27/11/2012 16:09
 מטפס הרים Posts: 1533
|
פניה נירגשת לכל אחי השמנמודים: תראו איזה מחמאות בנות הפורום הניפלאות, נשים יפות מראה ונפש, מרעיפות על אחיכם. מתי ואיפה תזכו לכזה ים מקסים של פירגונים מכל כך הרבה מקסימות? אני פונה אליכם, בנים: לא צריך להיות סופרים ואנשי רוח כדי לשתף בפורום, לחזק ולהתחזק. פשוט עשו זאת. זכורים לי כמה שירשורי פוסטים מאוד חזקים שנוצרו בידי אח שמנמוד. אבל זה מעט מידי!!! ובגלל שלא חונכתי להיות שייח סעודי ( למרות שוו׳אללה זה דווקא כיף.. חחח...)אני מבקש ומציע לכולכם לקחת חלק פעיל בפורום וגם לבוא למיפגש שהמפקדת מירי מתכננת לנו. ותודה לכן אחיותי לפורום. אין עליכן!!! ם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 11:57
 שח Posts: 169
|
מסכימה עם דני בהחלט  כל הכבוד לך על היוזמה!!! ואיך שמירי תיארה אותך כאן - נשמע שאתה מתקרב יפה לניק שנתתי לך  אז מפגש של אנשי הפורום - רעיון נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 06:56
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר מחכים לך גם בבית רוזן יום ב בבוקר.. קפוץ לביקור...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 06:39
 dany Posts: 19819
|
וואו זה היה טוב
מטפס הרים כתב:
הי לכולם, או כמו שאומרת נסיכתי בת השמונה: היוש.. מירי יקרה. לא יודע, ניפגשנו אתמול פעם ראשונה, וכאילו אנחנו מכירים מאותו מסטינג. אני מאוד מתחבר לעובדה שבעשר אצבעות ובעבודה קשה בנית את מי ומה שאת כיום. אני מכיר את זה אישית. אמרת בהרצאה אתמול על מודל חיובי לחיקוי דברים שבאמת חקוקים בסלע החיים. האופן בו פילסת את דרכך בשבילי הוא מודל חיובי מאוד, להתקדם ולא לזנוח ערכי יסוד כמו נאמנות, יושרה, אינטגריטי.. וזהו ערך שאני מקווה להנחיל גם לדורות ההמשך שלי. אני קורא לזה: כל אחד יכול להיות נשיא ארצות הברית ( דיברת עליו אתמול בהרצאה). גם בן לשושלת עבדים שנחטפו לפני מאות שנים מיערות אפריקה והובלו בכבלי ברזל ואניות דולפות למיסיסיפי וחטפו מכות מוות במגלבי עור על גב קרוע ומדמם, ועמדו עירומים בכיכרות העיר והוצאו למכירה כחפצים - גם אדם כזה יכול להפוך למנהיג העולם החופשי. אין תיקרת זכוכית, ואם יש כזו , בעשר אצבעות פורצים אותה. לא מוותרים לה. התמצית של מה שאמרת בשבילי היה: כל אחד יכול אם הוא רוצה, אם רק הוא רוצה. כל אחד יכול להפסיק להיות שמן ולרדת במשקל, מי פחות ומי יותר , מי מהר ומי לאט- אבל לרזות כולנו יכולים!!! וכך גם במעגלי חיים רבים שסובבים אותנו כמו אדוות במיים, כל אחד מאיתנו יכול, צריך לשאוף, לשנס נתניים, להאמין שהחלום בר השגה.. אבל אין לא יכול, יש אולי לא רוצה.. היה מרתק אתמול, תודה על תובנות