28/11/2012 08:32
 1103 Posts: 5022
|
היי טפסן למזלך לא היית צריך להתמודד בהמשך הערב עם אוכל טעים ומשובח.בעוד שאצל אחרים אולי היתה אכזבה כגודל הצפיה,לך היתה אנחת רווחה. והעיקר להיות שמח בחלקך ושתהיה לך טיסה נעימה. יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 08:17
 אייריס Posts: 3744
|
טפסני הצליח לך בגדול. איזה כייף לדעת שהציפיות מאכזבות גם. במקרה שלך זה נהדר וצלחת את האירוע בחיוך וריקוד. טיסה נעימה והמשך שבוע קל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 04:57
 dany Posts: 19819
|
יצא לך טוב טיסה נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 04:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לא חשוב בזכות מה,עבר בשליטה וזה רווח נקי. מטפס שתהה לך טיסה נעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 00:16
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני הולך להשתמש באסוסיאציה שיכולה להיחשב שוביניסטית . אז זהו שאני מאוד , אבל מאוד!! לא, ומי שמכיר אותי יודע למה אני מעיד זאת על עצמי. אבל זו האסוסיאציה שעלתה לי במוח הערב בחתונה. שני בנים רואים אחת, פצצת על, הולכת ברחוב. אין דברים כאלו. הם רואים אותה רק מאחור , משתגעים ומתחילים ללכת אחריה. בטח יפהפיה אומר האחד לחברו, מה זה יפהפייה, נראית לי דוגמנית צמרת אומר השני. והיא: גבוהה, לבושה בהתאם ולא מתאים לי לפרט, רגליים ארוכות ארוכות נתונות בנעלי עקב בגובה מוגדל אייפל, שיער מדהים גולש ..) בקיצור הבטחה גדולה. ואז לרגע היא מסתובבת והם רואים מולם כונפה, מה זה כונפה- מלכת הכונפות... כך היה היום האוכל. בקבלת הפנים היה עילוי נדיר באיכותו. ואחרי הרף הענק הזה כולם ציפו למיזנוני שפים עטורי מישלין בארוע... אבל באולם כלום אבל כלום לא היה באמת טעים. והרבה פחות מזה. אז הקושי לשמור ירד מאוד כי ממש כמעט ולא אכלתי.. לא היה על מה שיהיה שווה ליפול... סוג של מזל אני חושב., בשבילי. אחרים התאכזבו, כגודל הציפיה. ואילו אני חייכתי בהנאה. ורקדתי כאילו אני לא טס מחר או יותר נכון כבר לכתוב היום בחמש וחצי בבוקר ... להתראות. edited by מטפס הרים on 11/28/2012 edited by מטפס הרים on 11/28/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:54
 נחושה Posts: 6982
|
כל הכבוד מחוננים יקרים, המשך ערב מהנה ומוצלח, ומצלמות האח הגדול, צמודות למסך והכי הכי טעים, קילו פחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:53
 אייריס Posts: 3744
|
בהצלחה טפסני ומיכלי. היזהרו בהמשך הערב. לא לשכוח מים לידכם. תהנו. ערב טוב ומלא שליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:36
 שח Posts: 169
|
היייייי טפסני!!!!! קודם כל אתה חזק!! עשרה קילו כבר מאחורייך!!  כמגננה ראשונית - אני הייתי הולכת על דיאט קולה/ספרייט - טעים, מתוק ו... מלא בגזים ככה שזה מנפח את הבטן, כוס אחת/שתיים וכבר תתחיל להרגיש מלאות... בדרך כלל בכל בופה תמיד יש איזו מנה של ירקות מוקפצים עם או בלי חזה עוף, אבל לא יודעת איך זה בחתונות של עשירים חחח .... חוצמיזה תתנחם שתכף תגיע המנה הראשונה ותתענג עליה, בדרך כלל זה דג טעים או כבד ושניהם בגזרת "המותר" ולאחר מכן במנה העיקרית, תוכל להנות מבשר משובח והכי הכי - מירי תמיד אומרת שהיא לא נופלת על שטויות, שאם היא מחליטה ליפול נפילה שמשלמים עליה, אז זה חייב להיות משהו טוב ושווה, ולפי תיאורך - זו חתונה שווה ביותר!! אז תעשה בירור ראשוני ותראה דברים שהם ממש בגדר השווה, שאין מצב שאתה נתקל בהם ביום-יום או מכין בעצמך במטבח הביתי, קח לך כמה טעימות, אתה יודע שתשלם על זה מחר, אבל אולי רק בקטנה, אם תיקח לך 2 כפות מכל דבר והכל בתוך צלחת אחת ולא בשיטת "ריפיל" 
אחרי תגובתך המהממת על הפוסט הדיכאוני משהו שלי, אני סומכת עלייך, יותר מעל עצמי, זה בטוח!  תהנה ותעדכן....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:25
 מיכל שרון Posts: 1318
|
גם אני בחתונה כעת.. שותפה להרגשותיך.. למזלי בזכות טיפטיפ הקטנה הכל חריף לי.. אז אני יוצאת צדיקה בעל כורחי.. חזק ואמץ. אני בכל אופן מצאתי כמה סלטים בקבלת פנים שהרגיעו אותי ואני לגמרי מוכנה נפשית ופיזית להתמודד טוב יותר עם האוכל בהמשך.
שיהיה לנו בהצלחה (:
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:22
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מטפס יקר כל הכבוד! אתה תעבור את זה כמו גדוללל!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:06
 מטפס הרים Posts: 1533
|
טוב, אני בגליל ים בחתונה. ידעתי שזה ״יהיה שווה״ אבל לא ידעתי עד כמה... ביתיים ים של פינגרפוד ויש כאן כדורי עופ מצופים אטריות קדאיף... טעמתי אחד , גן עדן, ויצאתי לאויר הפתוח, למינה הנושבת מהים התיכון, גם כדי לדווח אך בעיקר כדי לקבל חיזוק. האוכל הטעים ביותר בעולם מרוכז במדינה היפה שלנו וחלק ניכר ממנו הערב מקיף אותי. ופתאום אני חושב שכמה כיף יהיה להגיע למישקל היעד ואז גם מידי פעם להרשות לעצמי מעט יותר גמישות ולשחק קילו שניים כל הזמן. הלוואי.להתראות edited by מטפס הרים on 11/27/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|