22/11/2012 13:57
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מיכל שרון כתב:
טוב עדכון מהיר.. לא יודעת איך אבל הפשטידה כבר יצאה מהתנור והשעועית כבר הוקפצה ותומריקו היה ילד לתפארת ומתוק אמיתי ושיחק יפה ונתן לי לתקתק הכל במטבח.. עוד שעה כבר הבית ייכנס לדממת הלילה ואני יהיה כבר אחרי הכל! איזה כיף!!!
כל הכבוד- וגם לתומר!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2012 09:49
 dany Posts: 19819
|

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2012 04:46
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מחוננת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 18:50
 avi_i Posts: 269
|
מלכה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 18:49
 קרנושה Posts: 3420
|
אלופה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 18:47
 מיכל שרון Posts: 1318
|
טוב עדכון מהיר.. לא יודעת איך אבל הפשטידה כבר יצאה מהתנור והשעועית כבר הוקפצה ותומריקו היה ילד לתפארת ומתוק אמיתי ושיחק יפה ונתן לי לתקתק הכל במטבח.. עוד שעה כבר הבית ייכנס לדממת הלילה ואני יהיה כבר אחרי הכל! איזה כיף!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 16:58
 שח Posts: 169
|
מיכלי כל הכבודדדדד!!! מי אמר מחוננת ולא קיבל?!  נראה שאני ואת ממש על הגל! אולי אותו גל אפילו, יומיים שלמים של שליטה ובלי שוטר במחוזותייך וכל הכבוד על ההיערכות מראש לאוכל של יום המחר, זה נשמע כל כך ברור מאליו, אבל קשה ליישום אז יפה שאת מייעצת ומיישמת! אהבתי!!  כל עצותייך נירשמו והתקבלו בברכה, בעיקר זו של הכנת אלבומים דיגיטליים - משהו שבאמת באמת בושה בבית ספרי, יש לי אלפי תמונות של הילדים במחשב, וכבר כמה שנים שאני לא מפתחת אותן... אז זו תעסוקה מצויינת בשבילי, מייד כשתיגמר המלחמה הזו והילדים יחזרו למסגרות ולשיגרה ואז יהיה לי המון זמן פנוי בכל בוקר להתעסק בעניין החשוב מאוד הזה! טנקס! 
המשך שליטה מהנה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 16:18
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי אני גאה בך בהתנהלות אני רואה אותך עכשיו כמרגיע הלאומי מתוקה כל הצעותייך נכונות , טובות והאמת יכולות בהחלט להרגיע אך זה חזק ממני ועושה את כל מה שלא צריך מכבה את הטלוויזיה בדיוק ל- 10 דקות לוקחת ספר ליד ולא מרוכזת אפילו בפורום אני מתקשה לענות לכם אוף נמאס כבר והלוואי ותגיע כבר הרגיעה חיבוק ממני אלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 16:15
 ravid Posts: 37
|
מיכלי היי בתור חרדתית ותיקה "עם תעודות" לצערי את לא יודעת כמה שאת צודקת ..הדיווחים הבלתי פוסקים רק מלחיצים..בעלי עובד בתל אביב ולצערי נוסע באוטובוסים בלי סוף וכשלא הצלחתי להשיגו כמעט אכלתי את כל המקרר בסוף ניסיתי את התרגיל נשימה שמירי הסבירה לנו ביום א' וואלה זה הקל בסוף נבלסה רק אקטיביה 0 אחוז עם סוכרזית...צריך לעשות דברים בדיוק כמו שתיארת..תחביבים..אני רואה סרטונים מצחיקים ביוטיוב,טיול עם הכלב מאוד מרגיע,מקלחת טובה..כל הכבוד לך על השליטה אני יומיים בלי בעלי גם כבר הייתי מתחרפנת במצב כזה יום מעולה לך מותק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 15:56
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קיבלתי תשובה לשאלתי- - גאה בך!! כל הכבוד!! המשיכי כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 15:44
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יום רביעי כבר.. השבוע הזה עף לי.. כבר יומיים בלי גיתי שלי.. כבר יומיים שאני בשליטה ומרגישה נפלא עם עצמי. כל יום אני לא מוותרת לעצמי ועכשיו כשבאמת "אם אין אני לי מי לי" אז מייד אחרי ההשכבה לפני ההישפכות אני עומדת ומכינה שקית לעבודה כל יום - קופסא לצהריים, תפוח, יוגורט, סנדביץ'.. תלוי בתפריט היומי שמתחשק לי.. אבל תמיד תמיד לפי הכללים הברורים והידועים.. סופרת ושוקלת מנות ופחמימות מבעוד מועד.. (מצאתי שזה מאוד עוזר לי לשמור פאסון מול הפיתויים במשרד.. כי אני יודעת בדיוק כמה פחמימות כבר הכנסתי ל"בנק" היומי וכמה אני נכנסת ל"מינוס" מכל וופל/עוגייה/בייגלה שקרי שאני תוקעת לחינם).
