|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/12/2012 18:30
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד לך מטפס יקר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 16:39
 קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד מטפס יקר! עם הנחישות שלך תגיע לכל מטרותיך  בהצלחההההההה רבהההההההה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 14:28
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
מטפס הרים כתב: אין עליכם, כולכם ביחד וכל אחד ( אחת... ) לחוד... פשוט קבוצה מדהימה, מפרגנת, מחממת את הלב שמתקרר כאן בשלג, כמה שלג יורד גם היום... תודה ענקית ממני אליכם, כל מי שטרח וחיזק אותי .היום ביקרתי רוב היום בנסיכות הליליפוטית ליכטנשטיין, חלום של מקום, על גבול אוסטריה שוייץ, יפה בטרוף...ועכשיו חזרתי מארוחת ערב אצל קבוצה של אנשים צעירים שאני רותם למשהו.. תכלס, אני שפוך, מחר חוזר הביתה. אבל אני יכול להגיד לכם: היה לי יום מעולה בדיאטה!!! פשוט מעולה.. אני מרגיש שעליתי במשקל בשבוע הזה, ואולי לא מעט.. כך נראה לי לפחות, אבל היום היה מעולה! ואיזה יופי היה כשהמארחת הערב, זוג אנשים מקסימים , אמרה שהיא הכינה אורחת ערב ללא פחמימות , והיא בכלל לא ידעה שאני בתהליך, היא פשוט החליטה ללכת על זה והיה טעים ובריא ובלי פחמימות... אז שוב תודה לכם. ממשיכים לטפס, אין לי דרך אחרת, גם אם לעיתים דרכי קצת בוערת... יפה תיארת את התהליך...כשמשהו נדלק ומתחיל לבעור, דורכים עליו מכבים וממשיכים הלאה כל הכבוד על יום קליל ובשליטה בדרך לסופשבוע רגוע ומלא הנאה 
את ושח, נחושה יקרה, מביאות את הסמיילים הכי שווים בעולם. זה עם התופים פשוט גדול!!! לייק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 11:44
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על הנחישות!!!!!!!!!!!!!!!!
מטפס הרים כתב:
כבכר הודיעו לי מאלעל שהטיסה נידחתה בשעתיים... אז זה הייתרון של אינרנט אלחוטי ולפטופ- כל בית קפה נעים הופך למישרד פעיל.. אבל הבוקר התחיל יפה מאוד ובשליטה בהחלט והוא חד משמעית יימשך כך. להתראות .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 10:23
|
כבכר הודיעו לי מאלעל שהטיסה נידחתה בשעתיים... אז זה הייתרון של אינרנט אלחוטי ולפטופ- כל בית קפה נעים הופך למישרד פעיל.. אבל הבוקר התחיל יפה מאוד ובשליטה בהחלט והוא חד משמעית יימשך כך. להתראות .
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 08:00
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
אין עליכם, כולכם ביחד וכל אחד ( אחת... ) לחוד... פשוט קבוצה מדהימה, מפרגנת, מחממת את הלב שמתקרר כאן בשלג, כמה שלג יורד גם היום... תודה ענקית ממני אליכם, כל מי שטרח וחיזק אותי .היום ביקרתי רוב היום בנסיכות הליליפוטית ליכטנשטיין, חלום של מקום, על גבול אוסטריה שוייץ, יפה בטרוף...ועכשיו חזרתי מארוחת ערב אצל קבוצה של אנשים צעירים שאני רותם למשהו.. תכלס, אני שפוך, מחר חוזר הביתה. אבל אני יכול להגיד לכם: היה לי יום מעולה בדיאטה!!! פשוט מעולה.. אני מרגיש שעליתי במשקל בשבוע הזה, ואולי לא מעט.. כך נראה לי לפחות, אבל היום היה מעולה! ואיזה יופי היה כשהמארחת הערב, זוג אנשים מקסימים , אמרה שהיא הכינה אורחת ערב ללא פחמימות , והיא בכלל לא ידעה שאני בתהליך, היא פשוט החליטה ללכת על זה והיה טעים ובריא ובלי פחמימות... אז שוב תודה לכם. ממשיכים לטפס, אין לי דרך אחרת, גם אם לעיתים דרכי קצת בוערת... יפה תיארת את התהליך...