29/11/2012 21:21
 קרנושה Posts: 3420
|
תותחית!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/11/2012 18:39
 נחושה Posts: 6982
|
קסם כתב:
מיכל יקרה את מדהימה אני מקבלת ממך השראה ומבינה שאת כול התירוצים שלי אני אקח ואזרוק לים אם את יכולה במצבך להשאר בשליטה אז לאחרים אין מה לדבר תודה על השיתוף את מודל לחיקוי המשיכי כך.
מסכימה בהחלט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 11:28
 קסם Posts: 140
|
מיכל יקרה את מדהימה אני מקבלת ממך השראה ומבינה שאת כול התירוצים שלי אני אקח ואזרוק לים אם את יכולה במצבך להשאר בשליטה אז לאחרים אין מה לדבר תודה על השיתוף את מודל לחיקוי המשיכי כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 17:11
 dany Posts: 19819
|
שח יקרה עם הפוסטים של מיכל אפשר לעשות חוברת הדרכה ומוטיבציה.
שח כתב:
מיכלי - שאפו ענקי!  את אלופה ללא ספק (בטח השוטר הצמוד יהיה מופתע...) ואני פשוט ספיצ'לס !!!!
רק ברשותך, עשיתי קופי-פסט על כל הפוסט שלך לעצמי בדסק טופ 
המשך שליטה נעימה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 12:03
 שח Posts: 169
|
מיכלי - שאפו ענקי!  את אלופה ללא ספק (בטח השוטר הצמוד יהיה מופתע...) ואני פשוט ספיצ'לס !!!!
רק ברשותך, עשיתי קופי-פסט על כל הפוסט שלך לעצמי בדסק טופ 
המשך שליטה נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 06:29
 dany Posts: 19819
|
אין מילים אלופת האלופות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 04:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק אלופה. בהצלחה גם השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 18:31
 לייסי Posts: 623
|
מיכל היקרה, אין ספק - את מודל לחיקוי - מכל הבחינות.  בהצלחה בהמשך - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 17:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי מהממת!!! כל הכבוד לך!!! ההריון כל כך יפה לך ואת נראת זוהרת ופורחת ויפיפיה!! ואם את יכולה בהחלט שכולנו יכולים.... בהצלחה לעוד שבוע של עשייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 15:29
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה אין כמוך תמיד מרגשת תהני מחזרתו של גיתי המקסיםםםםם נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 14:03
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מירי יקרה, תהיי בטוחה שברביעי בבוקר את מקבלת אותו מייד אחרי הנחיתה לקרקע לשקילה ותוכלי לתת לו חיבוק בעצמך (: אצלנו אפילו חו"ל זה לא תירוץ להפסיד שקילה והרצאה miribelkin כתב:
מיכלי אלופת הכתיבה מחזקת, מעודדת וקדימה לדרך.... חיבוק ענק לגיתי אוהבת אתכם ואת תומר כמובן....מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 14:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי את נראית מדהים וכל הכבוד לך על הירידה המדהימה!!!!גם אני מתחייבת לשבוע חדש ומוטיבציה חדשה לשבוע חדש אחרי הרצאההמדהימה כמו היום איך אפשר שלא... ) מיכלי כל הכבוד לך!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי אלופת הכתיבה מחזקת, מעודדת וקדימה לדרך.... חיבוק ענק לגיתי אוהבת אתכם ואת תומר כמובן....מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:36
 אייריס Posts: 3744
|
אלופת האליפות. את נראית מעולה וקורנת חמסה חמסה שום בצל. היום זכינו לראותך ואת טיפטיפ ואני מעתיקה ממך גם ומתחייבת וכמו שאמרת אם את יכולה גם אנחנו. אז יוצאים לשבוע חדש מלא אנרגיות אחרי הרצאה מאלפת ומעלפת כרגיל עם טיפים ומתכון חם וטעים ומאחלת לנו ולכולנו הצלחה. אני בדרייב להוריד את הקילואים שחזרו אלי כבר לא מצחיק בכלל וקדימה למעשים ולא רק פקה פקה. שבוע טוב יום נפלא והתחייבות חדשה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:14
 avi_i Posts: 269
|
מיכל שרון כתב:
זוכרים ששבוע שעב
מלכה!!!!!
