|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/12/2012 13:54
 אייריס Posts: 3744
|
היי שח. ראשית תפני לרופא שלך לגבי המיחושים.
לגבי תכנון הארוחות זה השתלם לך ולא נפלת בג'אנק המהיר וככה שלטת בעצמך ומנעת עלייה. ואין כמו מרקים חמים בחורף אז תפנקי עצמך ויש מלא מתכונים בפורום המתכונים. בהצלחה רבה רבה ולא להתפתות למזון המהיר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:53
 נחושה Posts: 6982
|
ראשית, מחוננת....כשרוצים יכולים!!! כשעושים מצליחים!!! לגבי פינוק אין בעולם כמו סיר מרק מהביל ומלא ניחוחות ובריאות : החל ממרק צח, ירקות (מרק כרובית, מרק בצל, אפונה, עדשים ובטטה של אפי, מרק כתום של דלעת לא מוקרם....מיליון רעיונות) תמיד אפשר להתפנק בפשטידת טונה שבפורום מתכונים, פשטידת התרד של מירי, נורמנדי, ברוקולי, פטריות.... לגבי העיקצוצים....אם זה כמו הרגשת נמלים יכול להיות שאת יושבת/ עומדת לא נכון ולא שמה לב והאיזור נרדם...אם זה בשוטף יכול להיות תגובה עמבית כשלשהי ושווה לרשום מתי זה קורה ולכמה זמן ולהתייעץ ברופא. כמובן לבדוק שהמקום לא חם /מגרד/אדום/נפוח שאז זה יכול להיות סימן ראשוני לזיהום כלשהו.... עלי והצליחי יקירה ושימרי על המומנטום לתוך סופהשבוע והלאה.... ותשלחי קצת גשם למרכז....יבש כאן edited by נחושה on 12/5/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:45
 שח Posts: 169
|
התעוררנו לבוקר נפלא של גשם - אולי לרובכם זה ברור וכבר נכנס לשגרה, אבל אצלנו בדרום לא זוכים לגשם כל יום וכבר הרבה זמן שלא ירד עלינו מטר כמו שצריך, רק מיני טפטופים שכאלו, ובתור אוהבת חורף מושבעת - להתעורר לקול טפטוף הגשם, הריח של האוויר הנקי והרחובות הרטובים - עושה לי הכי מצב רוח בעולם! זה וגם 3 ימים רצופים של שליטה מהנה איך אני גאה בעצמי, תחושה מעולה!! אז כמו שרובכן דואגות להזכיר לי (ובהחלט צודקות) לתכנן זה אחד מאבני היסוד להצלחה... אז אתמול בערב, כשהילדים שלי ביקשו קבב וצ'יפס לארוח"צ מחר, כבר הבהבה לי נורה אדומה של סכנה מתקרבת חחח, זה הרי קל להכנה, מהיר ו.... משמין!!!!! אז הבנתי שעדיף לי להיות ערוכה הלכתי למקרר, הפשרתי לי נתח יפה של דג סלומון, תיבלנתי וחתכתי ירקות ועניינים והכנסתי למקרר. עכשיו זה יצא ממחבת הצלייה, אחרי עשר דקות קצרצרות ובצהריים אוסיף לזה בזריזות מחבת של ירקות מוקפצים והנה!! יש לי ארוחה מוכנה ומדהימה לצהריים ! איזה כייף!  מחר כבר יום חמישי, מה שאומר שאנחנו שנייה לפני סופשבוע, שלפי החזאים הולך להיות גשום וחורפי ואני בלבטים קשים ומייסרים במה לפנק ולהתפנק השבת.... הצעות, מישהו?
ושאלה לא קשורה - בזמן האחרון אני סובלת מכל מיני עקצוצים שכאלו ברגליים ובידיים, מישהו מכיר? יודע מה זה אומר? זה משגע אותי! ממש עקצוץ מטורף כזה בכף הרגל שאי אפשר לדרוך או בחצי כף היד... פשוט מציק ומטריד, יש למישהו מושג מה זה אומר???
שיהיה לנו המשך יום גשום ובשליטה מהנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|