27/11/2012 20:55
 נחושה Posts: 6982
|
הנה בלונדה הנחושתית חוזרת ובגדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:51
 אייריס Posts: 3744
|
לבריאות. יעשה בסוף השבוע בעה' ובעזרת ידיי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 19:25
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בלונדה הי. יבוצע. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 18:47
 בלונדה.... Posts: 3603
|
2 חצילים קלויים בתנור. 2 פלפלים אדומים קלויים. 4 כפות גבינה בולגרית 5%. בזיליקום קצוץ (לא חובה). חופן כוסברה קצוצה. חופן פטרוזיליה קצוצה. קצת נענע קצוצה. 3 ביצים ( אני שמתי שניים ). פלפל שחור. מלח. כף לימון סחוט. 3 כפות פטריות שמפניון מקופסא. 2 שיני שום קטושות. 2 כפות שמן זית. חצי כף דבש. 1 בצל קצוץ (לטגן אותו לפני ההכנסה לשטידה.)
אופן ההכנה:
לקלות את החצילים והפלפלים. לטגן את הבצל. לערבב את כל החומרים ביחד ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל 50 דקות....
בתאבון!!!!! הפשטידה מעולה וטעימה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|