28/11/2012 04:44
 dany Posts: 19819
|
אכן כן לחזור שוב למסלול ולהרגלים........... זו תמיד גמילה מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בלונדה.... כתב:
דנילה חובה לתת פוש!!!! צריך לעבור רק את השבוע הראשון הלא קל מבחינת ההרגלי נשנוש ומקווה שאח"כ זה ירוץ בדיוק כמו לפני שנה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 20:24
 בלונדה.... Posts: 3603
|
דנילה חובה לתת פוש!!!! צריך לעבור רק את השבוע הראשון הלא קל מבחינת ההרגלי נשנוש ומקווה שאח"כ זה ירוץ בדיוק כמו לפני שנה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 06:32
 dany Posts: 19819
|
בלונדה יפה אז זהו!!!!!!! מעכשיו ועד פסח נותנים את כל מה שאפשר בלי זיופים בכלל!!!!!!!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 04:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדה יקירתי להרים ראש ומהר,אנחנו יודעות שאת יכולה אז זה הרגע להפסיק להעלב ,לכעוס להגעל מעצמך ולהתחיל כאן ועכשיו בתשלום החוב. בהצלחה יקירתי היפה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 20:47
 עגיל Posts: 62
|
אכן באמת נמאס ....מה- יויו הזה! גם אני באותו הסיפור . ב- 3 קילו יותר...... אני לא מצליחה לישמור יותר משבוע . ו-ל-ה-ת-מי -ד! קילו יותר > חצי פחות........ צריך לשנן ולשנן. כמו שמירי אומרת - להציב גבולו ת . אז בהצלחה לכולם עגיל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 20:19
 עגיל Posts: 62
|
בלונדה.... כתב:
ערב טוב פורום יקר נכון מגיע לי נו נו נו על זה שפעם אני פה ופעם לא. ככה זה כשלא בדיאטה אין במה להתגאות ואין במה לשתף ואת האמת זה גם מרגיש כאילו לא בא לי "לאכזב אתכם". אז ככה השבוע עליתי קילו וזהו כבר נמאס לי לשמוע כל שבוע קילו יותר קילו פחות. אני בתקופה הזו מרגישה כבר שאני נגעלת מעצמי!!! מה שחמישה קילו עושים רק אלוהים יודע ואני גם ככה ביקורתית כלפיי עצמי והשבוע "זרקו " לי כמה יציאות באויר שאמרתי זהו עד כאן! קודם כל נראה לי שהיום ירד לי האסימון והחלטתי להפסיק להאשים את הכדורים שאני לוקחת שהם גורמים.לי להשמין!!! אז זהו שלא !! זה רק אני שנכנעת לשומן ולשטויות שנכנסות לי לפה. אז כל ההרגשה של האיכסה נובעת מכמה סיבות: דיברתי עם ידיד שלי שהייתי רוקדת איתו פעם ריקודי עם-זוגות ,ככה קשקשנו והוא שאל אותי "מתי הולכים לרקוד"? ואני בתמימותי אומרת לו וואוו לא רקדתי כבר שנה... ומה החצוף עונה לי??? אההה בגלל זה ניהיית קציצה????? רציתי לקבור את עצמי!!! שתקתי ולא היה לי מה להגיב , הוא כמובן קלט את זה ואמר לי סתם צוחקים.. אח"כ בעלי זרק לי יציאה השבוע.. "הטוסיק קצת גדל לך" ---- ובעלי הכי מפרגן בעולם, פשוט הוא חש עצמו כי הוא על הגל (ירד שישה קילו בעזרתי כמובן אחרי שהוא הפסיק לעשן ועלה). וזה הסתיים אתמול אצל הספר שלי שאמר לי מירי...מה קורה? את נראת מוזר...שמנת קצת. בקיצור רק בא לי לקבור את עצמי---מחפשת איפה?!. אני יכולה עוד להמשיך ולכתוב מגילה על זה שהג'ינסים בקושי נסגרים ואני מרגישה שאני נמצאת איתם בתוך מבחנה שעוד שניה מתפוצצת. בקיצור התחייבתי היום למירי ולבנות החוג שדי. אני חייבת להילחם בכדורים ובראש המעוות שלי ולרזות..עשיתי את זה בדיוק בדיוק לפני שנה וירדתי תשעה קילו . אני רוצה ויכולה גם עכשיו עם קצת יותר מאמץ.... סורי על האורך והחפירה.... ערב טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 19:01
 אייריס Posts: 3744
|
אחלה בלונדה. קדימה לדרך החדשה. סומכת עלייך כי את יכולה ואת נראית מעולה היום עם הפוני החדש. בהצלחה לדרך חדשה. נשיבוקים מלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 18:58
 מטפס הרים Posts: 1533
|
