05/12/2012 10:56
 יולי Posts: 754
|
היי טולי, אם פגעתי אני מתנצלת, השאלה פתוחה ואולי לא הבנתי אך אני כותבת מתוך נסיוני כי אני לא תמיד בדיאטה גם בתוך המסגרת ושאני שומרת יש תוצאות ושלא שומרת אין תוצאות...זה ממש תלוי בזה ובעקביות שלי. בתקופות שאני ממש שומרת אני יכולה לרדת קילוגרמים שלמים ואפילו קידומת וקרה לי מתישהו בעבר ושאני לא שומרת אבל באמת אז אני משחקת עלייה ירידה קילו/ חצי/ שניים למעלה ולמטה...אצלי זה היה קצת שחור/ לבן ואני פרקטית. אני יודעת שרק עשייה מביאה לי תוצאות. ואפילו אני - לאחרונה...לא עשיתי אז לא היו לי תוצאות מפליגות ואני מחליטה לקחת אותי בידיים כי מגיע לי לרזות ובעיקר לשמור..לכן אני גם פה...גם לי יש גנים מוורשה הרחוקה...ואני יודעת שאת גם פה מאותה הסיבה. בואי וניקח את הדברים למקום של עשייה משותפת. נחליט ונעשה...העשיה בפועל פשוט תיתן לשתינו תוצאות נפלאות..פשוט לעשות מה שמירי אומרת בבחינת כן המפקד...אין לנו מה להפסיד...אגב, הדברים שנאמרו שייכים לי...לפי איך שאני תופסת את הדיאטה שלי. אני גם כמהה ומשתוקקת לרזות...אבל אני חייבת לעשות..וכך אראה תוצאות...אני מקווה שאת לא רואה בזה חוסר רגישות מצידי...ואני בטוחה שאם עשינו זאת בעבר ורזינו יפה אנחנו יכולות לשחזר את הצלחה ולשמור על התוצאות, וללמוד איך לעשות זאת כי כל ההתנסויות שלנו על המשקל הן בבחינת ניסוי וטעייה ועשייה מול דיבורים על עשיה...אני חוטאת בזה המון...כמו כולנו והחלטתי על-----עשייה. אני מפרגנת לי ולך ולכולנו כאן ים של עשייה ...אני מצטרפת למי שכתבה ללהסתכל על התמונות מפעם ולהיזכר בתקופה ההיא ומה עברנו ואיך הרגשנו ופשוט להתחבר לזה...ולכל ההצלחות הקטנות והגדולות מאז...זה אפשרי...ללדמיין את עצמנו שוב במצב הזה קונות בגדים חדשים ונהנות מהחיים...כי מגיע לנו....וזה שווה פי אלף יותר מכל המטעמים שקיימים בעולם..לגעת באושר ולשמור עליו...אנחנו חיות פעם אחת ומגיע לנו רק את הטוב ביותר..ואנחנו במסגרת הכי טובה כדי לעשות את זה...ולכן אנחנו יכולות לעשות את זה יש לנו את הפוטנציאל לעשות את זה ואנחנו נצליח. שוב, מתנצלת...בוודאי שלא התכוונתי לפגוע כי אני גם מכירה אותך מעט מהחוגים וגם אם לא הייתי מכירה לא הייתי חושבת לפגוע...אני לא בחורה מהסוג שרוצה לפגוע באחרים..הכל מהלב לתוך הלב ואני גם אמיתית ורושמת מה שאני חושבת.אם הייתי ישירה מידיי ופגעתי...לא לשם כיוונתי...אלא רק לעידוד ולתמיכה, מקווה שנסלח ונשכח. יום מקסים, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/12/2012 04:59
 dany Posts: 19819
|
טולי חמודה ששואלים שאלה פתוחה........ היא נתונה לפרשנות הקורא!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 19:51
 נחושה Posts: 6982
|
toly כתב:
