הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דרמה בתאטרון ודרמה בחנייה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/11/2012 15:44

מטפס הרים
מטפס הרים
מטפס הרים כתב:
מיכל שרון כתב:
אכן יש אנשים גסים, חמומי מוח, פשוט בבונים!
לטעמי הקטע עם המשטרה יהיה בזבוז זמן.. שלך כמובן.. פשוט מהסיבה שלצערי למשטרת ישראל יש סדרי עדיפויות והטיפול בתלונה כמו שלך לא ממש בראשם והיא תתוייק באיזה קלסר נשכחרגע אחרי שתצאי.
מצד שני אני חושבת שבנאדם כל כל תוקפני צריך לקבל משהו על התנהגות כזאת ולכן אולי כן שווה לנסות ולראות אולי בעודך במשטרה רק שירימו לו טלפון או משהו.. שגם הלב שלו ידפוק קצת.. חוצפן!!!

אני נזכרת עכשיו איך לפני שנה בערך נכנס בי טרנזיט גדול בדיוק בצד של תומר שישן בסלקל מאחורה (הייתי לבדי כמובן) והכל היה אשמתו וניסה להפחיד אותי ולאיים עליי בצרחות, לא נתן לי פרטים (והוא באמת ריסק לי חצי רכב) וחשב שאם הוא מתעסק עם אישה אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות עלי אבו-עלי.. לצערו הרב הוא לא ידע על מי הוא נפל..
רק מה? שעה אחרי כשהסאגה נגמרה והפרטים הוחלפו ותומר כבר נרגע ונסעתי הלאה הגיע הבכי והדפיקות והלחץ ממה שיכל לקרות לפיץ שלי.. ותהיי בטוחה שלא ויתרתי על תלונה ותביעה!
אפילו שזה עדיין מתנהל בעצלתיים.. יש דברים שזה עניין של עקרון בעיניי.
אולי זה מקומי לחנך חמורים גדולים אבל אני כמ לא מסוגלת לעבור לסדר היום על התנהגות כזאת..

זאת אני בעל אופן.. אבל תראי מה מתאים לך.. ותעשי מה שמרגיש לך נכון ושיעזור לך לשים את האפיזודה הזאת מאחורייך.

שתהיה שבת שלום!!!

אם יש דבר שאני מתעב זה גברים שמרשים לעצמם לתפוס פוזה על אישה שלבדה ולפעמים להתייחס אליה בצורה דוחה. יצא לי להיתקל בכזה דבר וגם להתערב... מבחינתי, כגבר, הגברים האלה רק חושבים שהם גברים. ...
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 15:42

מטפס הרים
מטפס הרים
מיכל שרון כתב:
לטעמי הקטע עם המשטרה יהיה בזבוז זמן.. שלך כמובן.. פשוט מהסיבה שלצערי למשטרת ישראל יש סדרי עדיפויות והטיפול בתלונה כמו שלך לא ממש בראשם והיא תתוייק באיזה קלסר נשכחרגע אחרי שתצאי.
מצד שני אני חושבת שבנאדם כל כל תוקפני צריך לקבל משהו על התנהגות כזאת ולכן אולי כן שווה לנסות ולראות אולי בעודך במשטרה רק שירימו לו טלפון או משהו.. שגם הלב שלו ידפוק קצת.. חוצפן!!!

אני נזכרת עכשיו איך לפני שנה בערך נכנס בי טרנזיט גדול בדיוק בצד של תומר שישן בסלקל מאחורה (הייתי לבדי כמובן) והכל היה אשמתו וניסה להפחיד אותי ולאיים עליי בצרחות, לא נתן לי פרטים (והוא באמת ריסק לי חצי רכב) וחשב שאם הוא מתעסק עם אישה אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות עלי אבו-עלי.. לצערו הרב הוא לא ידע על מי הוא נפל..
רק מה? שעה אחרי כשהסאגה נגמרה והפרטים הוחלפו ותומר כבר נרגע ונסעתי הלאה הגיע הבכי והדפיקות והלחץ ממה שיכל לקרות לפיץ שלי.. ותהיי בטוחה שלא ויתרתי על תלונה ותביעה!
אולי זה מקומי לחנך חמורים גדולים אבל אני כמ לא מסוגלת לעבור לסדר היום על התנהגות כזאת..

זאת אני בעל אופן.. אבל תראי מה מתאים לך.. ותעשי מה שמרגיש לך נכון ושיעזור לך לשים את האפיזודה הזאת מאחורייך.

שתהיה שבת שלום!!!

