הוא יום שקילה. אבל לא רציתי להישקל ביודעי שגופי לבטח לא התאושש מהנגאובר השטרודלים ויתר חטאי השבוע... אבל יום שקילה הוא יום שקילה ואני לא אחד שבורח מאחריות, לפחות מנסה. בחיל מהול ברעדה עליתי. כן, גם לאנשי האינטרנט יש את מעמד השקילה. מתנה קיבלתי- נישארתי במקום!! זה לא מובן מאיליו. אני חוזר היום בעוז ועיזוז לתהליך.. כנראה שהיומיים האחרונים שהיו מצויינים מנעו התדרדרות. מה שבטוח מנע המשך נפילה היתה פנייתי אליכם בערבו של היום הקשה מאוד השבוע. ההוא עם העוגות, המסעדות וים השומן..אלו מכם ששלחו לי תגובות פשוט שימשו עבורי , אם תרצו, כמגן בצידי הדרך, מאלו שמונעים מהרכב ליפול לתהום. אני חושב, לא חושב, בטוח- שאם הייתי שומר את הנפילה לעצמי ולא משתף אתכם , זה היה ניגמר אחרת.. הפורום שלנו הוא כלי, פלטפורמה אדירה לאימון, לסיוע. באלגוריה נוספת מעולם התחבורה- הפורום שלנו הוא כמו רכב חילוץ, עם כבלים חזקים מאוד, מאלה שנוסע בדרכים ושולף רכבים שנתקעו עמוק בבוץ או נפלו לצידי הדרך לתהום...חלקם שנים ארוכות
שם... ואני מציע לכולנו פשוט לנצל, כן לנצל , את העובדה שמירי בנתה לנו כזה רכב חילוץ.. ומירי היא בעצם הנהגת, מקצוענית.. נוסעת ברכב האדיר הזה ומחפשת רכבים תקועים בבוץ ושולפת אותם.. וכמה רבים יש כאלו.. והם כבר מיואשים, משוועים לחילוץ...., הבוץ דבק בהם, אבק דרכי עפר מכסה אותם, צבעם המקורי היה כלא היה, האויר בגלגלים ירד אף הוא.....אך רכב החילוץ
ומירי לא מוותרים ומושכים עם הכבלים.. ומשוך.. ומשוך... ולאט לאט חוזרים הרכבים אל אם הדרך, מהוססים, כבדי תנועה בהתחלה... עד מהירה ייבש הבוץ , יפול , הרכב יעבור ניקוי ושטיפה ( יסודי פנים וחוץ ואפילו פוליש ואקס ממש פנים חדשות) וישוב לעצמו כרכב בטוח בעצמו... על המסלול... שבת שלום לכולם.
edited by מטפס הרים on 12/7/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!