24/11/2012 19:27
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נחושה כתב:
מטפס יקר, כשמגיע רעב אתה תמיד יכול לשטוף אותו בבקבוק מים, הרבה פעמים הרעב מתעורר מהעיניים ולא מהקיבה ובמיוחד בקניות. כל הכבוד על השליטה והמחוננות 
צודקת ,נחושה. אני צריך לשנן את זה שמיים אכן יכולים להקהות תחושת רעב. תודה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2012 15:38
|
מיכל שרון כתב:
מטפס כל הכבוד לך על השליטה והאיפוק! בפעם הבאה שאתה נתקף חלושס בסופר.. פשוט קח יוגורט, תנער קצת ותפתח רק פינה אחת (כמו שהייתי שותה באדי כשהייתי קטנה ולא יכולתי להתאפק שנגיע הביתה - מי אמר ילדה שמנמודה ולא קיבל?). לא צריך לסבול כל הקניה.
בלי קשר לגבי משהו באוטו.. אני תמיד מחזיקה חבילות מסטיקים - גם מנטה חריפות וגם בטעם פירות אם בא לי מתוק בפה. מאז ההריונות אני גם מחזיקה חטיפי אנרגיה של 60 קלוריות כל אחד ברכב.. פשוט כי בהריון כשמגיע הרעב אין אופציה של לחכות איתו.. כי זה מתכון לבחילות איומות וחלושס וכאבי ראש וזוועות אחרות. חוץ מזה אני גם תמיד לוקחת תפוח עץ שטוף בשקית בתיק.. אחד אקסטרה כל יום. כי מה שלא יקרה.. תפוח עץ גדול תמיד סוגר את הפינה בצורה הרמטית.
מקווה שזה נותן לך כמה רעיונות.. וכמובן שאין מה לומר - תמיד תמיד תמיד.. לפחות בקבוק מים של חצי ליטר צמוד אליי.. בכל מקום וכל תיק.
הרעיון של תפוח שטוף ויפה אקסטרה בהחלט מתאים. אם לא יאכל מקסימום יחזור הביתה. ואני אוהב תפוחים. חטיפים אצלי יהפכו לחבר מביא חבר אז כדאי לי להיזהר. כמה נכון פשוט לקחת יוגורט שמותר בסופר, ואז להרגיע...תודה.ר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2012 12:59
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס יקר, כשמגיע רעב אתה תמיד יכול לשטוף אותו בבקבוק מים, הרבה פעמים הרעב מתעורר מהעיניים ולא מהקיבה ובמיוחד בקניות. כל הכבוד על השליטה והמחוננות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2012 12:54
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מטפס כל הכבוד לך על השליטה והאיפוק! בפעם הבאה שאתה נתקף חלושס בסופר.. פשוט קח יוגורט, תנער קצת ותפתח רק פינה אחת (כמו שהייתי שותה באדי כשהייתי קטנה ולא יכולתי להתאפק שנגיע הביתה - מי אמר ילדה שמנמודה ולא קיבל?). לא צריך לסבול כל הקניה.
בלי קשר לגבי משהו באוטו.. אני תמיד מחזיקה חבילות מסטיקים - גם מנטה חריפות וגם בטעם פירות אם בא לי מתוק בפה. מאז ההריונות אני גם מחזיקה חטיפי אנרגיה של 60 קלוריות כל אחד ברכב.. פשוט כי בהריון כשמגיע הרעב אין אופציה של לחכות איתו.. כי זה מתכון לבחילות איומות וחלושס וכאבי ראש וזוועות אחרות. חוץ מזה אני גם תמיד לוקחת תפוח עץ שטוף בשקית בתיק.. אחד אקסטרה כל יום. כי מה שלא יקרה.. תפוח עץ גדול תמיד סוגר את הפינה בצורה הרמטית.
