04/12/2012 19:10
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, מקווה שהכאבים מאחורייך או לפחות הוקל לך ומאחלת לך הטבה משמעותית והחלמה מהירה וטובה. וחיבוק לחיזוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 18:35
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקרה אני מאחלת לך בריאות טובה וכמו שדרך -המלך כתבה לך מנסיונה בעזרת הכדורים הנכונים מצבך יוטב והכאבים יחלפו. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 17:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיוך מהלב כאחת שיש לה דלקת מפרקים ואני חיה על הכדורים כל כך מבינה לליבך ומאחלת לך רק בריאות. אל תברחי לאוכל בכלל לא שווה גם כאבים גם השמנה לא שווה.. בריאות יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 17:25
 EFF Posts: 6409
|
עצוב לשמוע שאת סובלת מכאבים - הלוואי ויכולתי ליעץ לך בנושא הזה...באשר לאוכל - עד כמה שהוא מנחם אותנו,הוא לא ירפא....הדרך הקלה היא ליפול על מתוקים, מלוחים, פחמימות, אבל כולנו מגיעים להשגים שחשוב לנו לשמור עליהם. אזלא חבל לקלקל? היי בריאה והחזיקי מעמד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 09:02
 dany Posts: 19819
|
חבל מאד שאת סובלת מכאבים, זה פשוט עצוב ולא נעים. אך כל הכבוד לך שאת למדת לא לנחם את עצמך עם אוכל שמביא אחר כך כאבים אחרים.......... מאחלת לך רפואה שלמה. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 05:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ראשית מקווה שאת חשה הקלה בכאבים ואכן נחמה או ישועה לא מהאוכל ולכן לא שווה ליפול לזה וטוב שאת מדברת עם אדם פיקח שיודעת בהחלט את התורה וזו את. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 19:33
 יולי Posts: 754
|
היי חיוך, אני מאחלת לך רפואה שלמה ומקווה שעם כתיבת שורות אלו הכאב פוחת והולך... יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 18:23
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה רק ב ר י א ו ת שלמה שתהיה לך תמיד כאן בשבילך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 17:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי חיוך. מאחל שתרגישי טוב ושיחלפו הכאבים. השגת הישג גדול בירידת משקל ניפלאה. זה הישג ענק וכולו שלך!! וגם אם יש יום אסל ויום בסל- את יודעת היטב כמה את רוצה שהישג זה ילווה אותך עד 120!!! אני יושבבמטוס כעת וניזכר בפוסט שלך על החגורה ששמת בלי הארכה וכמה טוב הרגשת כשטסת לאחרונה ואת הרבה יותר קלילה, הרבה יותר נינוחה לאור ההישג הניפלא שלך. אני בטוח ומשוכנע שאת תעשי כל מה שצריך כדי שההישג יהיה לדרך חיים שלימה עבורך. אצלי בעבר היו הישגים מדהימים אבל לא שמרתי עליהם, התיחסתי אליהם כגימיק חולף... וכעת כל שאני רוצה ממש רוצה אולי יותר מכל זה להתייצב שוב בהישג ולתת לו את כל הכבוד שבעבר מנעתי ממנו בהשמנה חוזרת ונישנת.. תצליחי חיוך יקרה, כולנו איתך!!!! edited by מטפס הרים on 12/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 16:51
 אייריס Posts: 3744
|
שבוע טוב ומוצלח. בריאות זה הכי חשוב זה לא סתם קלישאה. תרגישי טוב ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 14:55
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה מאחלת לך הקלה מרובה בכאבים והלוואי וייעלמו ותרגישי טוב את מתנהגת להפליא בשליטתך וכך המשיכי איך אמרת האגוזים לא יפחיתו את הכאבים אך בבקשה לא להלקות את עצמך , קרה קורה ועוד יקרה אנו כאן מטפלים בעצמינו להשיג את הטוב ביותר הרבה בריאות וללא כאבים המשך שבוע קל ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 14:46
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
איני יודעת, לעיתים צריך להקשיב לגוף שלנו, (בדרך כלל אני עושה זאת). אני סובלת מכאבים בברכיים (נפלאות מזג אויר,) וכן במרפקים וכאבים עזים. אני משתדלת לא לקחת משככי כאבים אבל לבטח הכאב לוקח ממני כוח זה ברור. אולי זה לא סיבה אבל אתמול אכלתי לי כמות לא מבוטלת של אגוזים (לא קלויים כמובן). אחרי כן מאד הלקיתי את עצמי. מה את חושבת לעצמך? האם את יכולה לקלקל את כל ההששגים? האם האגוזים יפחיתו את הכאבים? ודאי שלא. אולי היו לי רחמים עצמיים, אולי כי מאד קיוויתי שעם הירידה במשקל כל מיני כאבים כאלה ואחרים יעלמו מחיי ולא כך הדבר? אולי התסכול על כל המצב הזה? אני עושה כמה שאפשר. הולכת לטיפולי טווינא, הולכת לחמי געש למים המינרליים, ורק באמת שאין ברירה אני לוקחת לי אקמול, אז מה עוד אפשר לומר? מדברת עם עצמי ואומרת לעצמי מחר יהיה יותר טוב, אבל אם יש ארגעה בבוקר יש כאבים לקראת ערב, ואם לא אז - לפנות בוקר זה הזמן שמציקים הכאבים. וכן אני מרחמת על עצמי זה ברור. היום אני מכינה לי ברוקולי ואקרר אותו כ שלקראת הערב יהיה מוכן ולא יהיו תרוצים נוספים הרי יום ג' כבר בפתח וצריך להשקל ... אז זהו אני מתחייבת לא לאכול סתם קלוריות בערב ובטח לא פחמימות ושומנים !!!! תחזיקו לי אצבעות וכמה מילות עידוד בטח תעזורנה !!! אני מקווה. כל יום אני לוקחת לגופו... איך אפשר אחרת??? שיהיה לנו שבוע טוב ובריאות זה העיקר בחיים לא.?
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|