הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חייבת עזרה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/12/2012 18:55

רבקה
רבקה
קסם יקירה
אנ י רוצה - משמעו אני יכולה
הרי אין דבר העומד בפני הרצון והוא הרזון
ודאי שלך לא קל בתקופה של הנקה והמצאותך בבית
אך הכל תלוי בך בידיך המשימה בפעולה
אנחנו כאן כדי לפרגן לתמוך ולעזור ואת עצמך תובילי את השינוי למקום חפצך
הכנה מראש תוביל אותך בהחלט להצלחה
קבלי חיזוק ותמיכה כי כולנו עם אותה הבעייה grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 17:13

dany
dany
קסם יקרה קיבלת כאן עצות למכביר, הבנת שאת ממש לא בת יחידה במשפחה הזאת(אני מניחה שידעת זאת גם קודם) אך תמיד נזכרים מחדש.
אז לאט לאט, קחי לך כל פעם משימה קטנה שאותה תיישמי, ותמשיכי למשימה הבאה.
תבדקי באמת היכן טמון עקב אכילס שלך, ואותו תנסי לשנות.
הרגלים שטמונים בנו שנים על גבי שנים לא ניתן לשנות בהרף עין, אך עבודה יומיומית תביא עימה הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 17:06

קסם
קסם
אייריס כתב:
קסם המקסימה. כל כך לא קל להיות בשליטה כל היום במיוחד שאת אחרי לידה מיניקה ועם אחף ואחד מטלות ביום ללא קשר ללידה הברוכה והילדים שמסתובבים בצהלה סביבך ברור שלא קל והכי קל לך לאכול פחמימות זמינות ופשוטות. אין ספק שכולם כאן עוזרים ויש לך עזרה ותמיכה בבית ומסביב אך את היחידה שחייבת להתאפס ולקחת את עצמך בידיים. תפקסי את עצמך תתחילי בשינויים קטנים תעשי רישום ממש כמו בהתחלת תהליך את חייבת להכין לך בהקפאה ארוחות משלך רק שיהיו לך מזומנות בשלוף. שיהיו לך סנפרוסטים במקפיא ותכיני מהם מאכלים קלילים ומהירים (פורום מתכונים מלא בהם נצלי אותו). מאחלת לך המון הצלחה והרבה כיופים עם הילדודס שמרי על עצמך באוכל כי ההרגשה היא נוראית ומיותרת. זה אפשרי רק צריך לעשות סוויצ' וליישם מהרגע. לכולנו בלי שום קשר ללידה הנקה וילדים קטנים יש משברים במשך השבוע החוכמה להתרומם מהם ולהתחיל לעבוד שוב כדי לא לחזור אחורה לעולם. בהצלחההההה נשיקות

תודה רבה מבטיחה שבשבוע הבא תהיה ירידה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 14:05

אייריס
אייריס
קסם המקסימה. כל כך לא קל להיות בשליטה כל היום במיוחד שאת אחרי לידה מיניקה ועם אחף ואחד מטלות ביום ללא קשר ללידה הברוכה והילדים שמסתובבים בצהלה סביבך ברור שלא קל והכי קל לך לאכול פחמימות זמינות ופשוטות. אין ספק שכולם כאן עוזרים ויש לך עזרה ותמיכה בבית ומסביב אך את היחידה שחייבת להתאפס ולקחת את עצמך בידיים. תפקסי את עצמך תתחילי בשינויים קטנים תעשי רישום ממש כמו בהתחלת תהליך את חייבת להכין לך בהקפאה ארוחות משלך רק שיהיו לך מזומנות בשלוף. שיהיו לך סנפרוסטים במקפיא ותכיני מהם מאכלים קלילים ומהירים (פורום מתכונים מלא בהם נצלי אותו). מאחלת לך המון הצלחה והרבה כיופים עם הילדודס שמרי על עצמך באוכל כי ההרגשה היא נוראית ומיותרת. זה אפשרי רק צריך לעשות סוויצ' וליישם מהרגע. לכולנו בלי שום קשר ללידה הנקה וילדים קטנים יש משברים במשך השבוע החוכמה להתרומם מהם ולהתחיל לעבוד שוב כדי לא לחזור אחורה לעולם. בהצלחההההה נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 13:43