תודה רבה נחושה קלעת בול!!! לזה בדיוק התכוונתי ונראה לי שמעט הבינו זאת אם בכלל זה נובע ממקום של אור אופטימיות ונחישות רבה להוכיח שאני מסוגלת להצליח מחדש בתהליך ההרזיה ובגדול ושימלת המיני השחורה והצמודה קורצת לי כל יום מפינת הארמון ןשמי אינו בז'זינסקה אך אני נכנסת בה בע"ה עד פסח או שמירי "כנסת" בי  ) מנטלית הכוונה...קז אז תודה לך על התובנה הנפלאה מקווה שאת יותר טוב ושרמת החרדה ירדה במקצת ושהתוצאות יהיו טובות ומחויכות  ) בהצלחה לכולנו ורק בריאות וחיוך בלב טולי
הנה רק דיברת והפוסט הגיע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 19:49
 toly Posts: 898
|
תודה רבה נחושה קלעת בול!!! לזה בדיוק התכוונתי ונראה לי שמעט הבינו זאת אם בכלל זה נובע ממקום של אור אופטימיות ונחישות רבה להוכיח שאני מסוגלת להצליח מחדש בתהליך ההרזיה ובגדול ושימלת המיני השחורה והצמודה קורצת לי כל יום מפינת הארמון ןשמי אינו בז'זינסקה אך אני נכנסת בה בע"ה עד פסח או שמירי "כנסת" בי ) מנטלית הכוונה...קז אז תודה לך על התובנה הנפלאה מקווה שאת יותר טוב ושרמת החרדה ירדה במקצת ושהתוצאות יהיו טובות ומחויכות ) בהצלחה לכולנו ורק בריאות וחיוך בלב טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 18:58
 נחושה Posts: 6982
|
טולי אני מוסיפה מעט לדברי המטפס ומסכימה כאמור לכל מה שכתב... חלק מהצלחתנו היא הסמלים...אני מניחה שאת מדברת על שחזור הצלחה בתהליך כאן ולכן אני מציעה שתתבונני במכנסיים או בשמלה שלבשת אז, בתמונה שצולמת כשהיית הכי מהממת, בתיק או בתכשיט שפירגנת לך אז אחרי הסגירה של החמש, העשר.... ממש תמששי אותם פיזית או באצבע את הקונטור את המסך (אם מדובר בצילומי נוף מהשטח או תמונות אחרות....תראי את התמונות שהצטלמת עם חברים, היזכרי בהצלחות הנלוות לה כמו קידום / לימודים / או תפניות נוספות בחייך שהיו נגזרות של אותה הצלחה....ואני בטוחה שהטעם והחשק יעשו את שלהם וכך גם תבאנה האנרגיות החיוביות והנחישות להתחייב לעצמך בשנית. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 12:10
 קסם Posts: 140
|
אני דווקא חושבת שכאשר משחזרים הצלחה כול כך רוצים להיות שם שוב שזה נעים כייף הרגשת סיפוק ואושר זה מה שמניע אותנו אני אוהבת עוד יותר מכך לשחזר הצלחה ולחשוב שההצלחה הבאה תהיה אף יותר טובה כי עכשיו אנ י יותר חכמה יודעת תיקנתי את השגיאות ואז בדימיוני אני רואה הצלחה כבירה זה כייף .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 10:16
|
נשמע הגיוני ומעולה
מטפס הרים כתב:
איך משחזרים הצלחה? יש בהחלט הגיון רב בתגובות שאומרות- לא כדאי לחשוב על העבר אלא להתמקד פשוט בעשייה. יש בזה הרבה מאוד אמת. ובכל זאת, אני מבקש להביא לך טולי מודל מסויים שנעשה לעיתים להנהלות בכירות, תרגילון כזה של להבין איפה היתה החברה ואיפה היו אנשיה כשהמצב היה טוב ונהדר ומוצלח מכל פרמטר ובעיקר בעולם העסקים- הרבה רווח וכלום הפסדים ( אך לא רק,למשל מצב בו חברה ממשיכה להרוויח ים כסף אבל אנשים עוזבים אותה כי משהו בלכידותה הארגונית נישבר ), אל מול מצב בו חברה שוקעת , מאבדת הצלחתה לאט אך בטוח ושוב, מתחילה להפסיד ולעיתים הרבה או מתחילה