הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » 3 ארוחות ביום, למה הכוונה?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/12/2012 19:05

נחושה
נחושה
שח יקרה,
מסכימה בהחלט שכל גרם שיורד ולא חוזר הריהו מבורך ואימרו - אמן!!!
לגבי כל השאר נילוש כתבה לך במפורט, בהצלחה יקירה והיייי הכי טעים קילו פחות.
+1 קישור קבוע (Permalink)
04/12/2012 19:03

נחושה
נחושה
1103 כתב:
miribelkin כתב:
אין מה להוסיף....נילי תלמידתי המחוננת, צדקת בכל מילה
אוכל וזמנים, זה מאד אישי, שח יקרה תקשיבי לגופך.....
תלמדי אותו ותפנקי אותו באוכל בריא מזין וטעים.
אני מעדיפה חוץ משתיה ומסטיק לא לאכול כלום בין הארוחות......
בהצלחה סבלנות והתמדה שלך מירי

מירי אהובה
תודה. מכל מלמדי השכלתי את הינך מורה נפלאה ומופלאה רק בזכותך היגעתי עד הלום.
זכיתי בהכרותי אותך בזכותך אני משתבחת ומשתדרגת משבוע לשבוע
את אחת ויחידה ואין שניה לך
נילי

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 22:49

1103
1103
miribelkin כתב:

מירי אהובה
תודה. מכל מלמדי השכלתי את הינך מורה נפלאה ומופלאה רק בזכותך היגעתי עד הלום.
זכיתי בהכרותי אותך בזכותך אני משתבחת ומשתדרגת משבוע לשבוע
את אחת ויחידה ואין שניה לך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 22:43

מטפס הרים
מטפס הרים
קבלי קולולו בסגנון שוויצרי היישר מציריך שיש בה כרגע שלג קל אך קור רב .. איזה יופי שאת קרובה לאט אך ממש בטוח לחמישה קילוגרם פחות. ואת תגיעי אליהם. חד משמעית.שמח שהאסוסיאציה של הבטן השטוחה מסייעת כי זה אכן כך. היום הייתי בפגישות בבריסל ( כן, רק לפני שעה הגעתי מבלגיה לשוויץ) והרגשתי קליל עד קליל למדי ואני ממש חושב שזה השפיע על התנהלותי בפגישות.., ואילו כעת בערב, אחרי שאכלתי לא הכי אייי במטוס הדבילי הזה (אבל גם לא ממש נפילה ממש לא)אני מרגיש כבדבד עד כבדבד למדי... אז חשוב להיזכר בתחושות הנעימות. זה עוזר. שחקי אותה ואני מחכה ככליון עיניים לחגיגות החמסה הראשונה שלך, בהחלט סיבה לגאווה כי כל גראם שהעפת הוא כולו שלך , במו ידייך חילצת את גופך מכל גראם של שומן. ואין דבר אמיתי ואין דבר נכון ובטח שאין דבר בריא יותר מזה. חלומות בטן שטוחה נעימים . להתראות.
edited by מטפס הרים on 12/3/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 22:06

miribelkin
miribelkin
Administrator
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 20:42

1103
1103
שח יקרה
לא חייבים לעשות את יום הקיזוז לי למשל זה לא מתאים.ניסיתי לעשות קיזוז שלוש פעמים בפעם הראשונה היה נפלא ובשתי הפעמים האחרות הרגשתי
רע לקראת הערב לכן בכוונתי לוותר על יום זה.
תה צמחים את יכולה לשתות כמה פעמים ביום אחרי הכל התה מכיל ברובו מים לעומת זאת קפה יש לשתות רק שתי כוסות ביום כשכמות החלב מדודה
כיוון שהחלב מכיל לקטוז שהוא סוג של פחממה ויש בו קלוריות.בכוס קםוצינו קטנה יש 100קל".
מותר לך שני פירות ביום עד לשעה חמש כמובן שאלה יהיו אך ורק תפוח ואגס את המרק תצרפי לארוחת הצהרים וכדאי מאוד לקנח עם אחד משני הפירות.
השיטה של מירי גורמת לנו שינוי הרגלי אכילה ואורח- חיים זה לא נעשה בזמן קצר ולא על רגל אחת.המטרה שלנו לרדת ולהגיע למשקל יעד וכמובן לשמור
על ההשג לתמיד אך יש שבועות בהם אנו עומדים על המקום וישנם שבועות שגם יש עליה במשקל לכן עלינו להעזר בסבלנות להתנהג לפי הכללים ובסופו של
יום ההצלחה תאיר לנו פנים
ערב נעים
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 18:54