קסם
קסם
מיכל שרון כתב:
קסם יקרה..
אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך.. איזה שבוע קשה עובר עלי..
ועדיין כל השבוע הזה.. אחרי כל נפילה שלי אמרתי לעצמי שאני חייבת לחזור לתלם.
אחרי כל נפילה.. כמה זמן שזה לא לקח עד שמצאתי את הכוחות לקום ממנה ויותר חשוב מזה - להרפות ממנה.. אז אחרי כל נפילה שתיתי כוס מים, עמדתי ותיכננתי את הארוחות ליום המחר, ספרתי 600 קלוריות פחמימות, החלטתי עוד החלטה קטנה שמחזקת אותי (כמו למשל - היום אני לא נוגעת בלחם, רק להיום.. שזה החשק העיקרי שלי בהריון הזה ומוקש רציני בימים אלו) והמשכתי הלאה..

אני יודעת שהשבוע הזה היה רחוק מלהיות מושלם.. הוא התחיל כבר בלהרשות לעצמי יותר בסופ"ש, נמשך עם האזכרה של אבי בראשון וכלה בזה שכל ערב/לילה השבוע נגמר באסון אחרי יום שלם של שליטה ואיפוק.. כל ערב משהו קטן אחר היה הטריגר..
ועדיין אני לא מתייאשת.. אני אגיע לשקילה היום..
עדיין אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים וגם היום אני אתחיל מאפס.. לא ארשה לערבים הקודמים להעיב על הסיכוי של הערב הזה להיות נהדר ונפלא מבחינת הדיאטה - חסל סדר נשנשת לילה מטופשת!!!
עדיין אני לא מתייאשת ואני בוחרת להאמין שאני יכולה לחזור לשיא המשקל הנמוך שלי אצל מירי (שניה לפני חג שבועות 2010 - אלוהים איך הזמן טס!!! ורק המספר הזה תקוע לי בראש כמו עוגן) על אף הקילוגרמים הרבים שמפרידים ביני ובינו..
עדיין אני לא מתייאשת ואני בוחרת לקום כל יום לעשייה, כל יום לשינוי קטן בהתנהלות שלי.. לאו דווקא מול האוכל.. אתמול בלילה הבנתי שההתנהלות שלי בשגרת הבית היא זו שמביאה אותי לאובדן שליטה.. לא ללכת לישון כשאני עייפה אלא להמשיך "לסחוב" למשל.. זו רק דוגמא אחת קטנה..

בקיצור יקירתי.. את לא בסירה אחת.. אלא באונייה אחת גדולה עם רבים מאיתנו..
תראי איך מיום ליום ההרגשה שלנו לגבי הדיאטה ועצמנו יכולה להשתנות - לפני שבוע ירדתי קילו וחצי והייתי על גג העולם והיום אני מרגישה כמו פח זבל לפחמימות שמתחבאות טוב טוב מאחורי רחם ובו עוברית קטנה ובעטנית..
אז הסוד הוא להסתכל על כל יום בפני עצמו.. לראות במסגרת האילוצים והמגבלות שלך מה היום את יכולה לשנות ולעשות בשביל עצמך שלא עשית אתמול ולהיות יותר סלחנית..