לחרוק במובנים אחרים.. אז זה רק תרגילון ואף אחד לא לחייב להסכים שזה מתאים לעניין של דיאטה אבל, הי, למה לא? אולי למישהו זה כן יכול לעבוד אז בבקשה: דרך טובה היא פשוט למצוא עשר דקות של רוגע מוחלט מהבלי היום יום. להירגע ( כל אחד ואחת בדרכם המיוחדת, יש כאלו שילכו על אמבטיית קצף ויש כאלו שישמעו מוסיקה קלאסית או שכשוך מפלים.. אני צריך את הספה האישית שלי עם רגליים קצת למעלה והטרנניג הישן שאין ולא יהיה עליו עוד בעולם).. ולחשוב ( מי שרוצה יכול לעצום עיניים)על אותה תקופה של שיא ההצלחה. להיזכר ברגעים הקסומים שליוו את ההצלחה. כמה היה טוב וכמה היה נעים וכמה וכמה וכמה הכל היה באמת יותר אחרת לחיוב כשהיינו במצב ההצלחה או בשיאה. ולהגדיר בחשיבה או בכתיבה את אותה הצלחה. מה היה כל כך מוצלח? ואז אחרי שניזכרים בכל הטוב ואפשר גם לרשום זאת ( למשל אם מדובר ואני מניח שמדובר על מצב של הגעה למישקל יעד , לרשום בראש או בנייר את כל הטוב שהיה מנת חלקנו במצב הההוא).. ואחרי זה , פשוט להבין שכדי לשחזר את כל רשימת הטוב הזו- צריך לפעול. צריך תכנית עיסקית ודרכי פעולה.וצריך גם להקדיש מחשבה על הסיבות שהביאו לקלקול או למצב הירידה מהצלחה. ואז לגבש את התכנית ורצוי בנקודות ראשיות ובכתב... ולצאת לדרך. נכחתי בזה פעמיים . הרבה תובנות עלו בשיחה הקבוצתית סביב מה קרה לנו ומדוע איבדנו את ההצלחה אך בעיקר נירשמו תובנות סביב מה לעשות ואיך לפעול כדי לחזור להצלחה... ושיהיה בהצלחה... edited by מטפס הרים on 12/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 05:55
|
ואהו מה אתה קורא מחשבות? ראה מה כתבתי לך בפוסט האחרון שלך בדיוק על המודל הזה שמכירה אותו היטב מהביזנס וכוחו יפה לשאר המישורים וכאן ברצוני להבהיר דבר מה לכל המגיבות שבגילוי נאות:חלקן אהבתי וחלקן- נעלבתי ונפגעתי כוונתי בשאלה אשר שאלתי היתה לא מתוך חשיבה שלילית והתרפקות על העבר ועל מה שהיה אלא: איך ניתן ללמוד מניסיון העבר לכיוון ההווה והעתיד אנחנו להזכירכם בבית הספר של מירי בלקין וכמו בכל בית ספר מסכמים מידי שנה את ההישגים וגם את הכישלונות ושואלים יחד עם מירי איך נשפר ונשדרג השנה לכיוון התוצאה הרצויה האם לדעתכן ודעתכם הייתי שבה למסגרת ונמצאת פה בפורום אם הרימותי ידיים ומוגבלת בחשיבתי החיובית כפי שציינה פה אחת המגיבות??? ממש לא!!! וכן גדול לתהליך ומי שאינו מתייחס לעבר גם אין לו הווה ועתיד תרתי משמע בארצנו שבוע מוצלח לכולנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2012 05:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ההצלחה משוחזרת כאן יום יום,אנחנו מודעים ומטפלים בבעיה וזו לטעמי ההצלחה הגדולה שהרי אחרת לא רוצה לחשוב. טולינקה אכן לזרום ,להנות מהצלחות ואם נעמיד על כף המאזניים האמיני לי שההצלחות רבות מהמעידות פה ושם,אפילו לא כשלונות. בהצלחה בשיחזור השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 22:27
 מטפס הרים Posts: 1533
|
