26/11/2012 04:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לכל הדעות מחוננת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 00:39
 אייריס Posts: 3744
|
nurit035 כתב:
רוצים לדעת מה זה חוצפה אמיתי, בעלי היקר שיכול להרשות לעצמו לאכול כל שהוא רוצה, מבקש מאמא שלו להכין לו עוגיות תפוחים שאני אוהבת מאוד וכרגע יש לי שתי קופסאות עומדות לתפארת על השיש מלאות בעוגיות תפוחים (אני מחזיקה מעמד ולא אוכלת) ובוא לא נציין את העובדה כי ביום שישי שלך לי
בפייסבוק בקשה להכין לו עוגת גזר.
ממני!!!!!!! כמובן שהכנתי ולצערי פה כבר נפלתי אבל לשמחתי במשקל זה לא בא לידי ביטוי ואפילו ירדתי 800 גרם. החוצפה גדולה יותר מפני שבמהלך הירידה הגדולה שלו (65 קילו) אני עמדתי לצידו לאורך כל הדרך.
ראשית ברכות לירידה זה לא.מובן מאליו שאת נמצאת ליד עוגות.ויורדת במשקל כל הכבוד על כך. שנית את חייבת תמיכה מבעלך והסביבה ותבהירי להם חד וחלק שיעזרו לך כמו שאת היית.בצד התומך. בהצלחה רבה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 00:36
 אייריס Posts: 3744
|
בראבו לשליטה..אנשים קשה להם להשתנות ולשנות הרגלים מזל שאנחנו כאן ולומדים ובזכות זה לא נפלת לפח הזבל שהביאה החברה שלך. אני מקווה היא הבינה שבפעם הבאה היא כבר לא תגיע עם אויבים אלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 22:45
 nurit035 Posts: 8
|
רוצים לדעת מה זה חוצפה אמיתי, בעלי היקר שיכול להרשות לעצמו לאכול כל שהוא רוצה, מבקש מאמא שלו להכין לו עוגיות תפוחים שאני אוהבת מאוד וכרגע יש לי שתי קופסאות עומדות לתפארת על השיש מלאות בעוגיות תפוחים (אני מחזיקה מעמד ולא אוכלת) ובוא לא נציין את העובדה כי ביום שישי שלך לי בפייסבוק בקשה להכין לו עוגת גזר. ממני!!!!!!! כמובן שהכנתי ולצערי פה כבר נפלתי אבל לשמחתי במשקל זה לא בא לידי ביטוי ואפילו ירדתי 800 גרם. החוצפה גדולה יותר מפני שבמהלך הירידה הגדולה שלו (65 קילו) אני עמדתי לצידו לאורך כל הדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 22:23
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני קורא וממש מתעצבן. את רוצה להגיד לי שהיא ידעה שאת בדיאטה ובשמירה ובכל זאת?. בעצם, מה אני שואל , הרי כתבת שדיברתם על זה בטלפון. אני לא יודע אם זה חוצפה סתמית או פשוט התנהגות ילדותית ברמה מדאיגה. די מדהים, הבחורה יודעת שאת שומרת ומוציאה לך עוגיות... על זה נאמרה הקלישאה: מה זה צריך להביע. אכן חוצפה מסוג חצוף ביותר edited by מטפס הרים on 11/25/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 21:28
 נחושה Posts: 6982
|
חוצפה שלא תיאמן! אגב בפעם הבאה כשהיא מגיעה שיהיו מונחים על השולחן ירקות חתוכים שהילדים יוכלו לנשנש. ולהבא תאמרי לה שאת מבקשת שלא תגיע עם ממתקים לביתך והילדים לא ישארו רעבים. כל הכבוד על השליטה והנחישות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 21:10
 adish Posts: 342
|
כל הכבוד איזה כוח רצון!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 20:04
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בדיוק אני כותבת למטפס על החשיבות של נוכחות אנשים תומכים ומפרגנים בתהליך ההרזייה ואני חווה את זה על בשרי.. היום הגיעה לביקור חברה עם הבת שלה ששנה שעברה הילדים היו יחד בגן. החברה הזאת בהחלט לא שמנמודה אבל כבר שנה לפחות היא חוזרת ואומרת איך 5-7 קילו מפרידים בינה ובין האושר ולא עושה עם זה כלום.. בדרך כלל הריטואל של מפגשי אחה"צ שלנו תמיד היה אצלה בבית.. ותמיד מהרגע שנכנסנו בדלך ועד שיצאנו היו נשנושים ושטויות על השולחן.. עכשיו עזבו את הרגלי האכילה הגרועים שזה מקנה לילדים, עזבו את הג'אנקיאדה הזאת שהם דוחפים (ואז מתפלאים למה הם לא רעבים לארוחת ערב מאוזנת ומשביעה ומזינה באמת).. זה פשוט היה פתח לנשנשת בלתי פוסקת.. ועם הקפה והשיחה הקולחת ובלי להרגיש עוד רוגעלך קנוי דוחה היה מתחסל, עוד וופל, עוד ביסקוויט.. עוד עוגיית שקר כלשהו..