שיהיה לנו המון בהצלחה והמשך יום נפלא (:

היי מיכל תודה על תגובתך ויש לנו מזל גדול שאנחנו במסגרת אוי לי אם לא הייתי במסגרת בטוח הייתי מעלה עוד אני מסכימה איתך לגבי כול מה שאת כותבת פה ורוצה להוסיף היום הבנתי שאני בעודף משקל רציני את יודעת הכול יחסי יש כאלה שאומרים לי יפה לך ככה מה הם מבינים ?אני יודעת דבר אחד לא משנה כמה כול אחד צריך להוריד פה מהמשקל הנמוך עד הגבוה דבר אחד משנה שלכולנו יש הפרעת אכילה אם לא היתה לא היינו פה מבחינתי הגיע הזמן לקבל את זה ולעשות שינוי ולהתמיד בו מבחינתי אני יכולה להיות במסגרת הז כול חיי גם שאהיה 56 קג כדי שאשמור כדי שאבין שאני בקבוצת סיכון ובציק אני יכולה להשמין גם כדי לפתח מערכת יחסים יציבה עם האוכל ולהפנים רגשית ושכלית שאוכל הוא לא ינחם אותי אלא להיפך ללמוד לאכול מתוך צורך אמיתי במזון לצורך קיומנו וגם להינות בגבולות הטעם הטוב לדעת לעצור בזמן אני עובדת פה על מערכת יחסים שלי עם האוכל מאז שאני פה לא ירדתי כמעט במשקל אבל שמרתי עליו וזו היתה בעצם שאיפתי היו לי כמה חודשים שלא באמת עשיתי דיאטה אלא יותר שמרתי[הלוואי שהייתי במשקל היעד שלי כאשר אני כותבת שורה זו] היום הבנתי שאני עוצרת עושה לפי הכללים כולל שישי שבת וכמה חודשים כמו שמירי אומרת אני רוצה לפרגן למירי כמה שחשבתי שאני יודעת [לא חסרה לי השכלה וחוכמה] הבנתי כמה אני לא יודעת כמה למדתי ממנה כמה כבר היא הפכה להיות חלק ממני כמה שאני מדברת לעיתים אני שומעת את מירי בוקעת מגרוני בנוסף כול יום אני לומדת מידידיי וידידותיי בפורום נפלא זה כמו כן אני בחרתי לסלוח לעצמי על כך שהייתי במקום שהיה לי נוח להיות בו אף על פי שלא היה לי טוב בו אני סולחת לעצמי ולוקחת רק את הדברים הטובים משם את העמידה במקום וחוסר עליית משקל נוספת עד כה הייתי מעין מתבוננת מהצד ליקטתי מידע אספתי מכול אחד עוד קצת חומר עכשיו אני יוצאת לשטח להרויח כמו שאחרי לימודים מרויחים כסף אני יוצאת להרויח קג שנושרים בהצלחה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 12:55

מיכל שרון
מיכל שרון
קסם יקרה..
אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך.. איזה שבוע קשה עובר עלי..
ועדיין כל השבוע הזה.. אחרי כל נפילה שלי אמרתי לעצמי שאני חייבת לחזור לתלם.
אחרי כל נפילה.. כמה זמן שזה לא לקח עד שמצאתי את הכוחות לקום ממנה ויותר חשוב מזה - להרפות ממנה.. אז אחרי כל נפילה שתיתי כוס מים, עמדתי ותיכננתי את הארוחות ליום המחר, ספרתי 600 קלוריות פחמימות, החלטתי עוד החלטה קטנה שמחזקת אותי (כמו למשל - היום אני לא נוגעת בלחם, רק להיום.. שזה החשק העיקרי שלי בהריון הזה ומוקש רציני בימים אלו) והמשכתי הלאה..

אני יודעת שהשבוע הזה היה רחוק מלהיות מושלם.. הוא התחיל כבר בלהרשות לעצמי יותר בסופ"ש, נמשך עם האזכרה של אבי בראשון וכלה בזה שכל ערב/לילה השבוע נגמר באסון אחרי יום שלם של שליטה ואיפוק.. כל ערב משהו קטן אחר היה הטריגר..
ועדיין אני לא מתייאשת.. אני אגיע לשקילה היום..
עדיין אני לא מתייאשת ולא מרימה ידיים וגם היום אני אתחיל מאפס.. לא ארשה לערבים הקודמים להעיב על הסיכוי של הערב הזה להיות נהדר ונפלא מבחינת הדיאטה - חסל סדר נשנשת לילה מטופשת!!!
עדיין אני לא מתייאשת ואני בוחרת להאמין שאני יכולה לחזור לשיא המשקל הנמוך שלי אצל מירי (שניה לפני חג שבועות 2010 - אלוהים איך הזמן טס!!! ורק המספר הזה תקוע לי בראש כמו עוגן) על אף הקילוגרמים הרבים שמפרידים ביני ובינו..
עדיין אני לא מתייאשת ואני בוחרת לקום כל יום לעשייה, כל יום לשינוי קטן בהתנהלות שלי.. לאו דווקא מול האוכל.. אתמול בלילה הבנתי שההתנהלות שלי בשגרת הבית היא זו שמביאה אותי לאובדן שליטה.. לא ללכת לישון כשאני עייפה אלא להמשיך "לסחוב" למשל.. זו רק דוגמא אחת קטנה..

