הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלום חברים יקרים...אני שוב לא כאן..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/11/2012 16:26

1103
1103
אפוש חמודה
תהני ותבלי מאוירת חג- המולד בברלין.
אני סומכת עליך שתדעי להלך בין הטיפות והנזקים אם בכלל יהיו מזעריים
שובי אלינו בשלום
ניליWave

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2012 09:45

אייריס
אייריס
אפי חמודה שמרי על עצמך תהני מהכל ואני בטוחה שאת בשליטה גם אם נפילה פה ושם. נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2012 07:12

נחושה
נחושה
אפי יקירה, תהנו ותבלו ותשתדלי לא להיפגע (בפחממות ובליבך) מאנשים חדורי אמונה ורצון להשמידנו
edited by נחושה on 11/25/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2012 06:22

dany
dany
בילוי כייפי ונעים לך אשה יקרה
ובנוגע לעצרות השטנה לדאבוני אין לי כל עצה, גם אותי זה מעציב ומעצבן.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2012 04:34

אקורדיאון
אקורדיאון
רק תהני יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 22:58

מטפס הרים
מטפס הרים
אפי, באמת תהיתי איפה השיר השבועי לכבוד שבת שכיף לקבל ממך. איזה יופי זה ההכנות לחג המולד פשוט יפה.. כשגרנו באנגליה הבן הגדול כל כך אהב את האוירה והשירים והאורות והמתנות וגם הוזמן לחברים עם העץ היפה הזה, ואני זוכר שהוא והבן המרכזי שגם אהב את הוואוו הענק הזה סביב החג, ממש בכו.. גם הם רצו עץ וסנטה וכאלה.. אז הם הסתפקו באור נרות החנוכה ומתנות חנוכה... תבלי בנעימים ומאחל שתצליחי בכיף ומינימום קושי גם בעניין השליטה על התזונה. שבוע טוב
edited by מטפס הרים on 11/24/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 22:50

EFF
EFF
הפעם בברלין...עיר מקסימה שמתקשטת ומתהדרת לכבוד חג המולד...ביום שני יפתחו שוקי חג המולד בככרות השונות...אני מקווה שהתשלום בקילוגרמים לא יהיה יקר מידי...אני משתדלת לשרוף קלוריות - אבל לא אשקר שאני גם צורכת קלוריות..אתמול חווינו חוויה לא נעימה של הפגנה של פלשתינאים שהיתה גדושה בנאומי שנאה איומה כלפינו הישראלים..לא זיהו אותנו כמובן...עמדתי שם ורציתי לבכות , במיוחד שכל כמה משפטי שיטנה זכו למחיאות כפיים סוערות..הכיכר היתה מוקפת במשטרה ודגלי פלשתין התנופפו מכל עבר.. אני עברתי את זה קשה מאוד ולאחרי האירוע ״נפלתי״על פחמימות מתוקות בבית קפה..
edited by EFF on 11/24/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלום חברים יקרים...אני שוב לא כאן..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!