אם יש דבר שאני מתעב זה גברים שמרשים לעצמם לתפוס פוזה על אישה שלבדה ולפעמים להתייחס אליה בצורה דוחה. יצא לי להיתקל בכזה דבר וגם להתערב... מבחינתי, כגבר, הגברים האלה רק חושבים שהם גברים. דוחים.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 12:44

מיכל שרון
מיכל שרון

שתהיה שבת שלום!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 05:35

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן רק מלקרוא קיבלתי דפיקות לב והחזרת אותי לא תאמיני למופע של מדונה שראיתי בניו יורק היא פנתה לקהל בנושא חברות והסברת פנים לא רק בימים קשים ,היא אומנם דיברה על
הביוע לנזקקים לאחר הסופה סנדי אבל כל כך נכל למקומותינו והנה חווית דוגמא טיפוסית.
אני מקווה שנרגעת ואכן לא נראה לי שתלונה במשטרה למרות שממש מגרה לעשות זאת תסייע ואולי רק תחזיר אותך למצב של לחץ מחודש,לא שווה.
שתהיה לך שבת נפלאה ורגועה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/11/2012 01:33

אייריס
אייריס
ממש מלחיץ מעצבן ודי מפחיד כל הסיטואציה הזו. מזל שנגמר בטוב ויש אנשים טובים בדרך שמושיטים יד שצריך והיתר המגעילים והרעים לא נוכל לשנות לצערי.. ומזל שנגמר כך. שבת שלום ורגועה. לדעתי למשטרה לא יהיה עניין במקרה וחבל על הזמן היקר והטרטור. בהצלחה בכל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2012 16:17

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך יקרה. ראשית, שתהיה לך שבת של רגיעה ומנוחה רבה וטובה. צר לי שזו היתה מנת חלקך אחרי ערב חברתי ותרבותי נעים. לרגע חשבתי מה הייתי עושה לו רעייתי היתה חווה כזו השתוללות מצידו ועוד עם הקטנטונת באוטו. ואני רחוק ולא יכול להתערב.פשוט נורא. זה נשמע מקרה ממש על גבול התקיפה. לצערי המיקרה הזה שבו גבר בועט ברכבה של אישה וצורח עליה באמוק וחובט בשמשה וכל היתר- זה עוד סימפטום לסינדרום האלים שהחברה הישראלית של כולנו חווה. במקרים אחרים כבר היו דקירות, יריות וממש מכות פיסיות, על חניה, על רעש במסיבה, על מקום ישיבה בחוף .. אני נכחתי לפני כמה חדשים בסופר בתור לבשר, בריב נוראי בין שניים על מיקום בתור שיצא מכל פרופורציה. זה היה מקרה הזוי.... חברה עצבנית ולצערי אלימה. אשר למשטרה או לא- קשה להשיא עיצה , יש כאן לטעמי ממש יסודות של תקיפה מצידו של חמום המוח הזה ואני מבין שגם רעייתו לא בדיוק התנהגה כראוי. אך מה תועיל התלונה? אולי שווה לשכוח ולהמשיך קדימה. באמת סוג של התלבטות. מציע שתעברי את השבת, תנוחי הייטב ואל תחשבי על זה וביום ראשון תחליטי. שבת מנוחה
edited by מטפס הרים on 11/23/2012
edited by מטפס הרים on 11/23/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2012 15:35