בקיצור יקירתי.. את לא בסירה אחת.. אלא באונייה אחת גדולה עם רבים מאיתנו..
תראי איך מיום ליום ההרגשה שלנו לגבי הדיאטה ועצמנו יכולה להשתנות - לפני שבוע ירדתי קילו וחצי והייתי על גג העולם והיום אני מרגישה כמו פח זבל לפחמימות שמתחבאות טוב טוב מאחורי רחם ובו עוברית קטנה ובעטנית..
אז הסוד הוא להסתכל על כל יום בפני עצמו.. לראות במסגרת האילוצים והמגבלות שלך מה היום את יכולה לשנות ולעשות בשביל עצמך שלא עשית אתמול ולהיות יותר סלחנית..

שיהיה לנו המון בהצלחה והמשך יום נפלא (:
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 11:59

קסם
קסם
תודה לכן בנות אני פשוט מבינה שאין פה הנחות אני חייבת להתחיל וללכת עם זה עד הסוף צודקת נחושה הפסקתי לקרוא הייתי עושה זאת המון זה היה ממלא לי את הנשמה גם אם אין לי הרבה זמן אמצא את הזמן אשנה סדרי עדיפויות קשה לי אני דואגת תמיד לעיניני הבית ואת שלי משאירה לסוף הגיע הזמן לשנות ולראות שלא יקרה כלום אם אקרא ספר במקום לנקות [יש לי גם עוזרת] או אתאמן זה קשה השינוי הזה אך אני חייבת זאת לעצמי תכנון קרולין כמה שאת צודקת תכנון אמיתי וארגון כאשר הייתי פועלת כך זה היה עובד ויותר מזה לא ליום אחד לא ליומיים לתמיד אני חייבת לשנות הרגלים זאת אומרת אני רוצה הרי ההרגל הוא תמיד יהיה לצידנו לטוב או לרע יבנה אותנו או יהרוס אותנו זהו אני עובדת על לשנות הרגלים שוב תודה על היותכן והיותכם פה כדי לשפוך את הלב לשתף ולהגיע לתובנות לתרום ולהיתרם תודה מעומק הלב
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 11:34

קרולין
קרולין
יקירתי
הערכות ותיכנון מראש זה דבר שמאדדדדד עוזר בתהליך שתמיד יהיה לך אוכל מוכן תכיני לכמה ימים אם את יכולה....
עכשיו חורף סיר מרק גדול אוכל מבושל זה עוזר מאד.
הרבה מים, תה צמחיםםםם מרגיע ומחמםםםם.
שיהיה לך בהצלחה רבה
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 11:12