החלטתי שהשבוע הזה עובר לתפארת מדינת ישראל? שאני לא נותנת לעצמי ליפול דווקא השבוע כשגיתי רחוק? שהחלטתי להיות בשליטה ועשייה? ובכן - רציתי והאמנתי בעצמי ובעיקר - עשיתי תכלס בשטח! והנה הגיעו התוצאות.. חברים יקרים באמצע חודש שביעי, עם ההורמונים, החשקים (אוהוהו.. החשקים!!!) עם עוברית שמתפתחת לה ב- 300-400 גרם לבדה כל שבוע, עם ילד קטן בבית, עם עבודה במשרה מלאה, עם השגרה והלחצים והתיזוזים והכל הכל הכל.. אני מיכל שרון ירדתי השבוע קילו וחצי!!!! קראתם אותי?! ק-י-ל-ו ו-ח-צ-י !!!! אז אני רוצה לומר לכולכם.. לכל המתקשים והחוזרים בתשובה, לכל התקועים והחסרי אמונה.. הכל עניין של החלטה.. ואחרי ההחלטה זה גם עניין של המון מודעות והקשבה לעצמכם.. להכיר בחולשות שלכם, לדעת מה הנקודות הקשות שלכם בתהליך, איפה אתם נשברים ועל מה ולקבל החלטה שהפעם.. רק היום.. רק השבוע אתם עוקפים את הבור הזה.. לא נופלים אליו בעיניים פקוחות.. זה כל מה שעשיתי השבוע.. ידעתי שאני נופלת כשאין לי אוכל מוכן.. אז דאגתי מראש להכין.. לשניה לא להיתפס לא מוכנה.. נכון זה דרש ממני מאמץ.. אבל ככה זה בחיים.. בשביל דברים טובים צריך לעבוד קשה!!! אני יודעת שההתחייבות שלי כלפיכם בפורום נורא מחזקת אותי ברגעי משבר.. אז דאגתי למצוא את הזמן להיות נוכחת יותר בפורום.. כל יום.. לפעמים גם כל שעה.. כי אני מכירה את עצמי.. כי אני יודעת מה עובד עלי ומה לא.. כי אני כבר יודעת מתי אני מרשה לעצמי לזייף.., ומתוך ההכרות הזאת הנה אני כבר מצהירה: אני לא מרימה את האף למעלה השבוע!!!! אני לא תופסת תחת על הירידה הזאת.. אני זוכרת שעכשיו זו הישורת האחרונה של ההריון הזה.. שאם אני אקפיד ואשתדל ככה אני יכולה להגיע אחרי הלידה למשקל נמוך יותר מזה שהתחלתי איתו את ההריון.. אני הרי יודעת לעשות את זה.. הוכחתי את זה לעצמי השבוע... אז הנה אני מתחייבת בפניכם ובפני עצמי... קילו וחצי זה יפה, זה מרשים מאוד אפילו.. ריקודים אינדיאניים עד לונדון וחזרה.. ועכשיו שסיימנו עם שירי ההלל אני ממשיכה לעשות עוד מאותו הדבר.. כי זה מה שעובד.. גם השבוע אני ימשיך לעמוד כל ערב להכין קופסאות לעבודה.. גם השבוע אני ימשיך כל ערב לתכנן את האכילה השפויה והנורמלית שלי ליום המחר.. גם השבוע אני ימשיך לספור פחמימות ולוודא שאני לא חורגת ונופלת על שטויות לא צפויות.. גם השבוע אני אמשיך להתרחק מאויבים ובעיקר ממקומות שיפילו אותי אליהם (כמו שחמקתי מהדודה בשבת שעברה למשל, או מאירוחים לא תומכי דיאטה בעליל).. גם השבוע אני אמשיך להיות נוכחת הרבה בפורום.. כי אתם נותנים לי חיזוק ותמיכה שאין דברים כאלה.. ואני מקווה גם שבוע הבא לקצור הצלחה במשקל (שיהיה ברור.. מבחינתי כל שבוע רק לעמוד על המקום זאת הצלחה כן?) אז שיהיה לכולנו המשך יום נפלא (לי בטוח יהיה.. רק עוד 4 שעות וגיתי שלי איתי!!!!) ותזכרו - אם אני יכולה - גם אתם יכולים!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 avi_i Posts: 269
|
מיכל שרון כתב:
זוכרים ששבוע שעב
מלכה!!!!!
