30/11/2012 06:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב מקווה שאת מרגישה טוב יןתר וכל הכבוד על השליטה סופש רגוע ושולט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 06:03
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח חיוך ומקווה שאת חשה בטוב. אני חייבת לומר לסיכום השבוע שהיה זה שבוע נפלא של שליטה בתקווה שכך יהיה גם סופו. שבת שלום ומבורך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 18:22
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, כל יום ביומו , הכי חשוב שלא נפלת לפחממות משכרות/משקרות ומאחלת לך שתרגישי טוב במהרה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 17:58
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד חיוך יקרה. העיקר שלא נפלת לבולמוס פחמימות מיותר בלילה. אז אצלי השבוע ברוך השם מעוללללה מיום שני ללא פחמימה אחת לפה אחרי חמש לא נכנסה רק צעידה לא הייתה השבוע למרות ההתחייבות שלי. בהצלחה רבה בהמשך יקרה ותרגישי טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 15:13
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה הכי חשוב שתרגישי טוב וללא כאבים נהגת בתבונה יתרה שלא פנית לכיוון הפחמימות הרי בשעה שכזו קרוב לחצות כבר לא יודעים לאן לשייך את הפחמימות לאותו היום או ליום המחרת חחח האם ימים יפים כאלו במזג אוויר לא משפרים את כאבי הפרקים ? כל הכבוד לך על המוטיבציה להצלחה תרגישי טוב במהרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 15:03
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
חברי לפורום המופלא הזה. אמש היה יום אלוהי מבחינת מזג אויר. זה עושה המון טוב בלב לדעתי. ואני חזרתי למסגרת שבשבילי היא ח ו ב ה ובריאה. ואני לא מגזימה. לא היה לי קשה לחזור לעצמי ועמדתי במשימה בצורה מושלמת עד השעות האחרונות של לפני חצות. לצערי יש לי כאבים בפרקים בכמה מקומות בגוף ואמש ממש אבל ממש סבלתי ובדלית ברירה מאוחר בלילה לקחתי אקמול שקצת הקל על הכאב. א ב ל - בשום פנים רחמים עצמיים לא השתלטו עלי ואני בטח לא אפתור את כאבי באכילת פחמימות כשהשעה היא כמעט חצות. עשיתי כל שיכולתי, והצלחתי לעבור את היום. לכן גם היום יש לי תקווה שיעבור בשלום ואעמוד בשיטה שהיא גם טובה לי ואני מרגישה טוב איתה. אשמח לשמוע מכם כיצד עוברים הימים האלה עליכם !!!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|