28/11/2012 04:59
 dany Posts: 19819
|
מתוקה איך אפשר לא לנצח עם כזאת רוח???????????????? אין מצב!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2012 04:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה מאחלת לך רק בשורות טובות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 22:11
 EFF Posts: 6409
|
נחושקה....רק בשורות טובות עם חיבוק ותפילה ממני מרחוק....כל אחד מאיתנו חווה רגעי חרדה - והחוזק הנפשי הוא גורם מרכזי.....אז מאחלת לך חוזק נפשי ובריאות edited by EFF on 11/27/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 22:02
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה אין כמוך בעולם. שתהיי לנו חזקה ובריאה פשוט את מדהימה אותי כל פעם מחדש. המון נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 21:05
 נחושה Posts: 6982
|
תודה אנשים יקרים, ברגע שתהיינה לי תוצאות מבטיחה לעדכן. בינתיים הייתי היום עם אמא בבדיקת לביקורת MRI, הוזמנה ל 11 ונכנסה ב 13:00 וב 14:00 הגענו הביתה וחיכו לי : מרק בצל טעים, ירקות מאודים/מוקפצים של אפי, סלט ירקות חי רק לערבב, מגדרה, וקציצות הערכות של יום קודם....ישבנו אכלנו והמכנו הלאה לקניות והבאתי אותה הביתה ונכנסתי אני ב 17:00 הרבה סבלנות, הרבה עמידה בפקקים, חניה, אבל הכול ברוח טובה ובלי נפילות על קפה או מתוקים או כריכים בבי"ח כי ידעתי שמחכה לי צהריים טעים בבית. לערב הכנתי מרק עוף טעים עם מליון ירקות וקצת פחממות לנשמה (היום חריג מבטיחה) וכעת הולכת למצב שכיבה כי זהו להיום סיימנו. מליון תובנות, פרופורציות, שחור לבן וצבעים....מהיום הזה....בהזדמנות... תאמינו לי שיש להודות על מה שיש לכם ובעיקר על מה שאין לכם.....(אני לא צריכה לפרט....מספיק לשבת ולהקשיב לצרות של אחרים).... ותמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לראות את חצי הכוס המלאה!!!
 edited by נחושה on 11/27/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 18:56
 toly Posts: 898
|
למרות הלחץ והדאגה הרבה שמאוד מובנית לי ולאחרים פה ולפעמים נדרשת גם לנשים חזקות כמוך מידה של רחמים עצמיים ופרץ של דמעות וטוב ששיתפת ומקווה ומאחלת לך רק תוצאות טובות וחיוך רחב על הפנים ושפע של בריאות טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2012 06:37
|
מאחלת לך הצלחה בכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 18:15
|
בלונדה.... כתב:
נחושה אהובה בשורות טובות!!!
אמן, תודה יקירה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 17:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה אהובה בשורות טובות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 13:35
|
אשירה כתב:
נחושה אהובה, אני מקווה ומאחלת לך שתקבלי בשורות טובות, שכל הדברים הטובים שאת מרעיפה על כולנו יחזרו אלייך בגדול!!! ובקשר לאוכל, אנחנו כבר יודעים שהרבה תלוי בו ובמה שאנו מכניסים לתוכנו, זה הזמן לעשות מאמץ, ואני אומרת זאת גם לעצמי, כדי שיהיה לנו כוח להתמודד עם כל השאר. מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך, ולא איני דתיה, אבל מאמינה שלאנשים טובים קורים דברים טובים ואת נמנית על הטובים ביותר. חיבוק גדול והמון אהבה, שיואו את ריגשת אותי ברמות ואני דומעת. כרגע חזרתי מהספרית, צבע וריענון הדירוג בשער והיא אמרה לי את אותו הדבר ממש שלאנשים טובים קורים דברים טובים... אתמול והבוקר עברו בשליטה וברוגע ובשאר היום אהיה עסוקה ממילא ואשתדל לנהוג כך בהמשך...כשמגיעה מחשבה רעה אני עושה לה קישטא וממשיכה לחשוב רק טוב וקדימה... גם אני אינני דתיה אבל בדיבור חופשי עם היושב במרומים ובהודיה תמידית על כל אשר יש לי וכך אני מאחלת גם לאוהביי ולאחרים, רק טוב. edited by נחושה on 11/26/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 07:58