היום כשקבענו התעקשתי שניפגש אצלי.. היה לי כזה שבוע טוב ובשליטה, היום בכלל אני מחוננת על.. לא מתאים לי לבדוק עם עצמי גבולות.. שתבינו כמה בנאדם חרד להרגליו ולקבעונות שלו.. היא היתה מוכנה לבטל בגלל זה.. כי היא יודעת שאצלי אין קשקושים.. אני לא ויתרתי ולא התקפלתי ואמרתי לה שאם לא מתאים לה נאלץ לקבוע לפעם אחרת.. הייתי מאוד אסרטיבית וברורה.. בסוף היא התרצתה והסכימה לבוא.
ואז היא הגיעה.. אני שמה מים לקפה ותנחשו מה היא הוציאה מהתיק? כן כן.. חברים היא הגיעה אליי הביתה לאירוח עם אויבים!! חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס נפתחה בשניה ותומר והבת שלה כבר עטו עליה כמו שני נשרים על פגר... עזבו שאני לא מתה על השטויות האלה בשבילו.. אני לא פנאטית.. פעם ב.. שיאכל ויהנה.. (הילד חיסל 3 עוגיות ועוד חצי עוגיה שנזנחה בהיסח הדעת של הבת שלה.. פלא שהוא עוד נגע במשהו בארוחת ערב שאפשר לומר שיש לו ערך תזונתי)... אני פשוט הייתי בשוק שהיא הגיעה עם העוגיות.. לא נעלבת ולא כלום.. פשוט נדהמת מהקבעונות של אנשים שהם לא שמנים באמת על מתוק ונשנושים.. כמה חזק זה אצלה.. השגרה הזאת של אחהצ עם שטויות.. לא מסוגלת לדמיין אפילו בכמה זה מסתכם במונחי קניות חודשיים בסופר..
בכל אופן אני התיישבתי רחוק מהשולחן עם כוס גדולה וחמה של קפה ששתיתי לי לאט לאט.. והחלטתי לא להתחיל אפילו עם העוגיה הראשונה.. כי זה כל מה שהיה צריך.. ביס אחד ואני נשברת.. אחרי שחצי חבילה חוסלה איכשהו הגענו להבנה שקטה שגם לטובת ארוחת הערב של הילדים עדיף לסגור את החבילה ואת הנשנשת..
אז אני די נדהמת שבנאדם שמכיר אותי ויודע שאני בתהליך הרזייה ושמירה מעיז להכניס אליי הביתה אויבים ככה.. מצד שני אני ממש שמחה שאני במקום אחר.. אולי שוקלת 20 קילו יותר ממנה אבל אוכלת נכון ובריא יותר בטוח! והכי חשוב - גיליתי שאני יכולה ומסוגלת.. וחצי החבילה המיותמת שהושארה פה כבר מזמן בפח!!!
אין סיכוי שאני נופלת לפח הזה.. מחר בבוקר שקילה והכי טעים זה קילו פחות!!! (או במצבי הנוכחי.. עמידה במקום )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|