כבר אתמול תכננתי איך הערב אחרי ההשכבה אני מכינה פשטידת טונה (לקראת הסופ"ש הקרב.. זה תמיד טוב שיש אחת כזאת במקרר בשלוף) וגם מקפיצה שעועית ירוקה.. הרי אני כבר יודעת כשאני נכנסת לשוונג הטוב שלי שהכנה מראש ותכנון הם המפתח לשמירה על השליטה.. כשאין לי תכנון וסדר היא הולכת לי לאיבוד מהר מאוד.
עוד דבר שמאוד עוזר לי מאז שגיתי נסע הוא ההימנעות המוחלטת שלי מהטלוויזיה.. מספיק לי העדכונים באינטרנט על הזוועות והחרדות וההפצצות וההפחדות.. לא צריכה את רוני דניאל בסטריאו, לא טונים מתלהמים, לא תמונות זוועה עם סאונד מחריד.. זה לא תורם לשקט הנפשי שלי.. והוא כידוע מרכיב עיקרי ביכולת שלי לשמור על עצמי גם בדיאטה. אני צריכה לקדם את עצמי בתוך המציאות הזאת שמתרחשת סביבי וכרגע על רובה אין לי שליטה.. אז בשביל לקדם את עצמי אני נמנעת מכל מה שיכול להפריע לי בתהליך.. אם אין לי את גיתי שיחבק אותי ויוציא לי את תסריטי האימה של כל הפרשנים מהראש.. אז למה לי לשמוע אותם?
בקיצור לכל החרדתיות כאן ולכל המופגזות ולכולם בכלל.. אני חושבת שבהייה בטלוויזיה בתמונות שרצות בלופים, שהמתנה חסרת תוחלת לשמץ ידיעה חדשה ומרעישה לא שווה את המתח הנפשי, לא שווה את הלחץ ולא שווה את התקיעות שהן מביאות איתן. עדיף לכולנו בכל מצב לשמוע מוזיקה (לדרומיים - גם ברדיו מודיעים בניחותא בין לבין על האזעקות.. אז אל חשש), לשחק עם הילדים, לקרוא ספר, לנסות להרגיע את הגזרה הפנימית שלנו כשבחוץ הכל כל כך רועם ורועש. עדיף לכולנו להתמקד במה שבשליטתנו.. אם כבר נכפה עליכן להיות סגורות בבית.. אז זה זמן מצויין לפרוייקט ארונות (ככה גיתי קורא לשגעון שתוקף אותי פעם ב.. שבו אני מסדרת מחדש וממיינת וזורקת ומתייקת ומגלה אוצרות אבודים ומעלה זכרונות נשכחים).. סידור אלבומי תמונות.. או הלהיט החדש (שלי לפחות) להכין כאלה דיגטליים (אני מכינה ואז מחכה לקופון שיגיע - והם תמיד מגיעים - לעשות הזמנה.. בולגריה או לא?).. בקיצור.. כל מה שיכול להסיח את דעתכם, להעסיק אתכם ולשמור על השפיות והרוגע.. זה הרי המפתח שלנו להצלחה בכל התחומים וגם בדיאטה ובתהליך השמירה.. אז דעו מה עושה לכם טוב ומה לא, מה משפיע עליכם באופן שלילי ותטפלו בעצמכם!
מאחלת לכולנו המשך יום רגוע ושלו ושקט עד כמה שניתן ועד כמה שניצור לנו כזה. edited by מיכל שרון on 11/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|