ההרצאה הנהדרת וכמובן כיף ענק להיפגש. חברי לפורום: מהרו ושמעו את ההרצאה. מומלץ. להשתמע . edited by מטפס הרים on 11/26/2012 edited by מטפס הרים on 11/26/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 17:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שמענו עלייך רבות היום מטפס יקר שמענו שהיה מרגש... פעם הבאה נשמח לראות אותך בבית רוזן ואם לא אז.... מירי הבטיחה שיהיה מפגש לקראת האביב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 16:17
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר, איזה כיף אכן מירי שלנו האחת והיחידה בטוחה שגם אתה איש מ ק ס י ם. כיף גדול שהצטרפת אלינו אתה מוסיף המון אור, חוכמה, ונתינה שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך... אתה יכול! קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:06
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס הרים כתב:
הי לכולם, או כמו שאומרת נסיכתי בת השמונה: היוש.. מירי יקרה. לא יודע, ניפגשנו אתמול פעם ראשונה, וכאילו אנחנו מכירים מאותו מסטינג. אני מאוד מתחבר לעובדה שבעשר אצבעות ובעבודה קשה בנית את מי ומה שאת כיום. אני מכיר את זה אישית. אמרת בהרצאה אתמול על מודל חיובי לחיקוי דברים שבאמת חקוקים בסלע החיים. האופן בו פילסת את דרכך בשבילי הוא מודל חיובי מאוד, להתקדם ולא לזנוח ערכי יסוד כמו נאמנות, יושרה, אינטגריטי.. וזהו ערך שאני מקווה להנחיל גם לדורות ההמשך שלי. אני קורא לזה: כל אחד יכול להיות נשיא ארצות הברית ( דיברת עליו אתמול בהרצאה). גם בן לשושלת עבדים שנחטפו לפני מאות שנים מיערות אפריקה והובלו בכבלי ברזל ואניות דולפות למיסיסיפי וחטפו מכות מוות במגלבי עור על גב קרוע ומדמם, ועמדו עירומים בכיכרות העיר והוצאו למכירה כחפצים - גם אדם כזה יכול להפוך למנהיג העולם החופשי. אין תיקרת זכוכית, ואם יש כזו , בעשר אצבעות פורצים אותה. לא מוותרים לה. התמצית של מה שאמרת בשבילי היה: כל אחד יכול אם הוא רוצה, אם רק הוא רוצה. כל אחד יכול להפסיק להיות שמן ולרדת במשקל, מי פחות ומי יותר , מי מהר ומי לאט- אבל לרזות כולנו יכולים!!! וכך גם במעגלי חיים רבים שסובבים אותנו כמו אדוות במיים, כל אחד מאיתנו יכול, צריך לשאוף, לשנס נתניים, להאמין שהחלום בר השגה.. אבל אין לא יכול, יש אולי לא רוצה.. היה מרתק אתמול, תודה על תובנות ההרצאה הנהדרת וכמובן כיף ענק להיפגש. חברי לפורום: מהרו ושמעו את ההרצאה. מומלץ. להשתמע . edited by מטפס הרים on 11/26/2012 edited by מטפס הרים on 11/26/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:04
|
אקורדיאון כתב:
באמת הגיע הזמן מזמן לא קיימנו מפגש.