כשמשהו נדלק ומתחיל לבעור, דורכים עליו מכבים וממשיכים הלאה כל הכבוד על יום קליל ובשליטה בדרך לסופשבוע רגוע ומלא הנאה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 06:55
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד טפסני. אתה נחוש ותצליח גם אם תהיינה מעידות קטנות פה ושם זה דרכו של אדם. בהצלחה בהמשך וכמה טוב שהתארחת בסעודה נטולת פחמימות והרגשת בעננים ולא היית צריך להתייסר או להתלבט. בהצלחה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 05:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מכבים את הבערה וממשיכים לטפס,בהצלחה וטיסה נעימה הביתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2012 01:16
|
אין עליכם, כולכם ביחד וכל אחד ( אחת... ) לחוד... פשוט קבוצה מדהימה, מפרגנת, מחממת את הלב שמתקרר כאן בשלג, כמה שלג יורד גם היום... תודה ענקית ממני אליכם, כל מי שטרח וחיזק אותי .היום ביקרתי רוב היום בנסיכות הליליפוטית ליכטנשטיין, חלום של מקום, על גבול אוסטריה שוייץ, יפה בטרוף...ועכשיו חזרתי מארוחת ערב אצל קבוצה של אנשים צעירים שאני רותם למשהו.. תכלס, אני שפוך, מחר חוזר הביתה. אבל אני יכול להגיד לכם: היה לי יום מעולה בדיאטה!!! פשוט מעולה.. אני מרגיש שעליתי במשקל בשבוע הזה, ואולי לא מעט.. כך נראה לי לפחות, אבל היום היה מעולה! ואיזה יופי היה כשהמארחת הערב, זוג אנשים מקסימים , אמרה שהיא הכינה אורחת ערב ללא פחמימות , והיא בכלל לא ידעה שאני בתהליך, היא פשוט החליטה ללכת על זה והיה טעים ובריא ובלי פחמימות... אז שוב תודה לכם. ממשיכים לטפס, אין לי דרך אחרת, גם אם לעיתים דרכי קצת בוערת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 22:11
 נחושה Posts: 6982
|
ומטפס יקר שלנו, תמיד יהיה מישהו כאן לתת לך יד כשתרגיש מעידה קרובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 10:22
 שח Posts: 169
|
מזכירה לך את שהבטחת אתמול: "ני מבטיח כאן קבל עם ופורום יקר, לכם, למירי שלנו אך בעיקר לעצמי- מחר בערב יהיה דיווח מסוג אחר לגמרי. לא יכניעו אותי. לא אריות טורפים, לא זקנות מקסימות שזוכרות קונגרסים ציוניים של לפני שנות תרפפו, לא מסעדות גורמה , ולא כלום. מחר לא אוכל לעשות יום קיזוז זה באמת בלתי אפשרי כאן, אבל מחר יהיה יום של אין פחמימות אחרי חמש, מחר תהיה ארוחת בוקר סופר קלה,מחר תיהיה ארוחת צהריים סופר בריאה רק דג וסלט ובלי שטויות .. מחר, אני אהיה ממש רחוק, אל תחפשו אותי . מי שידע למחול - ימחל לי על נפילתי. הזמן ישקיט הכל, אני ממשיך לי בדרכי. מי שאוהב אותי יתמוך בי בלי מילים ובלי דברים.. והוא יגיד אתה יכול ורק תמשיך- תכבוש הרים...היו, היו ימים מאוד קשים, רגעי תהום גדולה. אבל היתה תיקווה והיא נישארת על תילה. היה מצב חדש, והוא נכון מתוק מדבש, אני אמשיך ואתהלך ואתנסה- ללא כל תנאי. אני אצליח לעשות כאן מעשה- שינוי חיי... שלכם."
