04/12/2012 19:08
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
מטפס הרים כתב: הי שח. הנה אני, כבר חצי רגל על המטוס, שולח לך ברכת הצלחה ושאפו, את פועלת מעולה כשאת מתייחסת לכל יום בשבוע כאל עולם ומלואו. וכך יהיה לך שבוע ומלואו חיובי בהחלט. להתראות. היי מטפס אתה הולך או בא?חחחחחחחחח נילי 
נראה לי שהוא כבר מטיס את הבואינג לבד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 18:55
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים כתב:
הי שח. הנה אני, כבר חצי רגל על המטוס, שולח לך ברכת הצלחה ושאפו, את פועלת מעולה כשאת מתייחסת לכל יום בשבוע כאל עולם ומלואו. וכך יהיה לך שבוע ומלואו חיובי בהחלט. להתראות. היי מטפס אתה הולך או בא?חחחחחחחחח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 17:12
 EFF Posts: 6409
|
שח יקרה...הכל אצלנו בראש....אני כבר התרגלתי ליום הקיזוז כך שאני יושבת לשולחן הטוכל עם משפחתי וכל הטוב שבצלחתם לא מזיז לי אפילו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 08:55
 dany Posts: 19819
|
שח יקרה מקווה שעברת את יום הקיזוז בצורה מושלמת, וקיבלת כוחות להמשיך הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 14:35
 רבקה Posts: 8411
|
שח , עד כה התנהגת לתפארת מאחלת לך להמשך יום מוצלח ללא נפילות ולסיימו כשידך על העליונה בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 14:30
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי שח. הנה אני, כבר חצי רגל על המטוס, שולח לך ברכת הצלחה ושאפו, את פועלת מעולה כשאת מתייחסת לכל יום בשבוע כאל עולם ומלואו. וכך יהיה לך שבוע ומלואו חיובי בהחלט. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 14:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שח ..יופי תמשיכי עם השליטה! מצוין שנכנסת לפה כשהרגשת שהסופה מתקרבת.. ההצלחהה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 14:20
 שח Posts: 169
|
חייבים להחזיק את האצבעות חזק (ואת הפה סגור יותר חזק ) שהיום הזה יעבור תקים בשלמותו כי יש לי נטייה לקלקל אותו ממש בסופו... קראתי עכשיו את כל הפוסטים שלכם מהבוקר וכמוכן - כמוני, יום שישי עבר יפה וחזק - לקראת מוצ"ש נרשמו נפילות.... (צריכה לקבל מחזור וכל הגוף שלי כואב ודואב, החזקתי את שישי אבל בשבת כבר נתקפתי חלושס כזה שממש דרש להתנחם בפחמימות...) אבל הבוקר יום חדש - שבוע חדש - כוחות מחודשים, עם הרבה אנרגיות ואמונה שעליתי שוב על הדרך הנכונה !!!  ולא אתן לנפילות קטנות, להפוך לגדולות ולצלול במחשבות (ובפה) לתוך תהומות הנשייה...
אז השעה שתיים ועד כה נרשמו להן 7 פריכיות אורז, גבינה והרבה נישנושי ירקות חתוכים טריים  עכשיו הילדודס מתפנקים בארוחת צהריים חמה וטעימה שבישלתי עבורם ו.... הבטן שלי קצת מקרקרת ..... אני פה איתכם עם כוס ארל גריי, אחרי ששמתי להם בצלחות, פשוט ברחתי לחדר... מזהה וכבר יודעת שעכשיו זה קשה... מחכה שהם יסיימו, מפזרת אותם בחדרים לשנ"צ ומצטרפת!  הכי טוב לישון בצהריים במקום לפרפר במטבח, לא? גם ככה ביום הזה האופציות שלי די מוגבלות, עדיף להתעורר בככיף בארבע, להכין כוס קפה עם עוד 3-4 פריכיות וגבינה, לא?
המשך יום מקסים ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|