1103
1103
שח יקרה
ברכות על חצי קילו שהישלת השבוע ממשקלך.חבל שאת מקלה ראש בחצי קילו {שומן}שירד ממך.
ראשית כפי שאת כותבת העיקר שאת במגמת ירידה.כל התהליך הינו מאוד אינדוידואלי כל גוף מגיב אחרת
תנסי באמת להיצמד לתפריט לוותר על ה נישנושים אולי הם אלה שמאיטים את הירידה.
חייבים להיות כל הזמן עם היד על הדופק לעשות.כדאי שתרשמי את כל מה שאת מכניסה לפה זו תהיה האינדיקציה הטובה ביותר עבורך
ערב נעים הצלחה בהמדך התהליך
ניליLogic

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 14:11

רבקה
רבקה
שח יקירתי
שלוש ארוחות ביום מכוון לארוחות המלאות
בביניים יש לך את הפרי תפוח או אגס, המעדן שעוזר לך הרבה
וכמובן שתיה מרובה
לגבי הנשנושים יש לאט לאט להיגמל מהם וזה אפשרי עם הרבה תרגול
אין מה לעשות בשביל לראות ירידות יש למלא את החוקים כהלכתם
וכל הכבוד לך על הירידה המשיכי כך ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 13:42

אייריס
אייריס
שח יקרה כל הכבוד לירידה נפלאה. המשיכי בדיוק כמו שאת עושה ותמשיכי לראות ולהרגיש תוצאות נהדרות. להיט ועוד להיט ממש נהדרת.
לגבי שאלתך: אין לרזות מהר זהו תהליך וגם אם לא תאכלי את מנות הפחמימות/שומנים/חלבונים שצריך לפעמים רואים שנתקעים במקום כי הגוף זוכר הכל וצריך לתת לו את האנרגיות שלו. אין צורך לוותר על כלום התפריט שאנחנו מקבלים הוא מאוזן ונכון לירידה ריאלית ולא כדאי למהר

לשום מקום. ועם ירידה כמו שלך את תצליחי יפה מאוד בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
03/12/2012 11:25

שח
שח
ארוחת בוקר, צהריים וערב - זה ברור לי, השאלה שלי היא מה זה אומר לגבי "הנישנושים" בין לבין? smile
אצלי, טווח השעות בין הארוחות ממש גדול (8:00 א.בוקר, 14:00 א.צהריים, 20:30 א.ערב) אז אם אני אוכל רק בהן, אני אהיה ממש רעבה במהלך היום... השאלה האם כדי לרזות יותר מהר אני צריכה לוותר על הביניים? (לדוגמת פרי/מעדן/מרק... כי הם למעשה אלו שעוזרים לי לעבור את היום?) אני מרגישה חזירה שאני בכלל מדברת על זה, אבל חייבת להבין אם זה רק אצלי ככה...
upset
הכי כייף שהחזאים בכל הערוצים הבטיחו לנו שמהיום בערב נזכה שוב לחורף - ייייייש
Froot ובחורף יותר מכל, יש תחושה של רעב מוגבר, קר במשך היום, קודר וחשוך כבר מוקדם, בסביבות השעה חמש והצורך בפחמימות מנחמות, במתוקים ובנישנושים רק גובר וגובר, אז ברור שזה גם פסיכולוגי (ברובו אם לא בכולו) אבל באמת יש גם תחושה פיזית שהגוף משדר לנו צורך במשהו חם, וכמה כוסות תה אפשר לשתות ביום....??!! (היום, אני כבר בכוס תה צמחים השנייה שלי אחרי הקפה של הבוקרbeer) אז אולי אני עושה משהו לא נכון? אולי מתפספס לי פה משהו שלוותיקות ולמנוסות שביננו, עוזר לצלוח את כל א. הביניים האלו? לפחות הפנמתי את עניין התכנון מראש, שבהחלט עוזר להישאר בשליטה ופחות להתפתות, אז לארוחת צהריים היום מתוכנן חזה עוף על הגריל ופסטה ברוטב עגבניות (איך בא לי! מלאאא זמן לא אכלתי פסטה..) ולערב אנטיפסטי עם טונה Thumbs Up

מעדכנת על אתמול - יום הקיזוז עבר בשלמותו (תודה על ההתעניינות דני יקרה) בהצלחה ובשליטה
Applause (בלילה הציק לי רעב מעצבן בבטן, וכל כך פחדתי ליפול, דווקא בסופו של יום, ששתיתי אולי 4 כוסות תה כל פעם בטעם אחר עד שהכרחתי את עצמי להיכנס למיטה ב 12 בלילה...) מטפס יקר, תודה שהזכרת לי את התחושה הנעימה של בטן שטוחה (יחסית) בבוקר שאחרי, זה עזר לי לא מעט לשרוד את הרעב המאוחר של אתמול wink אז...... בשקילה הבוקר נרשמה ירידה של חצי קילו Cool לא להיט, ממש יורדת לאט ובעצלתיים, קרובה להורדת מידה וחמישה קילואים שלמים, בע"ה, קרובה... נו טוב, העיקר שאני במגמת ירידה!

אשמח לתגובותיכם....
המשך יום מקסים ובשליטה מהנה לכולנו
grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » 3 ארוחות ביום, למה הכוונה?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!