נחושה
נחושה
קסם של פוסט,
יקירה לא פשוט להיות בבית, ועוד להיות הורמונלית ועוד להשוות לאחרים...
אני תמיד משווה את עצמי ביחס אלי...ביחס ליכולותיי ובתאם לנסיבות ויודעת שאני עושה או לא עושה כמיטב יכולתי ופרשנותי את המצב.
הדרך הטובה ביותר היא להערך, להתכונן, לגוון, לתבל, להוציא מתכונים מפורום מתכונים ולעשות אותם...וכך גם לדאוג לעצמך...מעט התעמלות או ריקוד, לחזור לקרוא, לחור ליצור, להתחיל לחשוב על העבודה מתי ואיך....יש לך סביבה תומכת זה המון בתהליך...
להתחיל לבצע צעד קטן להתרגל ולהמשיך לצעד הבא: נניח רק לדאוג לבלי פחממות מחמש, הצעד הבא יהיה לשלב 10 דקות הליכה ביום, להגיע ל 10 כוסות מים, רק דגים או קטניות השבוע...רק בלי לחם....כל מה שיקדם אותך לעשיה ולהצלחה בתהליך.
המון בהצלחה וככל שתשתפי אותנו יותר יישב לך פחות על הנשמה ויהיה לך קל יותר ביחד איתנו להתקדם קדימה והלאה....
תחזרי להתלבש יפה, צבעי טמבור, לק, גם בבית כאילו שאת תיכף יוצאת....
והכי חשוב...רישום רישום רישום אמיתי וכנה מאוד עוזר להבנת חריגה בכמויות, הגזמה בקפה, פחות מדי מים או נשנושים....בהצלחה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/12/2012 10:33

קסם
קסם
היי פורום יקר אני מאוד רוצה לקבל עזרה למי שלא יודע אני חצי שנה לאחר לידה מניקה ועדיין בחופש בבית מה שאומר קשה קצת לעשות דיאטה עכשיו כמו כן יש לי עוד ילדים בבית וקצת קשה להוציא את כול הפיתויים מחוצה לו בשבילי פיתןיים זה גם לחמניות פיתות אני מאוד אוהבת פחמימות מורכבות ולא בעיקר ממתקים הלחם קל יכול לשבת לו ולנוח ימים במקרר עד היום הייתי בדיעה של עדיף להישאר במשקל הנוכחי עד שההנקה תתבסס ועוד תירוצים אחרים אני לא אומרת שזה לא היה חשוב לחשוב ככה אך יחד עם זאת אני משנה את דעתי אני כבר לא רוצה להישאר במקום למעשה אני עם 18 קג עודף אך מעונינת להוריד 15 קג תבינו עד כמה אני נראית שונה כעת ומרגישה רע עם עצמי נקודת התפנית שגרמה לשינוי דעתי היתה באחד הימים בשבוע זה כאשר ביליתי באירוע משפחתי שבו נכחו גם נשים במצבי לאחר לידה שטרם ההריון היו הרבה יותר מלאות ממני ותמיד הייתי להן מודל לחיקוי עם הרזון ושליטה מלאה ממש הרגשתי נבוכה כאשר ראיתי באמת עד כמה אני שמנה יחסית אליהן ולמה שהייתי לפני והבנתי שבמקום הזה אני לא רוצה להיות אבל אני לא באמת יודעת מה לעשות כי יש לי את כול מה שצריך ובכול זאת זה תקוע רשית יש לי בעל מדהים שמאוד תומך ילדים גם כן מדהימים שתומכים הדיאטנית פה מדהימה בהיענות שלה התמידית אליי הפורום נהדרבבית יש לרוב סביבה ללא פיתויים אך אמרתי לכם אני אוכלת יותר אוכל בכמויות מאשר ממתקים את האוכל אני לא יכולה להוציא מהבית מן הסתם בנוסף יש לי מכשירי כושר בבית שימזמן הפכו לקולבים יש את מירי הנהדרת ההרצאות המדהימות ובכול זאת אני לא זזה כמו כן אני מודעת שיש לי סדר יום שהוא קצת לחוץ ולא קל אך בכול זאת מה לעשות בעצם אני יודעת מה צריך לעשות כי כתבתי לכם הכול פה אך יש לי בעיה אחרת שאני לא מיישמת טוב הבוקר התחיל לי טוב למעשה אך אני רוצה יותר מזה אני רוצה כמה חודשים כמו הבוקר הזה כולל שישי שבת אני רוצה להצליח מעבר אני כבר לא רוצה להישאר במקום אני רוצה לרדת במשקל מחכה לעיצות ורעיונות תודה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!