01/12/2012 20:55
 tutit Posts: 2431
|
הי חיוך .....אני במקרה גם חויתי באחת החנויות של הרשת על בשרי חוויה לא נעימה אני גם כבר לא קונה שם יותר (תודה לאל מאז הירידה)וגם בגלל היחס הצבוע של המוכרות זה היה בסניף של קניון הגדול בפתח תקווה,בפעם הראשונה שנכנסתי 3 מוכרות עטו עליי וניסו למכור לי חצי חנות כשנכנסתי למדוד הן הביאו לי המוןןןןןן דברים במידה שהייתי בה..........וקניתי לא מעט הגעתי הביתה ולאחר שבוע קלטתי איזה 2 חולצות שלא מחמיאות כפי שהיו נראות לי שם וחדשות עם הטיקט רציתי להחליפן הגעתי לחנות נכנסתי עם שקית שלהם כמובן איך שהן קלטו את השקית הסתובבו ללקוחות אחרות שהיו בחנות כאילו לברוח מלטפל בהחלפות והחזרות נאלצתי להתקע בחנות שעה כי בחרתי לבד והתחננתי שיביאו לי מהמחסן דברים שמצאו חן בעיני בקולבים אך היו קטנים או גדולים מידי ותמיד נאמר לי אין לנו במחסן ורק שממש התעקשתי חיפשו ולמרבית הפלא מצאו.....בסופו של עניין החלטתי תוך כדי החלפה שכף רגלי לא תדרוך בחנות בהמשך והן הפסידו כי אם היו מתנהגות יפה הייתי קונה עוד דברים בנוסף להחלפות.....אך כך היה וכך עשיתי לא נכנסתי לשם מאז ועברו למעלה משנתיים. ואני ממש בלי קשר למה שהיה לא קונה יותר במחירים של 300 שח חולצה רק כי זה בקניון יש הרבה חנויות טובות שגיליתי מאז שלא קורעות את הכיס של השמנמוד רק בשל היותו מוגבל במידות....כמו OPEN למשל שהיא שאני ממש אוהבת ואת הגינסים של קסטרו התחלתי לחבב כי הם נמתחים.......... מקווה להמשיך לרדת עוד שאוכל לבקר בעוד חנויות טובות ואחרות........אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 09:24
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני בעיקר למד שרמת השירות לצרכן בישראל, למרות שעלתה והשתפרה בהרבה מאוד מובנים, עדיין צריכה לעבור תהליך. יש כיום חוק מדינת ישראל בנושא החזר כספי, וזה בכלל לא ניתן לדיון להערכתי. אני סבור שנהגת מצויין שלא ויתרת על זכות בסיסית של צרכן. פעם אחת זה 151 ש"ח ופעם אחרת 1501 ש"ח. ברגע שהרשת קלטה שהם לא פועלים כשורה אצלי כמובן ניגמר הסיפור ואני אישית כבר לא הייתי ממשיך לפירסום כזה או אחר כי תכלס את שיעור השירות ללקוח נראה לי שהם קלטו. בלי שום לסיפור שלך, סתם לספר קוריוז שניתקלתי בו על איך ישראלים יכולים להתנהג כאשר הכל מותר...כידוע לך, בארצות הברית אין כל בעיה מזה שנים רבות להחזיר כל מוצר ולקבל תמורה מלאה, וכשחייתי בארצות הברית ניתקלתי בתופעות לא נעימות של ישראלים שליחים, למשל אחת, רעיית נציג בכיר, שהיתה לוקחת סרביסים שלמים מחנויות כדי לארח בביתה ערב כזה או אחר.. ומחזירה את הסרביסים לחנות אחרי שנשטפו במדיח... שלא לדבר על שמלות מרהיבות שהיתה לוקחת הגברת הזו לארועים יוקרתיים.. לובשת ומחזירה.. אז הישראלים יכולים להיות גם צרכנים נצלנים.. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/30/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 06:15
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד!!!!אני הייתי מןותרת ולוקחת זיכוי...ממש כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 06:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אוהבת אותך חיוך,כיום יש חוק שרוב רובן של הרשתותו והחנויות לא מיישמות רק כי אנחנו לא עומדים על כך ולוקחים את הזיכוי. כל הכבוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 18:30
 נחושה Posts: 6982
|
גם אני חושבת שכבר הייתי מוותרת...לגבי פרסום העניין לדעתי לא כדאי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 17:54
 אייריס Posts: 3744
|
וואו ענקית. העקשנות השתלמה. לפעמים אני מקנאה בתכונה הזו בנסיבות האלה לרוב מרימה ידיים ומעדיפה זיכוי. אין לי כוחות לזה. כל הכבוד שאפו ענק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 17:23
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על העקשנות, לא יודעת אם לי היו עומדים כוחותי. ובכל אופן מקווה שאכן תראי את הזיכוי בחודש הבא בחיובי כרטיס האשראי.