dany
dany
חנה יקרה
רק מלקרוא את הפוסט נכנסתי ללחץ, כן יש אנשים שיש להם תגובות בכלל שלא שייכות לעוצמת המקרה . ואולי את היית שם כשק איגרוף על משהו לגמרי אחר, לכי תדעי, בנוגע למשטרה אין לי מושג, ולא מאמינה שהם יכולים לעשות משהו.
בהחלט לא לקחת את המקום הזה לשבירת התכנית וליציאה מהמסלול.
שבת שלום שקט ושלווה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/11/2012 15:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כמה אהבתי את הקטע של הילדים באפריקה. הלואי שהיו דברים קצת אחרת אצלנו. רציתי לחלוק עימכם את מה שקרה לי אתמול בערב. ישנם אנשים שונים בינינו ולצערי נפגשתי במישהו מטורף לחלוטין אבל מצד שני נתקלתי גם באנשים יקרים. ומעשה שהיה כך היה.
הייתי בהצגה מאד מאד מוצלחת = לרוץ ולראות. "בית ספר לנשים" על פי מולייר. משחק נהדר טקסטים יפים והעיקר נהניתי. הפעם הלכתי עם חברתי הטובה. ובכן, היה גשם זלעפות וחניתי במתחם התאטרון בהרצליה משכן אמנויות הבמה. והנה כשרציתי לצאת מהחניון לא יכולת לזוז כי מאחורי התנהל לו מעין פקק מאלה שבאו מן הצד ופשוט חסמו לי היציאה. החלטתי שאולי אשתלב לאיטי. נסעתי מאד לאט אחורנית והיה ערפל גם על החלון. הרגשתי שנגעתי ואני מרגישה נגעתי כנראה ברכב שעמד שם. אבל שום דבר לא הכין אותי לבאות. יצא אדם כבן 65 בעל שיער שיבה הוא השתולל. ממש השתולל מכעס צעק ורץ לצד הרכב פגע בשמשה בכוח וחברתי כמעט התעלפה לא ידעה מהיכן זה הגיע. צעק וצרח עלי שאני פושעת שאביא את הניירות שלי שאשלם לו על הנזק. כל כך צעק עלי והשתולל, אנשים מסביב הסתכלו ולא האמינו. אני גם כן צעקתי לצערי, אמרתי לו שהוא משתולל כמו אחד שברח משלוותה, כך זה נראה מהצד. הרגשתי שאני מתפוצצת מכעס וחוסר אונים. הוא רץ קדימה ואחורה ואשתו יצאה גם כן מהרכב וצרחה עלי כהוגן. אמרתי לו שאני נכנסת לרכב אביא מצלמה לצלם (האמינו לי לא היתה לו כל פגיעה וגם לא לרכבי). אבל כשנכנסתי לרכב. הרגשתי לפתע דפיקות לב, חולשה גדולה והייתי מאד חיורת. פרצתי בבכי גדול. לא ידעתי מה לעשות. לא יכולתי לצאת מן הרכב כי הרגשתי שאני עוד מעט בהתקף לב. ולמה? מה פשעתי? לפתע הגיע מלאך. איש ששמו מיכאל כמו שמו של בעלי, הוא ואשתו ראו בדיוק מה קרה. הוא ניגש למשתולל שבא ובעט ברכב שלי באמוק, ממש באמוק, וקילל אותי הוא נתן לו להבין שהוא פשוט מטורף, אמר לו כמה דברים. אח"כ הוא בא אלי נתן לי לשתות מים אמר לי שהוא עד שלא קרה כלום ושאני צריכה וחייבת להתלונן במשטרה... אני הייתי עדיין בהלם. אישתו נתנה לי מס' טלפון שלו והם רשמו את מס' הרכב שבו כביכול פגעתי הם עדים שלא קרה דבר. הרגיעו אותי מאד. הייתי בוכיה ומאד פחדתי על בריאותי. נסעתי עם חברתי למשטרה אך לא היה שם חוקר פנוי. היום רציתי לשלוח לאיש היקר הזה זר פרחים אך הוא שוב בשיחה הדגיש שמה שחשוב הוא שאקבל פרטים על האיש המשתולל. ועוד התנהג כך כלפי אישה ... אם היה בעלי איתי אולי הדברים היו נראים אחרת. אז מזל שיש כמה אנשים כמו מיכאל ואשתו זוג מלאכים שממש דאגו לי, וגם "הרגיעו" את המשתולל. מיכאל אמר לאיש : אם אתה רוצה להרביץ בוא והרבץ לי".. מה אתם חושבים? היום אני מתלבטת האם באמת להגיש תלונה על האיש שמייד נסע משם. מה דעתכם? אשמח לשמוע. כשאני חושבת שלפני יממה היו חיילים מוכנים לקרב אצלנו, כשאני חושבת על כל מה שעבר עלינו בשבוע האחרון. היכן הפרופורציה? תודה לאל שבני חזר כבר הביתה.

אבל היום עלי להיות בשליטה על האוכל. זה בהחלט הדברהכי נכון עבורי לעשות למרות סופשבוע. עלי להיות בפוקוס בדיוק מה אני אוכלת למה וכמה. אין לי כבר "סיבות" לבלוס וגם המשקל מראה שעלי בהחלט לרדת את מה שעליתי. אז זהו שלקראת שבת המלכה אני מבשלת ומכינה דברים טעימים אך "נכונים" לכל משפחתי. עכשיו אנו שוב 3 בבית תודה לאל. מחר תגיע גם משפחת בני הבכור וכל הנכדים.
מאחלת לכולנו שבת מבורכת הרמונית ובעיקר בשליטה. נגמרו התירוצים נכון?

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דרמה בתאטרון ודרמה בחנייה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!