הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לשנס מותניים - אין ברירה אבל עם חיוך גדול !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/11/2012 07:41

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
אהלן חיוך. עם כזו רמת מודעות שום דבר לא יעצור את הישגייך המצטיינים ובטח לא לביבת שמן עמוק כמעמקי ים של חנוכה. יום נעים.

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2012 07:53

אייריס
אייריס
בוקר טוב ומחוייך. אכן קמתי עם חיוך אחרי שליטה מלאה של יומיים שלמים. מקווה ויודעת שנצליח כולנו יחד הפעם ללא תירוצים. יום נפלא חנהלה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2012 06:48

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב חיוך מהלב
בטוחה שתצליחי להשיר את מה שעלה עם מודעות כשלך וחיוך ענקי...
כולנו יחד בתהליך ויחד נצליל בלי כעסים ומרמורים
יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2012 05:43

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן חיוך. עם כזו רמת מודעות שום דבר לא יעצור את הישגייך המצטיינים ובטח לא לביבת שמן עמוק כמעמקי ים של חנוכה. יום נעים.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2012 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אתמול שאלו אותי איך אני עוברת את חנוכה וממש היה לי קל לומר שאין לי כל ביעה עם הסופגניות,אני באמת לא זוכרת את השנה שנגסתי באחת כזו
ובאשר ללביבות פשוט לא מכינה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2012 04:55

dany
dany
חנה יישר כוח מסכימה איתך בכל מילה, ובדיוק כתבתי זאת למצטרפת חדשה לפורום , לעשות את התהליך מתוך הסכמה, מתוך הבנה שלא תמיד זה מצליח, אך לעולם לא לכעוס, לא להסתובב עם בטן מלאה על מי? על עצמי? והכל ניתן לתיקון אם לא היום אז מחר.
בהצלחה מותק בירידה במשקל, יודעת שתעשי זאת!!!!!!!!!!
וכמוך מזמן כבר לא מתחברת למאכלי חנוכה השמנים והכבדים, ועל כך אני מודה לאל!!!!!!!!!!!!

חיוך מהלב כתב:
היום רק נשקלתי כי הייתי צריכה להיות בארוע. ובכן טיפסו עלי 2 ק"ג. אני איני מלקה את עצמי ובכלל לא כועסת או מדוכדכת. מרגע זה התחלתי בצורה מדוייקת וקפדנית לשמור. כי אני סומכת על עצמי וכל יום מחדש אני מחזקת את עצמי בכל מיני דרכים קטנות וגדולות. מה שעולה מהר יורד מהר, זאת אני כבר יודעת מנסיוני, - זה רק הנסיון שלי. חנוכה בפתח אבל כשאני רואה את הסופגניות מלאות בכל מיני מילויים, שוקולד, ריבת חלב ומה לא? לא רק שאיני מתפתה אני פשוט מרגישה גועל. זה מתוק מידי בטח ובכלל אין לי שום צורך בדבר כזה. נכון שפעם אהבתי לביבות אבל גם זה לא.מדוע? כי אני כבר לא יכולה לסבול כמות שמן גדולה ובכלל לא נעים לי בבטן וזה ממש לא כדאי. זה לענייני חנוכה.
אז בנגוד לכמה מהכותבות כאן בפורום הזה, יש לשנס מותניים תרתי משמע, להיות מדוייקת מאד בכל מה שאני אוכלת - זה אני יודעת לעשות מצויין, ולזכור שעלי לעשות את כל שניתן כדי שישרו ממני 2 המיותרים ועוד כמה מיותרים עד הגיעי ליעדי... גם שם אין מנוחה כי צריך להיות כל הזמן על המשמר ולא לעלות. זו עבודה לכל עניין ודבר. אך אני בחיוך גדול מסתכלת על התהליך כי טוב לי בו, כי אני מרגישה שאני מצליחה ככל שאני מתקדמת ומה יותר טוב מהבטחון העצמי והשקט הנפשי, כי הרי בסך הכל יש פיתויים אבל הרבה יותר טוב לדעת שאני שומרת על בריאותי ככל שניתן ועושה למען עצמי. כי אם אין אני לי מי לי??? מחר יהיה יום חדש ואשמר לי מאד. המלחמה שעברה עלינו קצת טרפה אצלי את החושים, קצת העלתה כל מיני שדים שיצאו מן הבקבוק אבל אין תירוצים יותר וזהו יוצאת לדרך... ושוב אני אומרת עם חיוך ענק של ענווה ורצון כן וחזק להצליח. מקווה מאד שאני "מדביקה" בהתלהבות שלי עוד חברים וחברות ובעיקר במרץ. כפי שהגעתי להשגים עד כה אני יכולה גם הלאה. היעד ברור מאד.
לילה טוב לכולכם והעיקר קומו בבוקר עם חיוך ענק כי יתחיל יום חדש עם הבטחה חדשה והעיקר אנו כל אחד ואחת נעשה אותו יום מופלא של שליטה...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/11/2012 04:54

