05/12/2012 15:07
 1103 Posts: 5022
|
אפי"לה תודה המתכון נראה טעים אגב יש בגולפ אנד קו קולפן עגבניות אין צורך לחלוט את העגבניות מקלפם בקלי קלות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 14:38
 רבקה Posts: 8411
|
תודה אפי'לה , כמה מחמם את הלב והנשמה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 23:32
 EFF Posts: 6409
|
1 וחצי ק"ג עגבניות בשלות חתוכות לרבעים ( למי שרוצה להשקיע אפשר לקלף..) 1 בצל גדול בפרוסות 4 שיני שום חתוכות לחצאים פלפל אדום 2 כפות שמן זית 2 כוסות ציר מרק (אפשר מים עם כף אבקת מרק בטעם עוף או מרק עגבניות - יש של אוסם) כמה עלי בזיליקום קצוצים מלח במידת הצורך פלפל שחור מעט טבסקו למעיזים
בתבנית בחום 200 מעלות לצלות את העגבניות, בצל ושם כשעליהם בוזקים את שמן הזית..
להוציא מהתנור לערבל בזהירות במערבל או בסטיק
להכניס לסיר, להכניס את הציר, להוסיף עוד כוס מים ולהשלים תיבול.
להגיש עם כוסברה קצוצה למי שאוהב
ניתן לערבב בצלחת ההגשה עם מעט יוגורט לקישוט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|