02/12/2012 05:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אין מחיר לתחושת הקלילות ,יישר כח על השליטה והמשיכי לשמור על ההישג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 23:31
 1103 Posts: 5022
|
avi_i כתב:
כל הכבוד חײַוך מהלב איזה שליטה, פשוט מעוררת קינאה!!!! לגבי פירגון - אני מאד אוהבת את המילה הזאת ואת המשמעות שלה, עדיין לא מצאתי תרגום שלה לאנגלית אני מנסה כבר המון זמן להסביר לחברים שלי את המילה הזאת אך ללא הצלחה... אבי יקרה במילון ישנן שתי מילים באנגלית שפרושן פירגון-indulgence granting שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 22:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
החיים הם בית ספר וכל הזמן לומדים..... הכי יפה ומכובד זה לפרגן.....תודה יקירתי על הפירגון,וכף שהיית בשליטה אנחנו בצדקתנו, בלי פחמימות מ5 וצוחק מי שצוחק אחרון..... בהצלחה יפתי אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 21:19
 avi_i Posts: 269
|
כל הכבוד חײַוך מהלב איזה שליטה, פשוט מעוררת קינאה!!!! לגבי פירגון - אני מאד אוהבת את המילה הזאת ואת המשמעות שלה, עדיין לא מצאתי תרגום שלה לאנגלית אני מנסה כבר המון זמן להסביר לחברים שלי את המילה הזאת אך ללא הצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 20:42
 tutit Posts: 2431
|
חיוך מהלב היקרה! כל הכבוד על השליטה באירוע שכולם מעמיסים ....ואת ידעת לדלג על כל השמן והפחמימות ישר כח......ולגבי השיטה............ברור שזו שיטה מנצחת וברור שמקנאה ורוע הכל יוצא אצל הדיאטנית שלה בכל מקרה העיקר שאנחנו פה ולא במקום אחר וזה מה שחשוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 18:30
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקירתי ימותו הקנאים אנחנו יודעים את האמת. לך מגיע שאפו ומחיאות כפיים סוערות.גם שלטת באוכל נהנת בחברת ההמכרים הותיקים,ופירגנת לאותה אורחת, זה מבדיל אותנו אנשי החוגים והפורום של מירי מאנשים שנמצאים במסגרות אחרות אצל דיאטניות צרות עיין. שיהיה לך אחלה שבוע נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 15:40
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה אני שמחה לשמוע שאת צולחת את האירועים כמו גדולה ובנוגע לאורחת הנוספת באותה מסיבה............. חבל שהיא לא יודעת לתת כבוד גם לדעות של אחרים, מותר לא להסכים, יש אפשרות לנסח כל דבר בצורה נאה יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 15:17
 אייריס Posts: 3744
|
שאפו חיוך חמודה. שתמיד תהיי בשמחות רוקדת וקלילה ומפרגנת. רבים לא יודעים לפרגן לזולת וכמה חבל היינו חברה טובה יותר אם היו יודעים לפרגן ולהודות על הקיים. בהצלחה רבה בהמשך ובפרגון ענק לך ולמירי והשיטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 13:05
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כן, חוסר פירגון הוא דבר שכיח במחוזותינו ואכן את פירגנת לה ובגדול ואין טוב מזה. ובהקשר האוכל והקלילות והחשק לרקוד והשליטה- איזה כיף זה, נכון? את מחוננת. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 11:57
 קרולין Posts: 6651
|
בראבו חיוך יקרה שתמיד תרקדי בקלילות ותמשיכי לראוץ ירידוות יפות המשך שבת נהדרת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2012 11:35
