הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שונאת בולמוסים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/12/2012 19:40

יולי
יולי
קסם יקירה,
נגבי את הפירורים ובעיקר תסלחי לעצמך. אנחנו לא מושלמים אחרת היינו נעלמים מרוב רזון (ובעצם, אנחנו לא רוצות להעלם רק להיות רזות יותר smile)
אל תלקי את עצמך במחשבות על מה שהיה. מה שהיה היה- אחרי הכל מחר יום חדש וכל יום זו הזדמנות חדשה להיות בשליטה שוב, תחשבי על זה כך...אל תדאגי העודפים יירדו רק לא להתייאש.
בהצלחה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2012 15:04

רבקה
רבקה
קסם את הרי מקסימה שססלחת לעצמך
וחזרת למסלול השליטה
זאת אנו למדים כאן השכם וערב
היה נגמר וחוזרים למוטב
אין ספק שזו כוחה של המסגרת
מקווה שאת כבר בדרך הסלולה
ושיעבור עליך שבוע רגוע
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2012 11:03

dany
dany
שונאת זה לא מילה......... חבל שזה עדיין מגיע לחיינוupset
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2012 09:05

tal_f
tal_f
זה מה שקורה ... לא כל הזמן מצליחים כי אז היינו נעלמים מרוב רזון
צריך לצאת מזה עם נחישות יותר גדולה.
תנסי לצמצם את האויבים בבית... נכון שיש גם אנשים אחרים אבל אפשר לצמצם... וגם הם לא צריכים את הסוכרים הפשוטים האלו.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2012 06:50

בלונדה....
בלונדה....
מה שהיה היה.
ממשיכים הלאה ובפעם הבאה שזה קורה לך כנסי לפה..תקראי קצת.ותגיבי עד שיעבור הזעם
0 קישור קבוע (Permalink)
02/12/2012 05:24

אקורדיאון
אקורדיאון
ושוב מזל שאנחנו כאן ובמסגרת ולכן קרה וסביר להניח שיקרה לכלנו בדרך הארוכה שצופנת לנו פה ושם מוקשים ומכאן קמים
ליום חדש וממשיכים.
בהצלחה השבוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 22:19

קסם
קסם
מטפס הרים כתב:
הי קסם. כל מה שכתבת כל כך מוכר, וידוע והאמת ניתנת להיאמר- שנוא ממש. אבל גם כל כך נותן סוג של כח לא לוותר, לא לשקוע . לא לצנוח צניחה נפשית לתהום. אהבתי את הכעס העצמי כי הוא אכן נוכח אך עוד יותר אהבתי את הסליחה העצמית שיש לה מקום ענק בחיינו. כל הכבוד על הפוסט הזה, חזק , רגיש, פתוח, אמיתי ונוגע בכולנו. שבוע טוב
edited by מטפס הרים on 12/1/2012

winksmile ברור סליחה עצמית מאפשרת חופש
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 21:30

מטפס הרים
מטפס הרים
הי קסם. כל מה שכתבת כל כך מוכר, וידוע והאמת ניתנת להיאמר- שנוא ממש. אבל גם כל כך נותן סוג של כח לא לוותר, לא לשקוע . לא לצנוח צניחה נפשית לתהום. אהבתי את הכעס העצמי כי הוא אכן נוכח אך עוד יותר אהבתי את הסליחה העצמית שיש לה מקום ענק בחיינו. כל הכבוד על הפוסט הזה, חזק , רגיש, פתוח, אמיתי ונוגע בכולנו. שבוע טוב
edited by מטפס הרים on 12/1/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 21:17

אייריס
אייריס
שבוע טוב. כולנו שונאים בולמוסים ותמיד נופלים בזה. אוףףףףף כמה מעצבן במיוחד שעבר עלייך שבוע וחצי ששלטת. בכל אופן טוב שהבנות נכנסו ועצרת ועכשיו תמשיכי הלאה אין ברירה יש ימים כאלה לצערי שהלוע נפתח סתם ככה. אני מקווה שאת אחרי וחזרת למסלול. בהצלחה בהמשך. שבוע חדש וטוב
0 קישור קבוע (Permalink)
01/12/2012 20:43

קסם
קסם
שבוע טוב חייבת לשתף אתכם עברתי שבוע וחצי מלאים בשליטה ממש נהדרים כולל פעילות גופנית כולל שישי שבת עד שלפתע הערב במוצש נשארתי לבד בבית לשעה ולפתע חייבת להשקיט את הרעב אז חיממתי אוכל ואכלתי פיתה וזה לא הספיק אז הייתי חייבת לקנח גם בריבה ואוקיי סבבה עד לפה זה עדיין נסלח אבל לפתע היד שלי נוחתת לה בתוך קופסת עוגיות שוקולד ציפס וחמאה אכלתי בערך 10 ואם זה לא מספיק פתחתי גם חבילת במבה מזלללללללל שבחתיכת במבה השלישית או הרביעית הילדות שלי הגיעו הביתה ואז הפסקתי אני ממש שונאת את הבולמוסים האלה כמובן שמתחתי קו והמשכתי הלאה ובכול זאת אני כועסת על עצמי כי יכולתי לאהוב את עצמי יותר ולהזיז את המכשול הצידה מכירים את זה שמתחילים קצת לזוז הענינים ואז אנחנו מרשים לעצמנו ולי יש עוד 15 קילו להוריד לא הולך לי עד שמתחיל ה הדיאטה לתפוס מקום אהוב בחיי המכשול הבולמוס חייב להתערב ולקלקל בכול אופן אין ברירה אלא קודם לסלוח לעצמי ומזל שהפסקתי הרי יכולתי להמשיך וזהו מחר יום חדש ויום ביומו מקווה שבשבוע הבא לא יהיו בולמוסים תודה על ההקשבה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שונאת בולמוסים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!