הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נמאס לי!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/12/2012 18:46

נחושה
נחושה
יקרה,
חלק מהבדיקות קשורות לגנטיקה וייתכן שהן לא קשורות לאוכל באופן ישיר דוגמא - השפעה על כולסטרול יכולים להיות ייצור עצמי של הגוף, עניינים הורמונאליים (גלולות) ודברים נוספים.
נמאס לי לא קיים אצלינו ובוודאי לא בפורום התומך והמעודד.
לגבי המשקל והתפריט זה לענייני מירי (ייתכן שצריכה לחלק אחרת פחממות או סוכרים או לעשות רישום מדוייק ולבדוק את העניין לגופו
לגבי הבדיקות לעיתים בוצעו בזמן או עפ"י הנחיות לא מדוייקות דבר שמשפיע על התוצאות וכן מומלצת בדיקב חוזרת בעוד חודש-שלושה חודשים. את הבדיקות תשאירי לרופאים.
כל השאר זה בידייך יקירה והכי חשוב מצב כעס, דחק או עצבנות גם הם מחבלים בירידה במשקל וחבל....כתבו שאת מהממת...המשיכי כך ונקווה לבשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 18:37

רבקה
רבקה
עדי יקירתי , לא מתייאשים
את תמשיכי בהתאמצות לירידה במשקל
ותראי שבסופו של דבר הכל ישתלם והתוצאות יהיו טובות
וגם אם צריך טיפול תרופתי תאמיני לי שזה לא סוף העולם
את תהיי רזה והבדיקות יהיו בסדר
וכמובן אין מחיר להרגשה נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 07:06

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב עדי,
מהפוסט של מירי הבנתי שבדיקות הכולסטרול והסוכר שלך אינן מוצלחות. קחי בחשבון שבכל הנוגע לכולסטרול זה גם תורשתי ולכן יש סיכוי שתזדקקי לטיפול תרופתי. אני יכולה לומר לך מנסיוני שכל הבדיקות מצוינות כולל הכולסטרול הטוב שבעקבות פעילות גופנית הולך ומשתפר תמיד אבל הכולסטרול הרע לא יורד כל כך וזה בגלל תורשה משפחתית ולכן אני נוטלת כדורים. בבדיקת הדם שעשיתי לפני שבוע התאזן הכולסטרול הרע פלאים אבל זה עדיין מחייב נטילת כדורים.
תגשי לרופא אולי יש צורך בטיפול תרופתי ובאשר לסוכר, ככל שתתמידי בשמירה על כמות הסוכר שנכנסת לגופך תראי שזה יורד פלאים.
בהצלחה.
+1 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 05:44

אקורדיאון
אקורדיאון
רק לא לצום ,תקבלי תוצאה הפוכה,באשר לבדיקות צדקה מירי ,חיזרי עליהן.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 22:37

מטפס הרים
מטפס הרים
הי . אני לא רופא ולא בן רופא אבל אני מסכים עם דני ועןם נילי שהעניין הרפואי הוא לרופאים ושהצלחתך בדיאטה רק יכולה להועיל לבריאותך הכוללת. באמת מאחל שהכל יסתדר על הצד הכי בריא.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 22:10

קרולין
קרולין
עדידוש יקרה
סבלנות את בדרך הנכונה תמשיכי להתמיד והכל יהיה לך בסדר
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 22:02

miribelkin
miribelkin
Administrator
יפתי,קודם כל לא לצום....אף פעם...זה לא עובד, חבל.
לשנות את גישה ולא לקטר .....זה עובד.תחזרי בעוד חודש ימים על הבדיקות,
כולן דרך אגב טובות מאד רק קצת גבולי בסוכר והכולסטרול. אולי לא היית בצום 12 שעות לפני.....אחרי שתחזרי על הבדיקות, כשאני מקוה שבחודש הזה ממש ממש תקפידי לשמור. אז נדבר.....בנתיים תירגעי ותהני מהחיים. אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 19:39

אייריס
אייריס
עדידוש סבלנות. הכל יבוא על מקומו בשלום. ומה פתאום לצום?? זה יעשה לך יותר גרוע וחלושס בכל הגוף. מאחלת לך בריאות ושבוע טוב וקל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 18:27

1103
1103
עדי יקרה
את נראית מעולה ובאשר למצב הבדיקות דני כתבה לך כדאי להתיעץ עם הרופא.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 18:10

dany
dany
חמודה לצום ממש לא, ובנוגע לבדיקות צריך יעוץ רפואי לא הכל זה רק הדיאטה. ברור ששמנים זה מחמיר את הבעיות.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 17:50

דרך המלך
דרך המלך
עדי יקרה
היום מירי החמיאה לך שאת נראית מעולה וירדת מדהים.. תהיי אופטימית... הבדיקות יסתדרו לאט.. סבלנות יקירה.. אל ייאוש והמילה נמאס לי לא מתאימה... ...
תמשכי בדרכך והכל יסתדר
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 17:19

EFF
EFF
קודם כל אל יאוש..ושנית יש לך את מירי להתיעצות...מירי בוודאי תיעץ לך אני בדרך! המקצועית והטובה ביותר..החזיקי מעמד או כמו שאומרים באנגלית ( אני אוהבת את צמד המילים הזה..) hold on.....
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 17:16

adish
adish
נמאס לי שכמה שני מתאמצת ויורדת במשקל עדיין הבדיקות שלי נשארות גרועות
או יותר מזה
גרועות הרבה יותר ממה שהיו...
איך בגיל 30 כבר זה נראה ככה?!?!?
מה לא מספיק שאני אצל מירי ושומרת ( מנסה לפחות) מנסה להיות אופטימית גם שממש ממש קשה (ואני בתקופה שממש ממש קשה)מה עוד לעשות
לצום?!?!
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!