מקווה שזה נותן לך כמה רעיונות.. וכמובן שאין מה לומר - תמיד תמיד תמיד.. לפחות בקבוק מים של חצי ליטר צמוד אליי.. בכל מקום וכל תיק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 13:51
|
toly כתב:
אני בזמן האחרון עושה קניות באינטרנט באתר אחת הרשתות גם חוסכת זמן גם נמנעת מפיתויים ואי הכנסת אויבים הבייתה והאמת? אפילו כלכלית- כדאי
מעולם לא ניסינו. תמיד חשבתי שזה הרבה יותר יקר, מצד שני אני מרגיש כזה בזבוז זמן לעשות קניות. כאילו, את מעט הזמן שיש לי להוציא על בדיקת תאריכי תפוגת קוטג ....אולי אנסה את האינטרנט. יש כאלה שנהנים לבלות בסופר אני ממש לא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 13:03
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד למזלי בעלי עושה את הקניות והוא עם רשימה מסודרת לפי המדפים בחנות, לא מתפתה ל1+1. זה באמת קשה הפיתוי גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 11:07
 toly Posts: 898
|
אני בזמן האחרון עושה קניות באינטרנט באתר אחת הרשתות גם חוסכת זמן גם נמנעת מפיתויים ואי הכנסת אויבים הבייתה והאמת? אפילו כלכלית- כדאי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 09:17
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט אחת אפס... )) כל הכבוד!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 09:11
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 05:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תלמיד מחונן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2012 00:04
 1103 Posts: 5022
|
מטפס יקר כל הכבוד לשליטה.טוב עשית שלא יצאת אל הסופר על בטן ריקה.לא אחת מירי אומרת שאין כל בעיה לאכול פחממה אחרי השעה חמש, רק שהירידה תהיה איטית יותר,אך הבחירה שלך היתה נכונה להרגיע עם שתי פרוסות הלחם ולא להתנפל על פחממות אחרות ללא הבחנה ןבלי שליטה.אני בטוחה שלא מתשיך לארול לחם אחרי השעה חמש אלה רק כאשר לא תהיה לך ברירה כמו שנהגת היום. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2012 22:26
|
התבקשתי הערב לעשות קניות בסופר. אני מכיר ומוקיר את הכלל החשוב שאל לו לשמנמוד להניח רגליו בסף הסופר כאשר בטנו מקרקרת, ועל כן הקפדתי ובשעה חמש אחהצ נעלתי את יום פחממותי עם כריך מכובד ובריא לחלוטין לצד שלל ירקות גינה חתוכים. שמח וטוב לב ובעיקר שבע, כשעה אחר כך, יצאתי ממשרדי אל עבר הסופר. אני מניח שהקטע הבא בפוסט הזה אינו זר לחלק ניכר מכם , אנשי פקולטת מדעי החיים ווהתנהגות של מירי: היו ימים שעבדכם הטפסן החולם על פיסגת המצוק היה מגיע אל הסופר רעב, לפעמים אחרי כמה שעות שחלפו מהארוחה האחרונה. ואז ככה, אם זה היה בתקופת דיאטת חלבונים בלבד( לעולם לא עוד בשבילי) הייתי טורף קבנוסים ונקניקים, ולבושתי היה מקרה שחיסלתי כמה חתיכות מהעוף בגריל המוכן הזה ( ולמחרת היום מתפחמם באלפי פחמימות כאילו מעולם לא ראיתי לחם) ובאותם סתם ימים רעים של תהום ההשמנה בלי דיאטה מכל סוג שהוא, הייתי פשוט מברקס לי בורקסים מהמאפית עם שקית שוקו... או שתיים... אז עכשיו אני במקום אחר, מירי יקירתנו באה אל חיי והציבה לי גבולות גיזרה. לא עוד לטחון תוך כדי בחירת עגבניות , זה פשוט לא מתאים לי יותר. ובכל זאת, בדרך לסופר נתקעתי בפקק מבאס ומיותר והזמן התארך ומשך ההשהיה של הכריך משעה חמש הלך והתפוגג לו.. סיבה טובה שיהיה לי באוטו איזה משהו לכאלו מקרים, (אשמח להמלצות שלכם ידידי). אבל , הייתכן ואני באמת מתקרב לאט אך בביטחה אל עבר מקום תודעתי אחר? הרעב לא שיתק אותי כלל וכנראה שהכריך עדיין בכל זאת השפיע. אך בעיקר היה לי איזה כח פנימי שאמר לי: תשלוט ואתה יכול. המצרך הראשון שליקטתי היה שקית פלפלים אדומים והחמודים האלו הביטו בי ואמרו לי: מחכים שתאכל אותנו. הערב. אל תדאגו אמרתי להם, ועוד איך אוכל אתכם הערב.. והבטתי מודאג מסביבי מקווה שלא רואים אותי יתר הקונים כיצד אני מנהל דיאלוג עם גמבות...ובדוכני הירקות התחומים במראות גדולות בדפנותיהן הבטתי בעצמי שבמראה. רואים שנעלמו להם כבר כמה וכמה קג, אין אפס... וזה ניכר וזה מחזק. הרעב המשיך להציק אבל אני הייתי במקום אחר לחלוטין, ביקרתי בארץ השליטה. ולו לרגע. איזו ארץ יפה, אילו נופים נהדרים שם. כמה יפה היא ארץ השליטה.. שווה..הגעתי הביתה וכמו שכבר סיפרתי לטולי מלכת וארשה ולדרך המלך- ניזכרתי בהרצאה ששמעתי היום ( מירי, מעבר לדיאטה ולטיפים את קרעת אותי עם הקבוקים והבלי כיבודים.. ענק,,) מירי אמרה שאם מישהו ממש צריך את שתי פרוסות הלחם אחרי חמש, שייקח וימשיך בכיף את העשייה והמסגרת. וכך עשיתי . ואני רגוע ושליו. ואני מקווה שפעלתי נכון כל היום. ייתכן שבלי הכריך הזה הייתי מתקדם יותר בהרזיה אבל בלעדיו גם סביר שהיה ניפתח סכר ...אחת אפס לשליטה. להתראות edited by מטפס הרים on 11/22/2012 edited by מטפס הרים on 11/22/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|