חיוך מהלב כתב:
לפני כחודשיים קניתי לי 2 חולצות במתאים לי. אני קונה תמיד בקניון שבעת הכוכבים הסמוך לביתי. החולצה הראשונה היתה ועדיין נפלאה. אני אוהבת אותה ולובשת אותה בהנאה. השניה, כיבסתי במים קרים כמו כל בגד חדש לפני הלבישה אך מה לעשות החולצה התכווצה - כשהלכתי לקניון לשלוח אותה למעבדה כנהוג בחנויות הבגדים - לא תאמינו מה קרה. פשוט הגעתי אחרי כשבוע, החנות סגורה ומסוגרת וכבר יש שלטים חדשים מה יבוא שם במקום מתאים לי. זו חנות שאני מכירה לפחות 7 שנים..... בקיצור לא היתה לי ברירה נסעתי לחנות עודפים גם היא לא רחוקה. שם היה מנהל חנות צעיר חצוף, אך הסכים לקבל את הטופס של המעבדה. הוא מסר לי ואמר : את תקבלי תשוב משרות לקוחות תוך 6ימים לגבי החולצה. כמובן שהם לא התקשרו אלא אחרי לפחות שבועיים. אני לא הייתי בלחץ אבל בינתיים נסעתי וחזרתי מחו"ל. בסוף הגיע הטלפון המיוחל ונאמר לי שכיון שקניתי במבצע אקבל רק את מחיר החולצה כפי שהיתה במבצע. הסכמתי לכך. בתחילת השבוע הזה, הלכתי עם הטופס לחנות העודפים וביקשתי את הכסף, לא זיכוי. למה? כי אני כבר לא רוצה לקנות שום דבר במתאים לי ... מסיבותי שלי ובעיקר כי אין לי סיבה תודה לאל. ובכן היתה שם בחנות עובדת די טיפשה שבכלל לא הקשיבה לי. אני מדברת ואומרת שרוצה כסף והיא מוציאה לי זכוי מהקופה.... כשאמרתי לה "את לא מקשיבה לי"... והסברתי את שרציתי = אמרה "טוב אתקשר למנהל החנות. אחרי שיחתה בטלפון. אומרת לי : תכתבי לי על פתק את הכתובת ותוך שבוע ימים את מקבלת שיק בדואר. זאת עשיתי כמובן אבל ביקשתי אישור שהשארתי אצלה את הטופס הורוד. למחרת מתקשר אלי מנהל החנות לא מזדהה בשמו, ולא נותן לי לדבר. "כל מה שאת יכולה לקבל זה זיכוי" הוא מדבר בזמן שאני מדברת. אני מתעקשת אבל הוא בשלו. "את יכולה לעשות מה שאת רוצה" במילים אחרות. "תקפצי לי"... וזו פעם שלישית שאני מכתתת את רגלי לחנות כזו או אחרת בעניין זה. כל הסכום הוא 151 ש"ח. אני איימתי ואמרתי שאלך על העניין עד הסוף במיוחד השקר בפנים של מנהל החנות. אמש התקשר אלי אדם בשם ארז שהציג עצמו מנהל של מתאים לי הרשת. (זאת לאחר שהתקשרתי גם למנהלת העיצוב של החנויות וסיפרתי לה את כל הסיפור. אותו ארז שאל אותי "מה את רוצה".?? אני לא רוצה מה שלא מגיע לי ולא רוצה פיצוי וכו'. רק את כספי בחזרה. היום מתקשרת אלי מנהלת שירות לקוחות ושוב אני צריכה לגולל את כל הסיפור מחדש. היא שמעה 'דברים אחרים" כך אמרה. בסוף הסכימה. את הזיכוי אראה בחודש הבא בחיובי כרטיס האשראי שלי. בקיצור העקשנות השתלמה. לא רציתי סתם לבקש עוד כסף וכו'... רק את כספי בחזרה. מה אתם למדים מכך? אשמח לשמוע דעתכם !!! אבל בכל שלב אמרתי שאלך על כך עד הסוף כולל פרסום על השקר בפנים של מנהל החנות והעובדת שלו....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 15:20
