30/11/2012 06:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדוש שיהיה לך סוף שבוע רגוע ובשליטה כפי שהבטחת לעצמך והעיקר החלמה מהירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 15:47
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירתי תרגישי טוב בעזרת הטיפול מה החיידקים בבטן רוצים ממך??? כל הכבוד הפעם על המוטיבציה לשליטה גם בזמן לקיחת הכדורים את תנצחי בסוף, בטוח אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 10:58
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה ראשית אני מאחלת לך שהטיפול יעזור והחידק יעזוב את ביטנך. כל הכבוד להחלטך לא להכנע ולהמשיך במרץ למרות הכל יום נפלא בריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 10:08
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר אור ומלא כיייף באוויר אני שומעת את הנחישות הפעם באופן מוחלט ורציני. הלוואי ונחזיק מעמד סוף השבוע ובהחלט צריך להתייחס אליהם כמו לימים רגילים. תרגישי טוב והחיידק ייעלם במהרה עם הטיפול הנכון. יום נפלא בלונדוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:09
 נחושה Posts: 6982
|
שח כתב:
בוקר אור יקירה!!! נשמע ממש כואב מה שיש לך ו 12 כדורים ביום זה בהחלט מטורף, לכל הדעות!!! אבל את נשמעת נחושה ביותר ולכן אין לי ספק שתיצלחי את סוף השבוע הזה כמו גדולה!! הרבה בריאות ותמשיכי לעדכן  מי קרא לי ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:58
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כל הכבוד. על עצם ההחלטה ועל הביצוע שלצידה. בהחלט תגיעי לפסח עם הישג מאוד מאוד מכובד ונאה. אין אפס, מי שמשקיע- מרוויח ובגדול. ותרגישי טוב כי זה הרי הכי חשוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:57
 tal_f Posts: 900
|
אני בטוחה שלא תתני לשום דבר לעמוד בדרכך. מקווה שהטיפול הקשוח יטפל בחיידק כדי שלא יחזור... המון הצלחה אני גם רוצה להצטרף להכרזה ... "כולל שישי שבת"
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:45
 שח Posts: 169
|
בוקר אור יקירה!!! נשמע ממש כואב מה שיש לך ו 12 כדורים ביום זה בהחלט מטורף, לכל הדעות!!!  אבל את נשמעת נחושה ביותר ולכן אין לי ספק שתיצלחי את סוף השבוע הזה כמו גדולה!! הרבה בריאות ותמשיכי לעדכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:02
 dany Posts: 19819
|
חמודה אני עברתי את הטיפול הזה לפני כמה שנים, ונדמה לי שהוא חזר..... צריכה ללכת לעשות בדיקת נשיפה, כי אני סובלת נורא מכאבי תופת בקיבה. אז מבינה אותך לגמרי. רפואה שלמה.
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם.. הנה אנחנו כבר מתחילים את הסופ"ש. למה אנחנו תמיד מפחדים ממנו ??? החלטתי שהפעם בגלל שהיום נקרא חמישי ושישי ושבת אני לא אתן לזה להפחיד אותי ...פשוט סתם אותם ימים . אני לא אתן לזה להרוס את מה שאני עושה במרץ ובנכונות מיום שני כבר. אני אוכל את אותה ארוחת בוקר, ארוחת צהריים ובלנ פחמימות מחמש. זו ההחלטה השבועית שלי. נוסף לזה הייתי אצל הרופאה שבוע שעבר כי היו לי כאבים חזקים בקיבה, עשיתי בדיקה ומצאו שיש לי חיידק בבטן. אז קראו לי אתמול לבוא שוב לקבל טיפול. אתם לא מבינים הטיפול הוא לעשרה ימים 12 כדורים ביום!!!! שמונה מהם זה סוגי אנטיביוטיקה וארבעה עוד כדור לטיפול. בקיצור מטורף!!!!! אבל לא אתן לתירוץ הזה יד להכניע אותי....ממשיכה במרץ עד לפסח!!!!! מאחלת לכם יום טוב עם מלא אנרגיות , שמירה ובריאות!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 07:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה בוקר מבורך לך טוב שאת מקבלת טיפול ומצאו מאיפה הכאבים... לא ניתן להם להפריע בתהליך... במרץ רב לסופש והפעם תצליחי בגדול.... בוקר טוב נחושה יום נפלא לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 06:24
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדוש יקרה, העיקר שמה שיש לך מטופל, כל השאר כאמור באחריותך ואת צודקת לגמרי לגבי החמשוש, בשבילינו הם ימים רגילים בהצלחה יקירה אני איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 05:24
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם.. הנה אנחנו כבר מתחילים את הסופ"ש. למה אנחנו תמיד מפחדים ממנו ??? החלטתי שהפעם בגלל שהיום נקרא חמישי ושישי ושבת אני לא אתן לזה להפחיד אותי ...פשוט סתם אותם ימים . אני לא אתן לזה להרוס את מה שאני עושה במרץ ובנכונות מיום שני כבר. אני אוכל את אותה ארוחת בוקר, ארוחת צהריים ובלנ פחמימות מחמש. זו ההחלטה השבועית שלי. נוסף לזה הייתי אצל הרופאה שבוע שעבר כי היו לי כאבים חזקים בקיבה, עשיתי בדיקה ומצאו שיש לי חיידק בבטן. אז קראו לי אתמול לבוא שוב לקבל טיפול. אתם לא מבינים הטיפול הוא לעשרה ימים 12 כדורים ביום!!!! שמונה מהם זה סוגי אנטיביוטיקה וארבעה עוד כדור לטיפול. בקיצור מטורף!!!!! אבל לא אתן לתירוץ הזה יד להכניע אותי....ממשיכה במרץ עד לפסח!!!!! מאחלת לכם יום טוב עם מלא אנרגיות , שמירה ובריאות!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|