החלטתי שהשבוע הזה עובר לתפארת מדינת ישראל? שאני לא נותנת לעצמי ליפול דווקא השבוע כשגיתי רחוק? שהחלטתי להיות בשליטה ועשייה? ובכן - רציתי והאמנתי בעצמי ובעיקר - עשיתי תכלס בשטח! והנה הגיעו התוצאות.. חברים יקרים באמצע חודש שביעי, עם ההורמונים, החשקים (אוהוהו.. החשקים!!!) עם עוברית שמתפתחת לה ב- 300-400 גרם לבדה כל שבוע, עם ילד קטן בבית, עם עבודה במשרה מלאה, עם השגרה והלחצים והתיזוזים והכל הכל הכל.. אני מיכל שרון ירדתי השבוע קילו וחצי!!!! קראתם אותי?! ק-י-ל-ו ו-ח-צ-י !!!! אז אני רוצה לומר לכולכם.. לכל המתקשים והחוזרים בתשובה, לכל התקועים והחסרי אמונה.. הכל עניין של החלטה.. ואחרי ההחלטה זה גם עניין של המון מודעות והקשבה לעצמכם.. להכיר בחולשות שלכם, לדעת מה הנקודות הקשות שלכם בתהליך, איפה אתם נשברים ועל מה ולקבל החלטה שהפעם.. רק היום.. רק השבוע אתם עוקפים את הבור הזה.. לא נופלים אליו בעיניים פקוחות.. זה כל מה שעשיתי השבוע.. ידעתי שאני נופלת כשאין לי אוכל מוכן.. אז דאגתי מראש להכין.. לשניה לא להיתפס לא מוכנה.. נכון זה דרש ממני מאמץ.. אבל ככה זה בחיים.. בשביל דברים טובים צריך לעבוד קשה!!! אני יודעת שההתחייבות שלי כלפיכם בפורום נורא מחזקת אותי ברגעי משבר.. אז דאגתי למצוא את הזמן להיות נוכחת יותר בפורום.. כל יום.. לפעמים גם כל שעה.. כי אני מכירה את עצמי.. כי אני יודעת מה עובד עלי ומה לא.. כי אני כבר יודעת מתי אני מרשה לעצמי לזייף.., ומתוך ההכרות הזאת הנה אני כבר מצהירה: אני לא מרימה את האף למעלה השבוע!!!! אני לא תופסת תחת על הירידה הזאת.. אני זוכרת שעכשיו זו הישורת האחרונה של ההריון הזה.. שאם אני אקפיד ואשתדל ככה אני יכולה להגיע אחרי הלידה למשקל נמוך יותר מזה שהתחלתי איתו את ההריון.. אני הרי יודעת לעשות את זה.. הוכחתי את זה לעצמי השבוע... אז הנה אני מתחייבת בפניכם ובפני עצמי... קילו וחצי זה יפה, זה מרשים מאוד אפילו.. ריקודים אינדיאניים עד לונדון וחזרה.. ועכשיו שסיימנו עם שירי ההלל אני ממשיכה לעשות עוד מאותו הדבר.. כי זה מה שעובד.. גם השבוע אני ימשיך לעמוד כל ערב להכין קופסאות לעבודה.. גם השבוע אני ימשיך כל ערב לתכנן את האכילה השפויה והנורמלית שלי ליום המחר.. גם השבוע אני ימשיך לספור פחמימות ולוודא שאני לא חורגת ונופלת על שטויות לא צפויות.. גם השבוע אני אמשיך להתרחק מאויבים ובעיקר ממקומות שיפילו אותי אליהם (כמו שחמקתי מהדודה בשבת שעברה למשל, או מאירוחים לא תומכי דיאטה בעליל).. גם השבוע אני אמשיך להיות נוכחת הרבה בפורום.. כי אתם נותנים לי חיזוק ותמיכה שאין דברים כאלה.. ואני מקווה גם שבוע הבא לקצור הצלחה במשקל (שיהיה ברור.. מבחינתי כל שבוע רק לעמוד על המקום זאת הצלחה כן?) אז שיהיה לכולנו המשך יום נפלא (לי בטוח יהיה.. רק עוד 4 שעות וגיתי שלי איתי!!!!) ותזכרו - אם אני יכולה - גם אתם יכולים!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אשת חייל מחוננת. מחוננת!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:12
 נחושה Posts: 6982
|
כתבת הכול: "אז הנה אני מתחייבת בפניכם ובפני עצמי... קילו וחצי זה יפה, זה מרשים מאוד אפילו.. ריקודים אינדיאניים עד לונדון וחזרה.. ועכשיו שסיימנו עם שירי ההלל אני ממשיכה לעשות עוד מאותו הדבר.. כי זה מה שעובד"
