30/11/2012 09:23
 EFF Posts: 6409
|
קראתי....דפדוף במתכונים שהאתר מציע וכן בפורום המתכונים מעשיר במאות רבות של מנות נהדרות שמתאימות לצרכינו...מיכל משקיעה בפירוט הערך הקלורי, אני משקיעה בהתאמת המתכון לצרכינו עד כמה שאפשר..נראה לי עולם ומלואו....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 07:06
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
שח יקרה כבר נאמר כאן הכל ואני מבינה את כוונתך. הצעתי לך לעשות פשוט רישום עצמי מה הכנסת לפה אני עושה זאת שנים ואז יש לי מראה מצויינת. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 06:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
שח יקרה מקווה שאת בשליטה ועוברת יום ביומו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2012 06:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שח יקרה כבר נאמר כאן הכל ואני מבינה את כוונתך. הצעתי לך לעשות פשוט רישום עצמי מה הכנסת לפה אני עושה זאת שנים ואז יש לי מראה מצויינת. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 10:46
 1103 Posts: 5022
|
שח יקירתי אני מאוד מסכימה עם מירי ודפי. השיתוף בנושא האוכל איך כמה ומתי אינו מביא אותנו לשום מקוםץ אפשר ורצוי תמיד להתיעץ ולשתף זה מאוד עוזר אך לא לשם זה התכנסנו כאן. יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 10:15
 דפי Posts: 1126
|
שח יקרה אני מבינה שאת רוצה מאוד למצוא דרך נוספת שתקל עלינו בתהליך ההרזיה. אבל הצעתך לא מתאימה בכלל . כאשר מדברים על שינוי הרגלים אנו בין היתר חייבים לצאת מהמעגל שבו אנו כל הזמן חושבים רק על אוכל.( הרי זאת הסיבה שבגללה יש לנו עודף משקל ) כמו שמירי אומרת ובצדק , עלינו לעבור שינוי יסודי בחשיבה ובהתנהלות שלנו .דיונים מעמיקים במה כל אחד אכל רק יזיקו לנו ויתקעו אותנו במקום. חשוב יותר לשתף בהצלחות .התלבטויות , בקשת עזרה וכדומה. איך אנו מעבירים את היום בבטחון ובנחישות להצליח בלי לחשוב כל הזמו על אוכל. התפריטים והמתכונים באים כדי לעזור לנו למצוא את ה"דלק" המתאים שגופנו צריך כדי לחיות בריא. וכל אחד בוחר לעצמו מה מתאים לו במסגרת המותר ובהתאם למצבו הבריאותי. נכון זה לא תמיד קל אבל אם רוצים להצליח בתהליך חייבים לחשוב ולהתנהל בדרך שתצעיד אותנו קדימה על פי הנחיותיה של מירי. יום טוב ,דפי. edited by דפי on 11/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:12
 שח Posts: 169
|
מירי יקרה בוקר אוררררר! קודם כל תודה רבה, את אישה מקסימה ומהממת בעצמך!!! אני ואת אומרות את אותו הדבר למעשה, רק בדרך שונה  את עצמך אמרת שרעיון השיתוף הוא מעולה ושתמיד נשמח לקבל האחד מהשנייה טיפים עצות ומתכונים, שהרי זוהי מטרת הפורום, ואני אמרתי שמאוד אשמח אם אנשים יספרו כאן מה כללה ארוחת הבוקר/צהריים/ערב שלהם, אנחנו גם ככה עושים זאת בפירוט רב, רק כל אחד בהודעה משלו אז פשוט חשבתי שיכול להיות נחמד לרכז את הכל יחד תחת קורת גג אחת (בהודעה אחת לארוחה) אם את ממש מתנגדת לרעיון, בהחלט נכבד זאת אבל זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד ובעיניי גם מרענן.... את בהחלט צודקת שהאישיו שלנו כאן הוא השינוי בתזונה הלקויה שלנו ובכך למעשה נביא גם לשינוי כולל באורח חיינו, אך לשיתוף ולחשיפה כאן יש חלק גדול מאוד בתהליך השינוי שלנו... שיהיה לנו יום נפלא ובשליטה נעימה 
miribelkin כתב:
שח יקרה דעתי היא שאת אשה מקסימה עם רעיונות טובים.... אבל לא לזה התכוון המשורר, וזו הפעם אני אני חושבת שכל עיניין האוכל שולי....אנחנו מתעסקים בשינוי, ולא במה ומי ומתי, כי זה מאד אישי.....ההרצאות והטיפים והמתכונים שאני נותנת לכם, הם בעצם כלים לעבודה אישית......כולל השחיטה בלי פחמימות מ5 יש לכם פורום מתכונים מדהים ויש לשונית עם מתכונים דיאטטים שכולם מוממלצים. תשקיעו קצת מאמץ. לעומת זאת טיפים עצות ומתכונים, יתקבלו בברכה ובתודה כף שאת איתנו אוהבת מירי edited by שח on 11/29/2012 edited by שח on 11/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 14:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שח יקרה דעתי היא שאת אשה מקסימה עם רעיונות טובים.... אבל לא לזה התכוון המשורר, וזו הפעם אני אני חושבת שכל עיניין האוכל שולי....אנחנו מתעסקים בשינוי, ולא במה ומי ומתי, כי זה מאד אישי.....ההרצאות והטיפים והמתכונים שאני נותנת לכם, הם בעצם כלים לעבודה אישית......כולל השחיטה בלי פחמימות מ5 יש לכם פורום מתכונים מדהים ויש לשונית עם מתכונים דיאטטים שכולם מוממלצים. תשקיעו קצת מאמץ. לעומת זאת טיפים עצות ומתכונים, יתקבלו בברכה ובתודה כף שאת איתנו אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 14:29
 שח Posts: 169
|
חשבתי על זה הבוקר... מה דעתכם אם בכל יום נפתח הודעה שתיקרא: ארוחת בוקר וכל אחד ייכנס ויגיב בתוך ההודעה מהי ארוחת הבוקר שלו היום, כנ"ל הודעה חדשה לגבי ארוחת הצהריים והערב. נראה לי שזה יכול להיות נחמד מכמה סיבות: א - שובר שיגרה - אפשר לקבל רעיונות נפלאים אחד מהשני ומי שבא לו - אפילו מתכון..  ב - אפשר להתגרות/להתלהב מתיאור ארוחה של מישהו ובכך להתעודד ולקום להכין כזו לעצמנו. ג - אנחנו גם ככה משתפים כאן מה נכנס לנו לפה, אבל בעיקר כשזה שלילי במצב של נפילה, אז למה לא לשתף ממקום חיובי?  ד - תמיד טוב שיש עוד עין שבוחנת אותנו, ממקום נקי וחברי, אז אני למשל אשמח לקבל חוו"ד ממי שקורא את הארוחה שלי, אם טובה/טעימה/מזינה בעיניו, או לחילופין, טעונת שיפור...
אולי ננסה ממחר בבוקר? אם תהיה היענות אני מבטיחה להרים את הכפפה ולפתוח את ההודעה הראשונה בעצמי ונראה איך יזרום היום... אזזזזזז מה דעתכם?  edited by שח on 11/28/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|