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אתמול הוזמנו לברית מילה - נכד של שכנים טובים שלנו זה שנים רבות. אני לא כ"כ אוהבת את הטקס הזה, אבל זה חלק מחיינו. קודם כל הגענו לאולם. אם התינוק לבשה סקיני ג'ינס אחרי לידה - 8 ימים אחרי הלידה. איזה כיף לה. אבל זה בגנים. אם מסתכלים על אמא שלה ואביה... יש אנשים ברי מזל וגם יכולים לאכול מה שהם רוצים. אני זוכרת שבתיכון היו לנו בערך 4-5 הפסקות בין השיעורים. אני לקחתי לבית הספר תפוח או 2, וגם כריך קטנטן שבקושי יש בו 2 ביסים. כל הפסקה הסתכלתי על טובה חברתי. כל הפסקה היא אכלה 2 פרוסות חלה עם נקניק. תעשו חשבון קלורי אחרי 4 הפסקות. והיא תמיד דקיקה. חזרתי הביתה. "אמא למה אין לי מזל כזה?... טובה אוכלת פי 4 ממני ותמיד רזה. אמא חייכה. נכון, במשפחתנו יש נטיה להשמנה אבל הסתכלי על העור החלק שלך, כמה את נראית טוב, לטובה יש פצעוני בגרות והיא תמיד נראית לא טוב.... אז לא ראיתי בכך נחמה היום ... אולי כן. כי פגשתי את טובה לאחר שנים רבות. היא כל כך רזה ומקומטת מאד מאד בפניה. אני תודה לאל קיבלתי עור מצויין מאבי ז"ל משה.\ בחזרה לברית המילה. היה שם שולחן ערוך מלא בסלטים. חלקם נצצו מרוב שמן כך שהתרחקתי מהם, בצד ראית צלחת ובה המון ירקות חתוכים נטו ולידם מעין רוטב לבן, אולי מן סוג של שמתנ צמחונית קלה מאד ואותה אפשר לשים על הסלט. כמה שמחתי !!!. לקחתי צלחת אחת ואח"כ נהניתי מהחברה, מאנשים לא ראו אותי זמן רב והחמיאו לי. היה נעים אבל התבוננתי. כל האנשים שאני מכירה - בעיקר הנשים הן דקיקות. ואכן, טועמות כאן ואוכלות מעט שם, אבל הגברים, הם הביאו צלחות עם חומוס, פלפל המון כדורים ובעיקר סיגרים. אני אכלתי אמנם אחד רק בשביל לטעום. לא נורא. כשהגיעה המנה העיקרית התרכזתי בסטיק הפרגית שלי וירקות לצידו. 2 כפות אורז הספיקו לי. וכאן מגיע סיפור נוסף על שמנמודים להבדיל מהבנות הדקיקות... ישבה לידי שמנמודה. הסכיתו ושמעו. "מה את עושה" שואלת אותי? אמרתי לה. אני אצל מירי בלקין. ראיתי שהיא גם ירדה מטע ועודדתי אותה. "תעשי מה שטוב לך אמרתי לה והיא נמצאת במסגרת מסויימת. אם זה טוב לך תלכי על זה העיקר שיהיה לך טוב הוספתי והדגשתי. החמאתי לה. מה השיטה של בלקין שאלה. "בלי פחמימות משעה 17.00" השבתי. ומה אומרת לי הגברת אחרי שהחמאתי לה ואמרתי לה כל שיטה היא טובה ויש הרבה שיטות. העיקר שזה עובד בשבילך. היא אומרת לי. הדיאטנית שלי אומרת ששיטה בלי פחמימות משעה 17.00 זה בבלת. במילים אחרות שטויות. כאן ממש כעסתי. איזו קנאה מקצועית חשבתי לעצמי. מסכנה אותה דיאטנית שלה. שיהיו בריאות כל מי שהולך אליה. מדוע לשלול שיטה אחת, רק משום שאת עובדת עם אחרת? אבל כמו בכל שטח של עבודה או יצירה וכו'... פירגון נדיר ביותר והנה בדיוק כאן הנקודה. אני כן אכלתי קינוח בהנאה. אני יודעת על מה לוותר אחרי הקינוח שאכלתי ואכן זאת עשיתי. כך שמצפוני נקי מאד. אותה גב' כל הזמן אמרה. אני אני אוכלת הרבה פחות והדגישה זאת והשאירה בצלחת. שתהיה בריאה ותצליח בדרכה. רבות מחשבות בלב איש חשבתי לעצמי. הלכתי לרקוד במעגל ולשמוח עם כולם והרגשתי קלת רגליים כיום אחרי הירידה היפה שלי. שתהיה שבת מבורכת ונפלאה לכולנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|