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:03
 מיכל שרון Posts: 1318
|
זוכרים ששבוע שעבר החלטתי שהשבוע הזה עובר לתפארת מדינת ישראל? שאני לא נותנת לעצמי ליפול דווקא השבוע כשגיתי רחוק? שהחלטתי להיות בשליטה ועשייה? ובכן - רציתי והאמנתי בעצמי ובעיקר - עשיתי תכלס בשטח! והנה הגיעו התוצאות.. חברים יקרים באמצע חודש שביעי, עם ההורמונים, החשקים (אוהוהו.. החשקים!!!) עם עוברית שמתפתחת לה ב- 300-400 גרם לבדה כל שבוע, עם ילד קטן בבית, עם עבודה במשרה מלאה, עם השגרה והלחצים והתיזוזים והכל הכל הכל.. אני מיכל שרון ירדתי השבוע קילו וחצי!!!! קראתם אותי?! ק-י-ל-ו ו-ח-צ-י !!!! אז אני רוצה לומר לכולכם.. לכל המתקשים והחוזרים בתשובה, לכל התקועים והחסרי אמונה.. הכל עניין של החלטה.. ואחרי ההחלטה זה גם עניין של המון מודעות והקשבה לעצמכם.. להכיר בחולשות שלכם, לדעת מה הנקודות הקשות שלכם בתהליך, איפה אתם נשברים ועל מה ולקבל החלטה שהפעם.. רק היום.. רק השבוע אתם עוקפים את הבור הזה.. לא נופלים אליו בעיניים פקוחות.. זה כל מה שעשיתי השבוע.. ידעתי שאני נופלת כשאין לי אוכל מוכן.. אז דאגתי מראש להכין.. לשניה לא להיתפס לא מוכנה.. נכון זה דרש ממני מאמץ.. אבל ככה זה בחיים.. בשביל דברים טובים צריך לעבוד קשה!!! אני יודעת שההתחייבות שלי כלפיכם בפורום נורא מחזקת אותי ברגעי משבר.. אז דאגתי למצוא את הזמן להיות נוכחת יותר בפורום.. כל יום.. לפעמים גם כל שעה.. כי אני מכירה את עצמי.. כי אני יודעת מה עובד עלי ומה לא.. כי אני כבר יודעת מתי אני מרשה לעצמי לזייף.., ומתוך ההכרות הזאת הנה אני כבר מצהירה: אני לא מרימה את האף למעלה השבוע!!!! אני לא תופסת תחת על הירידה הזאת.. אני זוכרת שעכשיו זו הישורת האחרונה של ההריון הזה.. שאם אני אקפיד ואשתדל ככה אני יכולה להגיע אחרי הלידה למשקל נמוך יותר מזה שהתחלתי איתו את ההריון.. אני הרי יודעת לעשות את זה.. הוכחתי את זה לעצמי השבוע... אז הנה אני מתחייבת בפניכם ובפני עצמי... קילו וחצי זה יפה, זה מרשים מאוד אפילו.. ריקודים אינדיאניים עד לונדון וחזרה.. ועכשיו שסיימנו עם שירי ההלל אני ממשיכה לעשות עוד מאותו הדבר.. כי זה מה שעובד.. גם השבוע אני ימשיך לעמוד כל ערב להכין קופסאות לעבודה.. גם השבוע אני ימשיך כל ערב לתכנן את האכילה השפויה והנורמלית שלי ליום המחר.. גם השבוע אני ימשיך לספור פחמימות ולוודא שאני לא חורגת ונופלת על שטויות לא צפויות.. גם השבוע אני אמשיך להתרחק מאויבים ובעיקר ממקומות שיפילו אותי אליהם (כמו שחמקתי מהדודה בשבת שעברה למשל, או מאירוחים לא תומכי דיאטה בעליל).. גם השבוע אני אמשיך להיות נוכחת הרבה בפורום.. כי אתם נותנים לי חיזוק ותמיכה שאין דברים כאלה.. ואני מקווה גם שבוע הבא לקצור הצלחה במשקל (שיהיה ברור.. מבחינתי כל שבוע רק לעמוד על המקום זאת הצלחה כן?) אז שיהיה לכולנו המשך יום נפלא (לי בטוח יהיה.. רק עוד 4 שעות וגיתי שלי איתי!!!!) ותזכרו - אם אני יכולה - גם אתם יכולים!!!!
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|