דונט בי סורי בלונדה יקרה...כולנו בדיוק באותה סירה וכולנו מפליגים לאותו חוף מבטחים... ואת שייכת להגה הפיקוד שלנו. בטוח שתצליחי לחזור מהר למסלול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 18:18
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
היי דרלינג את נראית מהמם התספורת החדשה מתאימה לך מאדד... עלינו ירדנו.. הבטחנו.. זהו!!!היום נרשמנו מחדש לחוג וביחד נצליח... לא קל אך בהחלט אפשרי ... סומכת עלייך ששבןע הבא את בירידה... נשיקות סיגל
תתחדשי על התספורת המהממת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 18:13
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה לא חפירה וגם לא יאוש בבית ספרינו ובוודאי שלא תקברי את היותך מדהימה... מתחילים מעשכיו=אחרי חמש ונכנסים למטבח להערכות למחר, זה מה שאני עושה ירד מפלס הירקות, הירוקים, הקטניות, הפלפלים, נכנסתי עשיתי קניה וכעת הולכת להנדס ארוחת ערב וצהריים למחר. אין מצב שאני מחר מהבוקר בהתרוצצויות עם עצמי ועם אמא שאגיע הביתה ולא יהיה לי מוכן ומזומן רק לחמם ולהגיש. למי שאין רעיונות הוא רק צריך לעשות חיפוש בפורום מתכונים והם כבר יקפצו עליו ויתחננו שיכין אותם. סומכת עלייך יקירה, היי מודל חיקוי, עמוד האש, עזבי מה אומרים עלייך תגרמי לאנשים להתפעל ממך....חיבוקי לחיזוק ויאללללללללללללה לעשיה ולהתמדה עם חברותייך לבית רוזן ועם כולנו♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 18:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
היי דרלינג את נראית מהמם התספורת החדשה מתאימה לך מאדד... עלינו ירדנו.. הבטחנו.. זהו!!!היום נרשמנו מחדש לחוג וביחד נצליח... לא קל אך בהחלט אפשרי ... סומכת עלייך ששבןע הבא את בירידה... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 17:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ערב טוב פורום יקר נכון מגיע לי נו נו נו על זה שפעם אני פה ופעם לא. ככה זה כשלא בדיאטה אין במה להתגאות ואין במה לשתף ואת האמת זה גם מרגיש כאילו לא בא לי "לאכזב אתכם". אז ככה השבוע עליתי קילו וזהו כבר נמאס לי לשמוע כל שבוע קילו יותר קילו פחות. אני בתקופה הזו מרגישה כבר שאני נגעלת מעצמי!!! מה שחמישה קילו עושים רק אלוהים יודע ואני גם ככה ביקורתית כלפיי עצמי והשבוע "זרקו " לי כמה יציאות באויר שאמרתי זהו עד כאן! קודם כל נראה לי שהיום ירד לי האסימון והחלטתי להפסיק להאשים את הכדורים שאני לוקחת שהם גורמים.לי להשמין!!! אז זהו שלא !! זה רק אני שנכנעת לשומן ולשטויות שנכנסות לי לפה. אז כל ההרגשה של האיכסה נובעת מכמה סיבות: דיברתי עם ידיד שלי שהייתי רוקדת איתו פעם ריקודי עם-זוגות ,ככה קשקשנו והוא שאל אותי "מתי הולכים לרקוד"? ואני בתמימותי אומרת לו וואוו לא רקדתי כבר שנה... ומה החצוף עונה לי??? אההה בגלל זה ניהיית קציצה????? רציתי לקבור את עצמי!!! שתקתי ולא היה לי מה להגיב , הוא כמובן קלט את זה ואמר לי סתם צוחקים.. אח"כ בעלי זרק לי יציאה השבוע.. "הטוסיק קצת גדל לך" ---- ובעלי הכי מפרגן בעולם, פשוט הוא חש עצמו כי הוא על הגל (ירד שישה קילו בעזרתי כמובן אחרי שהוא הפסיק לעשן ועלה). וזה הסתיים אתמול אצל הספר שלי שאמר לי מירי...מה קורה? את נראת מוזר...שמנת קצת. בקיצור רק בא לי לקבור את עצמי---מחפשת איפה?!. אני יכולה עוד להמשיך ולכתוב מגילה על זה שהג'ינסים בקושי נסגרים ואני מרגישה שאני נמצאת איתם בתוך מבחנה שעוד שניה מתפוצצת. בקיצור התחייבתי היום למירי ולבנות החוג שדי. אני חייבת להילחם בכדורים ובראש המעוות שלי ולרזות..עשיתי את זה בדיוק בדיוק לפני שנה וירדתי תשעה קילו . אני רוצה ויכולה גם עכשיו עם קצת יותר מאמץ.... סורי על האורך והחפירה.... ערב טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|