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירתי מילים כדורבנות זו ללא ספק הדרך שארוכה ולא תמיד קלה אבל אין ויתורים וקיטורים.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2012 23:32

חיוך מהלב
חיוך מהלב
היום רק נשקלתי כי הייתי צריכה להיות בארוע. ובכן טיפסו עלי 2 ק"ג. אני איני מלקה את עצמי ובכלל לא כועסת או מדוכדכת. מרגע זה התחלתי בצורה מדוייקת וקפדנית לשמור. כי אני סומכת על עצמי וכל יום מחדש אני מחזקת את עצמי בכל מיני דרכים קטנות וגדולות. מה שעולה מהר יורד מהר, זאת אני כבר יודעת מנסיוני, - זה רק הנסיון שלי. חנוכה בפתח אבל כשאני רואה את הסופגניות מלאות בכל מיני מילויים, שוקולד, ריבת חלב ומה לא? לא רק שאיני מתפתה אני פשוט מרגישה גועל. זה מתוק מידי בטח ובכלל אין לי שום צורך בדבר כזה. נכון שפעם אהבתי לביבות אבל גם זה לא.מדוע? כי אני כבר לא יכולה לסבול כמות שמן גדולה ובכלל לא נעים לי בבטן וזה ממש לא כדאי. זה לענייני חנוכה.
אז בנגוד לכמה מהכותבות כאן בפורום הזה, יש לשנס מותניים תרתי משמע, להיות מדוייקת מאד בכל מה שאני אוכלת - זה אני יודעת לעשות מצויין, ולזכור שעלי לעשות את כל שניתן כדי שישרו ממני 2 המיותרים ועוד כמה מיותרים עד הגיעי ליעדי... גם שם אין מנוחה כי צריך להיות כל הזמן על המשמר ולא לעלות. זו עבודה לכל עניין ודבר. אך אני בחיוך גדול מסתכלת על התהליך כי טוב לי בו, כי אני מרגישה שאני מצליחה ככל שאני מתקדמת ומה יותר טוב מהבטחון העצמי והשקט הנפשי, כי הרי בסך הכל יש פיתויים אבל הרבה יותר טוב לדעת שאני שומרת על בריאותי ככל שניתן ועושה למען עצמי. כי אם אין אני לי מי לי??? מחר יהיה יום חדש ואשמר לי מאד. המלחמה שעברה עלינו קצת טרפה אצלי את החושים, קצת העלתה כל מיני שדים שיצאו מן הבקבוק אבל אין תירוצים יותר וזהו יוצאת לדרך... ושוב אני אומרת עם חיוך ענק של ענווה ורצון כן וחזק להצליח. מקווה מאד שאני "מדביקה" בהתלהבות שלי עוד חברים וחברות ובעיקר במרץ. כפי שהגעתי להשגים עד כה אני יכולה גם הלאה. היעד ברור מאד.
לילה טוב לכולכם והעיקר קומו בבוקר עם חיוך ענק כי יתחיל יום חדש עם הבטחה חדשה והעיקר אנו כל אחד ואחת נעשה אותו יום מופלא של שליטה...

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לשנס מותניים - אין ברירה אבל עם חיוך גדול !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!