הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קילו וחצי שהרווחתי בכבוד

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/11/2012 11:33

דרך המלך
דרך המלך
תודה איריס תודה רבקה ..
בטוחה שביחד כולנו נצליח לעלות על דרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2012 11:11

רבקה
רבקה
סיגלי כל כך מבינה אותך בעליה של הקילו וחצי
זאת עבודה עצמית ברגעים קשים מנשוא
שובע של ים המלח ושבוע של המלחמה שבשבילי היתה נוראית
העליתי קילו וכמוך לא מבואסת ולא כועסת
שוב על הדרך איתך ואיך לא על דרך המלך
אחרי הרצאה שהעניקה לי המון מוטיבציה לשוב לאכילה שפויה ובשליטה
תבורכי על השיתוף המשפחתי הנפלא שיוביל בטיוח להצלחה
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2012 07:20

אייריס
אייריס
בוקר נהדר וכיייף. יופי של החלטה תמיכה משפחתית וקנייה נבונה. יאללה דרך המלך מאחלת לך דרך צליחה..אוהבת
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2012 07:05

דרך המלך
דרך המלך
בוקר טוב
איזה כייף לקום בבוקר ולהרגיש שאני שוב שולטת באוכל ולא הוא בי...
סיימתי יום בשליטה אמש.. הבוקר קמתי ליום חדש עם המון מוטיבציה להצליח ולהיות בשליטה ובמודעות....
נתחיל עם קוואקר ותפוחדנונה... ונמשיך בשליטה ... ..
הרמזור האדום הבהב חזק אתמול ולא אתן לו להמשיך...
יום נפלא לכולם עם עשיה שליטה ונתינהsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2012 06:35

dany
dany
עצם העובדה שאת כאן ולא מוותרת נותנת תקווה להצלחה.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/11/2012 04:33

אקורדיאון
אקורדיאון
סיגלוש אכן כשאנחנו כאן העליה לא מפחידה ,הרי זה ירד.
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 23:41

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
אז לאחר שהקידומת הוחלפה לי למעלה וחטפתי זבנג לפרצוףף ניהלנו שיחה משפחתית בבית והחלטנו כולם כולל הילדים שלי וכולל בעלי שכולם עוזרים לי להצליח להרזות.. כולם לוקחים חלק בתהליך שלי...
אז כבר היום המקרר התמלא בכל טוב.. ירקות ירוקים גמבה אדומה קולורבי כרוב כרובית בצל ירוק כוסברה שמיר פטרוזליה.. תבנית ביצים.. דנונה ביו.. תפוח עץ קוואקר.. .. חתכנו ירקות בקופסא לבוקר.. בעצם בעלי חתך והכין לי סלט טןב למחר חסה עליי בייבי צנונית עגבניה מלפפון והתיבול יעשה מחר... חזה עוף מופשר במקרר למחר... ומאמינה שהפעם זה יצליח לי... עשיתי זאת בעבר לפני שלוש שנים והצלחתי..
לוקחת חיקוי למודל את המצליחים שביננו וגם אני יכולה...
זהו נפרדנו מהאוייבים בבית.. ניפינו את המזווה מאוייבים והבית מוכן... גם אני מוכנה.. נרשמתי מחדש היום לחוג.. נעים מאד דרך המלך שמייחלת לעלות על דרך המלך..
ערב נעים סיגל

נעים מאוד, ברוכה הבאה ותשתפי אותנו בדרכך להצלחה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 23:01

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
אז לאחר שהקידומת הוחלפה לי למעלה וחטפתי זבנג לפרצוףף ניהלנו שיחה משפחתית בבית והחלטנו כולם כולל הילדים שלי וכולל בעלי שכולם עוזרים לי להצליח להרזות.. כולם לוקחים חלק בתהליך שלי...
אז כבר היום המקרר התמלא בכל טוב.. ירקות ירוקים גמבה אדומה קולורבי כרוב כרובית בצל ירוק כוסברה שמיר פטרוזליה.. תבנית ביצים.. דנונה ביו.. תפוח עץ קוואקר.. .. חתכנו ירקות בקופסא לבוקר.. בעצם בעלי חתך והכין לי סלט טןב למחר חסה עליי בייבי צנונית עגבניה מלפפון והתיבול יעשה מחר... חזה עוף מופשר במקרר למחר... ומאמינה שהפעם זה יצליח לי... עשיתי זאת בעבר לפני שלוש שנים והצלחתי..
זהו נפרדנו מהאוייבים בבית.. ניפינו את המזווה מאוייבים והבית מוכן... גם אני מוכנה.. נרשמתי מחדש היום לחוג.. נעים מאד דרך המלך שמייחלת לעלות על דרך המלך..
ערב נעים סיגל

פנטסטי. המון בהצלחה . דרך המלך היא לך, לנו, דרכנו היחידה.. גם אם לעיתים היא נראית כמו חלום , כמו חידה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 22:23

דרך המלך
דרך המלך
ערב נעים סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 17:31

בלונדה....
בלונדה....
סיגלי אהובה
שילבנו ידיים והתחייבנו!
מאמינה בך...
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 15:34

קרולין
קרולין
סיגל יקירתי
שבוע חדש התחלה חדשה... שיהיה לך בהצלחה ורק טוב אמן
נשיבוקים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 14:04

דרך המלך
דרך המלך
כן מטפס יקר זה הצטברות של אכילה מלחץ מימים לא קלים.. אכילה רגשית מאד...
נחושתי את צודקת כבוד למי שעובד... אבל זה שלי רני אכלתי אני גרסתי בלעתי והיום שילמתי... אני לבדי...
איריס יקירתי מקווה לימים טובים יותר ובהחלט לשליטה מחודשת בה מתחילה מעכשיווו...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 13:41

אייריס
אייריס
מתוקתי עברנו הרבה השבוע הזה וכמוני כמוך טחנתי ועליתי כמובן. אבל זהו נגמר חלף ועבר ועכשיו אנחנו בימים טובים יותר אז נעשה לעצמנו טוב לגוף ולנשמה וליישם את התהליך שעושה לנו פלאים. בהצלחה ונשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 13:17

מטפס הרים
מטפס הרים
הי. אני זוכר מפוסטים קודמים שגם כל ימי הלחימה בדרום עברו עלייך ממש לא בקלות. אז תקופה שכזו, לא קלה יכולה לגם להוביל לעליה . זו לא תרצת, זו פשוט עובדה. את בטוח תרדי ובמהירות את מה שעלית, הרי את מכירה היטב את כל השיטה. בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 13:00

נחושה
נחושה
סיגלי,
בשביל כבוד צריך לעבודwink
ובשביל לרדת צריל לעשות מה שמירי אומרתsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2012 12:59

דרך המלך
דרך המלך
קודם כל ההרצאה היום סוףףףףף.. מי שלא שם לא מבין כלום...
הכותרת מבלבלת וזה נשמע כאילו ירדתי במשקל אבל ההפך הוא הנכון קילו וחצי שהעלתי במשקל... לא מבואסת לא כועסת.. מגיע לי!!!אני אחראית למה שנכנס לי לפה.. והשבוע מה לא נכנס לי לפה.. מפאת הכבוד למירי ולפורום לא אפרט....
מקווה לשבןע מוצלח יותר ולשליטה מחודשת...
ההרצאה על מודל חיקוי חיובי כל כך נכונה כל כך אמיתית ממש מהחיים..
תודה מירי על טיפים תובנות וסיפורים מהחיים....
שבוע מבורך לכולנו
סיגל
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קילו וחצי שהרווחתי בכבוד

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!