ביג לייק - על כל מילה ומילה 
אתה במצב כ"כ לא פשוט, ואני ממש מבינה לליבך, לא יודעת איך הייתי שורדת את המסעות האלו במקומך, רק מלקרוא אותך (בשקיקה..) מרגיש לי כאילו חבל לפספס את כל המטעמים המיוחדים בארצות רחוקות, שבאמת לא זוכים להם רבים, ובמקרה שלך המשפט של מירי לא ממש תקף "אם כבר ליפול על משהו, אז שזה היה איכותי וטוב" כי.... נשמע כאילו כל מסע כזה שלך אובר בורד הוא טעים בטירוף ושווה כל נפילה לא יודעת אם זה משתווה לקושי שלך במסעות שלך, אבל דוגמא אישית שלי - מקום עבודתי האחרון, הייתה מאפייה בדיוק ממול, לא רחוב/שניים קדימה, לא מצריך מאמץ או צעדה, אלא ממש מול הפרצוף שלי, מה שאומר שבכל בוקר כשהגעתי לעבודה, היה כבר ריח משכר של מאפים מטורפים, בורקסים וקרואסונים עם שוקולד ולחמים ואלוהים ישמור - מה לא? ובצקים זו פשוט חולשה מטורפת שלי או ה-חולשה וכבר לא חשוב מה יש בתוך הבצק, מתוק או מלוח או רק לחם, אבל במצק ועוד חם... אלוהים ישמור עליי!! כל בוקר התעוררתי עם הבטחה מחודשת! היום ! זה היום שבו אני שומרת על עצמי ומתחילה דיאטה כמו שצריך כי אני חזקה ויכולה, והייתי מכינה לי כריך בבית לבוקר וסלט לשעות הצהריים, העיקר כדי לא ליפול שם במיני מאפים... ומודה ומתוודה כאן שלא משנה כמה הכנות היו וכמה שיחות נפש עשיתי עם עצמי, כל אלו לא עזרו לי בשיט ברגע שהריח המשכר היה נכנס לי לתוך העבודה ולתוך הריאות וגם אם הצלחתי איכשהו להתגבר על מאווי הבוקר אז בצהריים כשהיו מוציאים פיילות של סוגי לחמים, שם כבר הכל היה אבוד וזו הייתה פשוט מלחמה מטורפת ויומיומית שלצערי, פשוט לא הצלחתי לצלוח ולכן אתה מחונן בעיניי, ואולי אינך מעריך את עצמך די, כי אתה יותר מראוי לטייטל הזה!! סוג העבודה שלך, בה אתה נמצא כל הזמן בנסיעות ומסעות (לפעמים נדמה שיותר קולינריים מעיסקיים ) בוודאי ובוודאי אינו מצב נורמלי ואידאלי לשום אדם, לא כל שכן אדם שנמצא בעודף משקל שמנסה לרזות, וההצלחות שלך בתוך המסע , הן אלו שהופכות אותך לגיבור בעיניי!! כי אומנם "לא קלה דרכנו" אבל דרכך פשוט עמוסה בקוצים, דרדרים, סברסים ומה לא!! ועל כן כל קילוגרם הורדה שלך משול בעיניי לחמש שלי, בחיי!!
אז היה חזק! ואמיץ! קרא שוב ושוב את שכתבת והבטחת לעצמך כל כך יפה אתמול ותעשה כמיטב יכולתך ליישם!! אל תשכח לקחת איתך את התפוחים בתיק, שיהיו זמינים לך ואם יש מצב לקנות שם איזו חבילה של פריכיות אורז זו גם אופציה, אןמנם לא צמודה לתפריט אבל תמיד עדיפה כברירת מחדל לנישנוש על פני הדברים האחרים שנקרים בדרכך.. ושים לב גם לעניין השתייה - עכשיו כשקר אנחנו פשוט לא שותים מספיק כי הגוף לא דורש ולא מזכיר לנו, אבל אני למשל מוצאת את עצמי, בסוף יום, עם כאב ראש נוראי, רוב הסיכויים שמחוסר שתייה, אז לפחות תנסה להשלים זאת בחמש-שש כוסות תה ביום, אפשרי גם קפה שחור חזק ומתוק - גם משביע ואומרים גם שבריא כוס אחת ביום, ככה בכל פעם שתחוש רעב תכין לך כוס שתייה חמה ומתקתקה.
אנחנו כבר ביום רביעי, מה שאומר שאני כבר 4 ימים מלאים בשליטה וגאה בעצמי כל כך!! מחר כבר יום חמישי, סופ"ש מתקרב והפחד מלאבד את השליטה מתחיל לחלחל אצלי, אז מתחילה כבר לתכנן בראש מה הולך להתבשל אצלי לשבת חורפית וגשומה שכזו, חייבת לעבור גם אותה בלי פחמימות מחמש!! מחכה לשמוע ממך עדכונים משמחים ובשורות טובות, שיהיה לכולנו יום גשום, קסום ובשליטה מהנה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|