29/11/2012 15:40
 רבקה Posts: 8411
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 11:34
 רייצל Posts: 339
|
המון תודה יקירתי נשיקות רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 09:02
 tal_f Posts: 900
|
תודה סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 08:58
 סיסי 17 Posts: 618
|
אוהבת אתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מטפס הרים כתב:
"טובים קשיי השלום מייסורי המלחמה". מנחם בגין.
אמת ויציב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה סיסי על התזכורות המשובחות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 16:51
 מטפס הרים Posts: 1533
|
"טובים קשיי השלום מייסורי המלחמה". מנחם בגין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 16:41
 אייריס Posts: 3744
|
גם אני שמחה שהחיילים שלנו בשגרה . אוהבת מאמינה ומקווה רק לטוב בכל התחומים בחיים. ערב טוב סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 15:04
 dany Posts: 19819
|
תודה סיסי יקרה , שותפה איתך לשמחה שלא אבדו לנו חיילים ולא נכנסנו להרפתקאה מיותרת. מאמינה גדולה באהבה. יום נפלא דני
סיסי 17 כתב:
תנאי הכרחי – אהבהפורסם בתאריך 26 בנובמבר 2012 מאת סיסי בן סימון-נואמההיי חברים מה שלומכם ? איך החזרה לשגרה ? איך שבוע וחצי הוציא אותנו מהשגרה ? חרדות פחדים , הקפאת תקציבים מלחמה עם כל המשתמע… אז אני מאלו שהתפללו להפסקת אש …. מיותר אבדן של חיילים משני הצדדים … אני מאלו שברכו , את כל הצדדים על השגת הפסקת האש. אין כמו לחזור לעשייה ולבניה. כל הששים אלי קרב, מקווה שנרגעו כבר !!! תודה לאל שקיבלנו בחזרה בחיבוק את החיילים שלנו שגם הם בסופו של דבר שמחו לחזור לחיים שלהם….ומכאן הדבר הכי חשוב הוא באמת שהכל מתחיל באהבה … תקראו תפנימו ו…תיישמו  תנאי הכרחי – אהבה כל שינוי מתחיל באהבה – היא הכוח המניע, הכוח ממנו נוצר, נובט וצומח כל רעיון. אהבה, אמונה ותקווה הן שלוש האלמנטים הנחוצים כדי להביא את שלב ההתארגנות לכדי שלב הביצוע. האהבה היא האנרגיה שבאמצעותה נוצרו הרעיונות לשינוי, היצירה והצמיחה. האהבה היא הדרך שלנו בחיים, הדרך אל האושר והשחרור. המכשולים, הקשיים והבעיות שניצבים בפנינו כאשר אנחנו הולכים בדרך האהבה, נתפשים כגירויים המקשטים את החוויה של החיים. הם מהווים אתגר לעשות עוד, לדעת יותר ולהעלות את הרמה הרוחנית שלנו – זו הכוונה להתקדמות רוחנית. האמונה בהצלחה מספקת לנו את האנרגיה והמוטיבציה לעבור את סף השינוי. התקווה מאפשרת לנו לראות בעיני רוחנו ולדמיין את השינוי המיוחל, והיא זאת שמקנה לנו נחישות והתמדה. אוהבת אתכם! ואשמח אם תעבירו את המסר גם לחברים ולאהובים שלכם שלכם תמיד סיסי sisibensimon.co.il
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 13:53
 סיסי 17 Posts: 618
|
תנאי הכרחי – אהבה פורסם בתאריך 26 בנובמבר 2012 מאת סיסי בן סימון-נואמה
היי חברים מה שלומכם ? איך החזרה לשגרה ? איך שבוע וחצי הוציא אותנו מהשגרה ? חרדות פחדים , הקפאת תקציבים מלחמה עם כל המשתמע… אז אני מאלו שהתפללו להפסקת אש …. מיותר אבדן של חיילים משני הצדדים … אני מאלו שברכו , את כל הצדדים על השגת הפסקת האש. אין כמו לחזור לעשייה ולבניה. כל הששים אלי קרב, מקווה שנרגעו כבר !!! תודה לאל שקיבלנו בחזרה בחיבוק את החיילים שלנו שגם הם בסופו של דבר שמחו לחזור לחיים שלהם….ומכאן הדבר הכי חשוב הוא באמת שהכל מתחיל באהבה … תקראו תפנימו ו…תיישמו  תנאי הכרחי – אהבה כל שינוי מתחיל באהבה – היא הכוח המניע, הכוח ממנו נוצר, נובט וצומח כל רעיון. אהבה, אמונה ותקווה הן שלוש האלמנטים הנחוצים כדי להביא את שלב ההתארגנות לכדי שלב הביצוע. האהבה היא האנרגיה שבאמצעותה נוצרו הרעיונות לשינוי, היצירה והצמיחה. האהבה היא הדרך שלנו בחיים, הדרך אל האושר והשחרור. המכשולים, הקשיים והבעיות שניצבים בפנינו כאשר אנחנו הולכים בדרך האהבה, נתפשים כגירויים המקשטים את החוויה של החיים. הם מהווים אתגר לעשות עוד, לדעת יותר ולהעלות את הרמה הרוחנית שלנו – זו הכוונה להתקדמות רוחנית. האמונה בהצלחה מספקת לנו את האנרגיה והמוטיבציה לעבור את סף השינוי. התקווה מאפשרת לנו לראות בעיני רוחנו ולדמיין את השינוי המיוחל, והיא זאת שמקנה לנו נחישות והתמדה. אוהבת אתכם! ואשמח אם תעבירו את המסר גם לחברים ולאהובים שלכם שלכם תמיד סיסי sisibensimon.co.il
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|