מסכימה בהחלט!!! מירי אמרה שנארגן כזה לקראת פסח שאז ממש נהיה חתיכים וחתיכות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:03
|
miribelkin כתב:
הפתעה נעימה חיכתה לי היום בפתח תקוה.... מטפס הרים היקר היגיע לבקרני...אחרי ירידה של 10 קילו ועוד ידו נטויה, היגיע איש צעיר מקסים ונאה מאד בהחלט לא השמן שדימיינתי לי.....בעל אישיות כובשת, כותב מדהים ונראה בן אדם מקסים.....היה כף והחלטנו שבקרוב נעשה מפגש של אנשי הפורום המיוחדים טובי הלב משתפים ותומכים.....אנשי האינטרנט כשאתם בסביבה אתם מוזמנים לתת חיבוק....לילה טוב להתראות אוהבת מירי ועד שניפגש כולם נכנסים לדיל של השלת כמה קילוגרמים עודפים עד לחזרת הבגדים הקצרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 09:20
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 04:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
באמת הגיע הזמן מזמן לא קיימנו מפגש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 01:59
 ravid Posts: 37
|
מטפס איזה חבל שפיספסתי אותך הייתי בקבוצה של שמונה מצטרפת לדבריה של מירי יקירתנו אתה נראה מעולה!!ויאללה להגיע שוב כי גכם מיכל מתבאסת אני רואה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 00:43
 אייריס Posts: 3744
|
באמת כייף. מויי כייףףףף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 00:32
 1103 Posts: 5022
|
טפסני יקר אני בטוחה שהיהלך כייף לפגוש את מירי ואת יתר החברות השיכות לחוג בפתח-תקוה. אני מקווה שיבוא יום שתוכל להגיע לחוג בוקר יום ב" בבית רוזן בר"ג כדי שנוכל לפגושך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 22:30
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הפתעה נעימה חיכתה לי היום בפתח תקוה.... מטפס הרים היקר היגיע לבקרני...אחרי ירידה של 10 קילו ועוד ידו נטויה, היגיע איש צעיר מקסים ונאה מאד בהחלט לא השמן שדימיינתי לי.....בעל אישיות כובשת, כותב מדהים ונראה בן אדם מקסים.....היה כף והחלטנו שבקרוב נעשה מפגש של אנשי הפורום המיוחדים טובי הלב משתפים ותומכים.....אנשי האינטרנט כשאתם בסביבה אתם מוזמנים לתת חיבוק....לילה טוב להתראות אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 21:22
|
תמיד כיף לפגוש את מירי...ואנשי האינטרנט תמיד מוזמנים לחוגים ויתקבלו באהבה ובפירגון. אני עצמי הופתעתי לטובה כשמירי אמרה לי כשנכנסתי תראי מי הגיע ואני מסתכלת סביב ולא רואה אף ויקינג בסביבה ופתאום נעמד בשורה שלישית אדם חביב ביותר וכשהבנתי מי זה כמובן הגיעו החיבוקים והסמולטוקס והפירגון ההדדי והי....הוא חמסה חמסה (עשרה קילוגרם) פחות. ובאמת היו צחוקים והצילומים באדיבות מימי היקרה יועלו לפייסבוק של מירי. מי שלא מכיר את אנשי האינטרנט והחוגים האחרים, לא מבין עד כמה האנשים ברמה גבוהה, משכילים, מוצלחים, אנשי העולם הגדול ומחוננים גם כאן בפקולטה של מירי יש מודל לחיקוי מסביב צריך רק לרצות ולעשות ולהצליח בעשר אצבעות וזאת כל התורה על רגל אחת ונושא ההרצאה של מירי היפייפיה והמנצנצת מהערב ובהחלט יש למה לחכות.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 20:18
|
מיכל שרון כתב:
קיבלתי את הדיווח הזה ולצד השמחה הגדולה בשבילך אני ממש מתבאסת שדווקא היום הגעת כשהיום אני לא הגעתי! וזה הלא החוג הקבוע שלי עכשיו!!! איזה מפח נפש.. לא תקין בעליל!!! אני דורשת שידור חוזר!!!
אהלן מיכל. ברור שניפגש!! וגם היה כיף לפגוש את מימי היקרה ונחושה היקרה. עשינו צחוקים, הצטלמנו, קטעים חבל״ז... ניפגש בקרוב.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 19:27
 מיכל שרון Posts: 1318
|
קיבלתי את הדיווח הזה ולצד השמחה הגדולה בשבילך אני ממש מתבאסת שדווקא היום הגעת כשהיום אני לא הגעתי! וזה הלא החוג הקבוע שלי עכשיו!!! איזה מפח נפש.. לא תקין בעליל!!! אני דורשת שידור חוזר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 18:49
|
איזה כיף לי.. קפצתי לבקר בחוג בפתח תיקווה ופגשתי את מירי היקרה בכבודה ובעצמה. איזה כיף לי.. ואני נישאר להרצאה. בסבבה....
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|