30/11/2012 05:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי יקירתי,מאחלת לך סוף שבוע נפלא ושיהיה פתיחתו של שבוע עם אנרגיות מחודשות. כן כן מזל גדול שיש לנו מסגרת. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 05:15
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרנושה סופ"ש מקסים... טוב שחזרת אלינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 23:00
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנןשה היפה מאד כף שחזרת התגעגענו, שמעתי בזכותך את הקליפ השמח שהמלצת....... בהצלחה יפתי וסופש נעים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 22:05
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
אני נהניתי....תודה אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 21:26
 קרנושה Posts: 3420
|
ועכשיו בשביל מצב רוח...יש לפתוח רמקולים, להרים את הווליום...ו....תהנו!!! http://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 21:18
 קרנושה Posts: 3420
|
טוב... אז נעדרתי מהפורום לאחרונה ואני מבקשת סליחה, לא באמת היה לי את הרגע לשבת, לחשוב ולנוח לאחרונה. אני בהתרוצצויות סביב חפיפה של דברים כרגע, נמנעת בשלב זה מלהרחיב אבל הכל בסדר. המבט שלי תמיד היה ותמיד מופנה מעלה, רחוק ובגדול, להיות מאלו שחולמים מתוק ומגשימים רחוק, לגעת בכל מה שאני רוצה מבלי לפחד ולהיות היכן שאני רוצה וחותרת להיות. ולפעמים לקבל זבנג או כאפה מצלצלת, כל כך נחוץ, כי זה כמו שעון מעורר עם צלצול חזק בבוקר, Wake up Motek, it's time to move on... והיופי טמון כשמירי בתוך הראש שלי ומתגלה אליי כאילו מהשמיים ואומרת לי " קרן, מתוק כרגע זה לא חבר שלך" וממש בא לי לצחוק אבל זה קורה, של כל ההרצאות השבועיות, התת מודע, הלא מודע והמודע משוחחים בינהם כל הזמן, (כיאה לסטודנטית מעריצה של פרוייד ) כשאני מגיעה לחוג למרות שאני לא תמיד ממוקדת, לא תמיד שוקדת ומכינה שיעורי בית באופן יסודי ומובהק, אבל אני במסגרת ובנעליים שלי אני יכולה, ורוצה להגיד בקול רם וגדול להגיד איזה מזלללללללללללל על המסגרת, איזה מזלללללללל על השקילה ועל זה שאני באמת יודעת להתמיד, כי אין ברירה אחרת. אני יכולה להעיד על עצמי כמי שנאמנה, לויאלית, מחבקת ואוהבת את מה ואת מי שייש לה בחיים, מירוש, ככה זה כשהמסיבה פיצוץ, וכולם רוקדים הכל בידיו של הדי.ג'יי....!!! ובזכותך כולם רוקדים פה והקילוגרמים מתעופפים. סופשבוע מצויין לכולנו, והמון שליטה והנאה, כי צריך לאכול טעים לא?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|