|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/11/2012 17:59
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, עדכון אחרון!! שבת ראשונה של חורף אמתי בירושלים, שתי ארוחות עם חברים, וקינוח מדהים שהכנתי, ורק התחשק לי לאכול ממנו עוד ועוד ועוד - ובכל זאת - אני בשליטה, וחושבת על ההרצאה, ומתחזקת שוב ושוב בזכותך!! תודה על הכול ושבוע נפלא, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2012 00:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה יקרה אני חושבת שאת אשה טובה מפרגנת ומתמידה מאחלת לך המון הצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 15:36
 dany Posts: 19819
|
הולכת לשמוע שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 15:16
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה, ממש כעת סיימתי לצפות בסרטון, ואני חייבת להתארגן לשבת, אבל לא לפני שאגיב על ההרצאה... ובאמת, זו אחת ההרצאות הכי הכי נוגעות, חושפות ובאמת מלב אל לב ששמעתי לאחרונה... ואת כמו תמיד מצליחה לגעת גם בדברים שהכול מתביישים לדבר עליהם ומסתירים אותם... יש לי הרבה מה לכתוב לך אישית על הדברים שדיברת, אבל אין לי ספק שההרצאה שלך פותחת הרבה נקודות למחשבה, ובעיקר - יוצרת סוג של קתרזיז (שחרור והזדככות). אני אישית חשה שבזכות ההרצאות שלך והכוח שאת מעניקה לי שיניתי את כל החשיבה בנוגע לאוכל ובנודע למראה, ואני חושבת שהמסרים שלך בהרצאות שינו הרבה מדפוסי ההתנהגות שלי בעוד תחומים שונים ומגוונים. אני אישית חושבת שעם כל הק"ג העודפים שאת מדברת עליהם, את עדיין נראית מקסים, ותמיד כיף לצפות בך (אפילו אם לא מקשיבים!!) - את פשוט יפיפיה ואטרקטיבית!! תודה לך מירי על הכול, ושתהיה לכם שבת נהדרת. אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|