איך משחזרים הצלחה? יש בהחלט הגיון רב בתגובות שאומרות- לא כדאי לחשוב על העבר אלא להתמקד פשוט בעשייה. יש בזה הרבה מאוד אמת. ובכל זאת, אני מבקש להביא לך טולי מודל מסויים שנעשה לעיתים להנהלות בכירות, תרגילון כזה של להבין איפה היתה החברה ואיפה היו אנשיה כשהמצב היה טוב ונהדר ומוצלח מכל פרמטר ובעיקר בעולם העסקים- הרבה רווח וכלום הפסדים ( אך לא רק,למשל מצב בו חברה ממשיכה להרוויח ים כסף אבל אנשים עוזבים אותה כי משהו בלכידותה הארגונית נישבר ), אל מול מצב בו חברה שוקעת , מאבדת הצלחתה לאט אך בטוח ושוב, מתחילה להפסיד ולעיתים הרבה או מתחילה לחרוק במובנים אחרים.. אז זה רק תרגילון ואף אחד לא לחייב להסכים שזה מתאים לעניין של דיאטה אבל, הי, למה לא? אולי למישהו זה כן יכול לעבוד אז בבקשה: דרך טובה היא פשוט למצוא עשר דקות של רוגע מוחלט מהבלי היום יום. להירגע ( כל אחד ואחת בדרכם המיוחדת, יש כאלו שילכו על אמבטיית קצף ויש כאלו שישמעו מוסיקה קלאסית או שכשוך מפלים.. אני צריך את הספה האישית שלי עם רגליים קצת למעלה והטרנניג הישן שאין ולא יהיה עליו עוד בעולם).. ולחשוב ( מי שרוצה יכול לעצום עיניים)על אותה תקופה של שיא ההצלחה. להיזכר ברגעים הקסומים שליוו את ההצלחה. כמה היה טוב וכמה היה נעים וכמה וכמה וכמה הכל היה באמת יותר אחרת לחיוב כשהיינו במצב ההצלחה או בשיאה. ולהגדיר בחשיבה או בכתיבה את אותה הצלחה. מה היה כל כך מוצלח? ואז אחרי שניזכרים בכל הטוב ואפשר גם לרשום זאת ( למשל אם מדובר ואני מניח שמדובר על מצב של הגעה למישקל יעד , לרשום בראש או בנייר את כל הטוב שהיה מנת חלקנו במצב הההוא).. ואחרי זה , פשוט להבין שכדי לשחזר את כל רשימת הטוב הזו- צריך לפעול. צריך תכנית עיסקית ודרכי פעולה.וצריך גם להקדיש מחשבה על הסיבות שהביאו לקלקול או למצב הירידה מהצלחה. ואז לגבש את התכנית ורצוי בנקודות ראשיות ובכתב... ולצאת לדרך. נכחתי בזה פעמיים . הרבה תובנות עלו בשיחה הקבוצתית סביב מה קרה לנו ומדוע איבדנו את ההצלחה אך בעיקר נירשמו תובנות סביב מה לעשות ואיך לפעול כדי לחזור להצלחה... ושיהיה בהצלחה... edited by מטפס הרים on 12/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 22:15
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה כל רגע וכל יום הם זמן טוב להתחיל מחדששששש את יכולה בהצלחהההההה ר הההההההה תמשיכי להתמיד בתהליך והכל יהיה לך בסדר לילה טוב והמשך שבוע טוב ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 08:59
|
טולי יקירה אני מבינה בהחלט את השאלה שלך............... היא מציקה לי מאד בזמן האחרון......... נאמר בשנתיים האחרונות, עולה על הסוס לכמה ימים ואפילו שיחזרתי הצלחה למעלה מחודשיים, והלכתי רוורס......... אז כמו שהבנות כותבות אין טעם לשקוע במחשבות איך היה למה וכמה. אלא להתחיל כרגע מאפס מהתחלה ולעשות את זה הכי טוב שאפשר. כי אנחנו יודעות איך, והכי חשוב מגיע לנו!!!!!!!!!!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 08:49