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לפני כחודשיים קניתי לי 2 חולצות במתאים לי. אני קונה תמיד בקניון שבעת הכוכבים הסמוך לביתי. החולצה הראשונה היתה ועדיין נפלאה. אני אוהבת אותה ולובשת אותה בהנאה. השניה, כיבסתי במים קרים כמו כל בגד חדש לפני הלבישה אך מה לעשות החולצה התכווצה - כשהלכתי לקניון לשלוח אותה למעבדה כנהוג בחנויות הבגדים - לא תאמינו מה קרה. פשוט הגעתי אחרי כשבוע, החנות סגורה ומסוגרת וכבר יש שלטים חדשים מה יבוא שם במקום מתאים לי. זו חנות שאני מכירה לפחות 7 שנים..... בקיצור לא היתה לי ברירה נסעתי לחנות עודפים גם היא לא רחוקה. שם היה מנהל חנות צעיר חצוף, אך הסכים לקבל את הטופס של המעבדה. הוא מסר לי ואמר : את תקבלי תשוב משרות לקוחות תוך 6ימים לגבי החולצה. כמובן שהם לא התקשרו אלא אחרי לפחות שבועיים. אני לא הייתי בלחץ אבל בינתיים נסעתי וחזרתי מחו"ל. בסוף הגיע הטלפון המיוחל ונאמר לי שכיון שקניתי במבצע אקבל רק את מחיר החולצה כפי שהיתה במבצע. הסכמתי לכך. בתחילת השבוע הזה, הלכתי עם הטופס לחנות העודפים וביקשתי את הכסף, לא זיכוי. למה? כי אני כבר לא רוצה לקנות שום דבר במתאים לי ... מסיבותי שלי ובעיקר כי אין לי סיבה תודה לאל. ובכן היתה שם בחנות עובדת די טיפשה שבכלל לא הקשיבה לי. אני מדברת ואומרת שרוצה כסף והיא מוציאה לי זכוי מהקופה.... כשאמרתי לה "את לא מקשיבה לי"... והסברתי את שרציתי = אמרה "טוב אתקשר למנהל החנות. אחרי שיחתה בטלפון. אומרת לי : תכתבי לי על פתק את הכתובת ותוך שבוע ימים את מקבלת שיק בדואר. זאת עשיתי כמובן אבל ביקשתי אישור שהשארתי אצלה את הטופס הורוד. למחרת מתקשר אלי מנהל החנות לא מזדהה בשמו, ולא נותן לי לדבר. "כל מה שאת יכולה לקבל זה זיכוי" הוא מדבר בזמן שאני מדברת. אני מתעקשת אבל הוא בשלו. "את יכולה לעשות מה שאת רוצה" במילים אחרות. "תקפצי לי"... וזו פעם שלישית שאני מכתתת את רגלי לחנות כזו או אחרת בעניין זה. כל הסכום הוא 151 ש"ח. אני איימתי ואמרתי שאלך על העניין עד הסוף במיוחד השקר בפנים של מנהל החנות. אמש התקשר אלי אדם בשם ארז שהציג עצמו מנהל של מתאים לי הרשת. (זאת לאחר שהתקשרתי גם למנהלת העיצוב של החנויות וסיפרתי לה את כל הסיפור. אותו ארז שאל אותי "מה את רוצה".?? אני לא רוצה מה שלא מגיע לי ולא רוצה פיצוי וכו'. רק את כספי בחזרה. היום מתקשרת אלי מנהלת שירות לקוחות ושוב אני צריכה לגולל את כל הסיפור מחדש. היא שמעה 'דברים אחרים" כך אמרה. בסוף הסכימה. את הזיכוי אראה בחודש הבא בחיובי כרטיס האשראי שלי. בקיצור העקשנות השתלמה. לא רציתי סתם לבקש עוד כסף וכו'... רק את כספי בחזרה. מה אתם למדים מכך? אשמח לשמוע דעתכם !!! אבל בכל שלב אמרתי שאלך על כך עד הסוף כולל פרסום על השקר בפנים של מנהל החנות והעובדת שלו....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|