הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לקנות אוכל מוכן לשבת !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/11/2012 09:53

אייריס
אייריס
גיבורה אמיתית וחכמה. רק ככה מצליחים בתהליך שלנו. שבוע טוב ומוצלח
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 12:43

dany
dany
כל הכבוד יקירה מחשבה נכונהApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 12:31

מיכל שרון
מיכל שרון
מסכימה איתך לגמרי.. זה תמיד מאוד מפתה לקנות אוכל שככה את אף פעם לא מכינה או מעיזה להתיימר להכין בהצלחה.
מדי פעם אני עושה את זה אבל רק בצורה מדודה (נגיד פעם בכמה חודשים מפרגנת לי ולדעתי קובה גדולה ואמיתית שנראית עיראקית אסלית) כי אחרת זה באמת פתח לצרות צרורות.
הכי טוב זה להכין לבד.. המאמץ והטרחה לגמרי שווים את זה!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 10:24

1103
1103
חיוך יקרה
כמה טוב לערוך קניות בסופר-פארם ולא בסופר-סל.
אני רואה מכאן את החיוך שעלה על פניךsmile
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 10:17

מטפס הרים
מטפס הרים
צעד מעולה לעזוב את הקניון. שאפו
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 10:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אמנם כבר כתבתי על כך. בימים "קדומים" הייתי הולכת לקניון ומידי פעם קונה משהו לשבת. למה? כי היו שם קרפלך שמעולם לא הכנתי בעצמי, (אני מתה על זה), כי היו שם עוד מאכלים שאהבתי (אולי עדיין אוהבת) אבל איני יודעת כיצד בושלו כמה שומן מלח ועוד דברים הוכנסו לשם. ואתמול, כשראיתי את הדוכנים המלאים שלא לדבר על מאפים מדהימים, קינוחים כמו בקלוואה, ועוד עוגות שרק לחשוב עליהן אני עולה 2 ק"ג, וחומוס ביתי ועוד דברים שפשוט עברתי על פניהם לא רציתי להסתכל. כל פעם שמבטי נפל על המאכלים האלה שהיו תאוה לחיך עבורי, אמרתי לעצמי "לך זה לא נכון דהיום" חנה את צריכה לחזור ולבשל לעצמך לא להתעצל ובאמת לעשות לעצמך טובה וכך ניצלתי ממש בנס כי יש דברים שטעמם חוזר אלי כשאני מסתכלת בהם. אלה "רעל" עבורי היום, כי איני יודעת להפסיק ולכן איני מכניסה הביתה שום דבר מאלה. אז חזרתי הביתה ולא התעצלתי ועמדתי במטבח כמה שעות טובות אבל הייתי גאה בעצמי ומלאת בטחון שאוכל לחזור לעצמי גם בכמויות ובעיקר במה שאני אוכלת כי לי , רק לי אין ברירה אחרת. אני לא כמו הרזים שאוכלים למשל קרפלק אחד והם "מלאים" או פירור מבקלוואה ואומרים שדי להם. אגב גם לי זה מתוק מידי היום אבל מי יודע. האם אוכל לקחת סיכון שאחרי ביס אחד ארצה לחסל צלחת גדושה של הדברים האלה??? בקיצור עלי להתרחק מכל אלה. וטוב שעמדתי בכך ומייד ירדתי לחניון עם כמה דברים שקניתי בסופרפארם לבית ונסעתי הביתה כמו גיבורה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לקנות אוכל מוכן לשבת !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!