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה אהובה, אני מקווה ומאחלת לך שתקבלי בשורות טובות, שכל הדברים הטובים שאת מרעיפה על כולנו יחזרו אלייך בגדול!!! ובקשר לאוכל, אנחנו כבר יודעים שהרבה תלוי בו ובמה שאנו מכניסים לתוכנו, זה הזמן לעשות מאמץ, ואני אומרת זאת גם לעצמי, כדי שיהיה לנו כוח להתמודד עם כל השאר. מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך, ולא איני דתיה, אבל מאמינה שלאנשים טובים קורים דברים טובים ואת נמנית על הטובים ביותר. חיבוק גדול והמון אהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2012 04:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אמן יקירה,בשורות טובות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 22:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה כשמך כן את.......נחושה..... אני בטוחה שהבדיקה תהיה טובה. ואם חס וחלילה לא כל כך, מי כמוך יודעת שיוצאים מזה.....בנתיים תמשיכי בעיסוקייך כרגיל, כולל ההחלטה לירזות ולא לתת לאוכל לנהל לך את החיים. אנחנו כאן איתך באהבה מחכים לבשורות טובות. אמן! לילה טוב אוהבת ומחבקת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 15:48
|
תודה מקסימים יקרים שלי.... עם אמונה לא מתווכחים וגם אני חדורת אמונה שהכול יסתדר לטובה ובזמן הנכון ובהחלט מתכוונת להחזיק את הפנס ולהאיר דברים טובים, מחזקים ומהנים בחיי, כמוכם בכדי להיות פחות במתח, פחות במקרר וקרוב קרוב בכדי לקבל חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 14:43
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דומה שכל החברים בפורום המדהים הזה כבר אמרו את כל הדברים הטובים, את כל הברכות שאני מצטרפת אליהן. שתהיי בריאה וחזקה, והעיקר לא ליפול על האוכל הפחממתי. מעבר לכך, אני מאמינה שהכל יסתדר בסופו של דבר. אולי יש איזה תקופה שצריך לשנס מותניים, שצריך לעשות דברים כדי ל"תקן" את הבדיקות אבל בסוף זה יסתדר בע"ה. אני שולחת אלייך חיבוק חזק וחם. לכל אחד יש תקופה בחיים ש"נופל עליו או עליה" משהו כגון זה. זה קורה. אני קוראת לכך "תקלות" ובדרך כלל אפשר לתקן. צריך רק להאמין אמונה שלמה, לדבר עם עצמנו מבפנים ולחזק את עצמנו. ובשלב הזה כל אחד ואחת מאיתנו זקוקים גם לכתף אולי לבכות עליה, להשתדל לא לרחם על עצמנו אבל כן לדעת לבקש עזרה.... זו לא בושה להזקק לעזרה. אולי עזרה פסיכולוגית? יש גם כאלה שעוסקים בדרך קוגניטיבית ועוזרים לעבור למחשבות טוובת גם כשהרעות מציפות אותנו. אבל העיקר לדעת לבקש עזרה מהקרובים אלייך, אפילו מהרחוקים ממך.... כי תמיד יש נפש שיכולה להכיל ותתן לך לראות דברים בזווית אחרת שאולי לא חשבת עליה ולא ראית. תלוי איך מחזיקים את הפנס מאיזו זוית... והעיקר העיקר להיות באמונה שלמה שהכל יסתדר בע"ה בסוף. לי זה עוזר כל הזמן, וגם בימים שהיו לי מאד קשים. יכולה רק לשוב ולחבק אותך חזק במחשבה ולתת לך הרגשה שאני חושבת עלייך ומקווה רק לטוב עבורך. שבוע נפלא
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 14:22
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי אין לי מושג מה קרה ומה אירע.. לצערי אני גם לא אגיע היום בשביל לראות אותך פנים אל פנים ולקבל את החיבוק השבועי שלי (בנות שני בוקר.. מחר אנחנו מתראות.. get ready) אבל בכל מקרה מה שלא יהיה אני שולחת לך המון חיזוקים.. מזכירה לך שיש דברים שהם לא בשליטתנו.. שלאכול עד שיגיעו התוצאות ויתבררו התשובות לא יתרום כלום להרגשה שלך.. בטח לא להרגשה הטובה.. מקווה שתצליחי לזכור שיש בכל דבר גם חצי כוס מלאה.. ותחפשי ותמצאי אותה כעת.. אני בטוחה שזה יעזור לך לשאוב כוחות לעבור את הפרק הזה.. יקירתי רק בריאות!!! הכי חשוב.. ולשמור על עצמך עכשיו במסגרת זו הכי בריאות שאפשר - פיזית ונפשית.. אז אל תישברי ותהיי כאן איתנו.. אוהבת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 13:49
 קרולין Posts: 6651
|
נחושה יקרה שלנו מאחלת לך בשורות טובות ובריאות שלמה. אמן נשיקות וחיבוקים חמיםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 11:36
|
חמודה מחזקת אותך לבשורות טובות יותר. מקווה ומתפללת שאכן כך יהיה. אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 10:41
 1103 Posts: 5022
|
נחושה אהובה לחשוב רק חיובי ולהאמין שיש טיפול לכל בעיה אם רק עולים עליה בזמן.הגוף שלנו לא אשם שנוצרת אצלו בעיה וכי למה ומדוע אנו מענישים אותו באובר פחממות ומבאיסים אותו עד שהוא צועק הצילו? אני מאחלת לך בריאות טובה ובשורות חיוביות באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2012 09:38
 אייריס Posts: 3744
|
היי נחושה אהובה שיהיו רק בשורות טובות אמן. נשיבוקים חמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)