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב טולי. את כבר יודעת מה לעשות כדי להצליח הרי את תלמידה של מירי ולכן באמת צריך כאילו התחלת מההתחלה ולאט לאט תתחברי שוב. אל תקשי על עצמך זה יגיע כמו שמירי אומרת גם מים באבן עושה חור. בהצלחה משינוי לשינוי. יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2012 08:19
 יולי Posts: 754
|
היי טולי, אני מצטרפת לרבקה. תזרמי עם ההצלחה במקום לחשוב על שחזור. חשיבה על שחזור של הצלחה באה ממקום של חשיבה בשחור או לבן, או שאני בדיאטה מאוד ושומרת כל הזמן על כל דבר הכי קטן או שאני ממש לא בדיאטה ואוכלת מה שבא לי (ככה אני מבינה..מהראש שלי) לכן, פשוט לזרום. גם אם את עושה רק חלק מהדברים: נניח לא אוכלת פחמימות מחמש ואוכלת בכמות פחמימות הנכונה אבל אוכלת יותר חלבונים (קצת יותר לא הרבה יותר), גם אם את לא אוכלת 100 אחוז כמו בתפריטים או טיפונת יותר עדיף על לא לשמור. כי שחושבים על שיחזור של הצלחה וכמה פעם הצלחתי בדיאטה (והיום פחות..או לא.) זו חשיבה מגבילה שמורידה אותנו ומונעת מאיתנו באמת להצליח ולראות תוצאות. הרי בסוף, כל ההתנהגויות הכי קטנות שלנו, כולל בדיאטה ובנושא האכילה מתחילות מהראש מבפנים החוצה, ולכן, פשוט לעשות, לזרום ולא לחשוב על זה במושגים של שחור/ לבן..של פעם היה כך והיום אחרת, ואיך ניתן להצליח....אלא פשוט לעשות סוויצ' בראש, לחשוב שיהיה טוב, להכין מראש ארוחות, טעימות מזינות ומאוזנות מבחינת אבות המזון, לשתות מיים ובכלל..אני יודעת שאת החוקים את מכירה ויודעת, ואני גם מאמינה שאת מיישמת הרבה פעמים, פשוט תתחברי לעצמך ולמה שאת רוצה. אם את רוצה באמת לרזות ולהישאר רזה תתחילי פשוט לעשות: 3 ארוחות ביום, בלי פחמימות מחמש, לשתות מספיק ולא שתייה ממותקת בסוכר, תה צמחים, יום קיזוז אחד בשבוע, הליכות ברגל...ואני שמעתי שאת בכלל רוכבת על אופניים וזה נשמע כיף גדול..וההצלחה כבר תגיעה , הקילוגרמים יינשרו. אל תחשבי על זה יותר מידי, פשוט להתחיל, לעשות, והכי חשוב להנות מזה ולהבין שדיאטה זה אורח חיים לכל החיים, ולא להתייאש, יש גם תקופות טובות יותר ופחות בדיאטה אבל עצם זה שאת כאן במסגרת כבר שומר עלייך, את בטח שומרת יותר מרוב מי שלא במסגרת, וגם אם עלית, אז בהדרגה, בטח חלק ממה שהיה פעם, ואני בטוחה שזה יירד. תחשבי טוב- יהיה טוב. אז בחשיבה חיובית שיהיה לך יום מקסים, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 13:23
 רבקה Posts: 8411
|
אני חושבת שהצלחה לא צריך לשחזר טולינקה צריך לזרום איתה לאורך כל הדרך ראשית השבוע, אמצע השבוע וסוף השבוע ואז כולנו ניראה מיליון דולר ח ח ח שבוע טוב מלא בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/12/2012 12:41
|
חברים יקרים ראשית שבוע זורם בשליטה קל בישום התורה ןמשובח בטעמיו.... שאלת המיליון:איך משחזרים הצלחה? שבוע פורה ומחוייך ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|