הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב - עדכונים מהגיזרה - תרתי משמע ;-))

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/11/2012 15:26

מיכל שרון
מיכל שרון
הצחקתם אותי לאללה שניכם...
שח מצטרפת להצדעה.. יש כבוד עצום!!! את בהחלט מודל לחיקוי.. את יכול הלהיות מאוד גאה בעצמך על ההתנהלות המופתית הזאת בתוך השגרה הבלתי אפשרית ובלתי תיאמן שאת מתארת.

בלילה יקירתי.. בכל שעה תמיד תמיד עוזרים לי הדברים הבאים -
1. יוגורט
2. אם המצב קצת יותר קשה - יוגורט עם כף קוואקר
3. אם עדיין נשנשת קשה מציקה - גזר או שניים.. הכרסום עושה פלאים והלעיסה המתבקשת כמובן..
4. אם כלו כל הקיצין ועדיין רעב (אמיתי או דמיוני) מציק אז פלפל אדום עם גבינת שמנת - אחרי זה אם את רעבה.. תודיעי למירי.. סימן שזה לא השם שלה (;

מקווה שהלילה יעבור לך קצת יותר שפוי ורגוע..

ודרך אגב - לגבי הסוכרזית.. לפני חודשיים בערך כשנשארתי איזה יום בסוף החוג להסבר של החדשים אז מירי אמרה שמבחינתה הרף היומי לסוכרזית הוא 10 שקיות.. (מקווה שאני לא טועה ומטעה וזיכרוני לא בוגד בי) אז נראה לי שגם מהבחינה הזאת.. יצאת אחלה.

שוב כפיים לך אלופה!!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 15:25

מטפס הרים
מטפס הרים
אייריס כתב:
משהו שניכם. אלופים בכתיבה. מקווה שהכל ייגמר במהרה ובשלום ולך שח היקרה גם אני מצדיעה על כל מה שאתם עוברים בגזרה החמה. יום שקט

הי אייריס. אלופים גם בבליסה.. חח.. אם לא ניצחק מה יהיה איתנו? חייבים לצחוק, חברה. תחייכו!!!! המצב הזה ישתנה מקצה לקצה. שקט מוחלט ישרור בכל גבולותינו. אני לא הוזה. זה יקרה.
21/11/2012 14:07

אייריס
אייריס
משהו שניכם. אלופים בכתיבה. מקווה שהכל ייגמר במהרה ובשלום ולך שח היקרה גם אני מצדיעה על כל מה שאתם עוברים בגזרה החמה. יום שקט
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 13:57

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
אין על התגובות והפירגונים שלך!! תמיד מהיר, קולע ויודע לעשות טוב על הלב hug
אז תודה רבה לך טפסני !!!!!!
(זה ניק חיבה חמוד בעיניי שמתאר לי אותך בראש כגבר רזה, זריז וקופצני, בעזרת השם בקרובבבב wink )

כפרה עלייך ועל כל הדרום המדהים ביופיו של ארץ ישראל ... גבר זריז וקופצני.. בקרוב הסרט..חחח... זריז לרוץ לבופה וקופצני בדרך לסלסלת הלחמים... חחח....

מטפס הרים כתב:
אני עומד ומצדיע לך במשרדי. באמת. לא רק על עצם קיום חיים זורמים וצומחים במצב הנורא הזה שכעת אתם חווים ושכבר מנת חלקכם הרבה יותר מידי שנים, ולא רק על כתיבתך הנעימה לי מאוד, אלא בעיקר על השליטה המופלאה שלך בימים האחרונים, זה לא מובן מאילו שח יקרה, זה לא טרוויאלי- זה מבחינתי סוג של מבחן אומץ. כך אני רואה את זה.
ממש כל הכבוד. להמשך הצלחתך ולשלום הדרום. את בכיוון נכון וטוב עבורך.
edited by מטפס הרים on 11/21/2012
21/11/2012 13:25

שח
שח
אין על התגובות והפירגונים שלך!! תמיד מהיר, קולע ויודע לעשות טוב על הלב hug
אז תודה רבה לך טפסני !!!!!!
(זה ניק חיבה חמוד בעיניי שמתאר לי אותך בראש כגבר רזה, זריז וקופצני, בעזרת השם בקרובבבב wink )

מטפס הרים כתב:
אני עומד ומצדיע לך במשרדי. באמת. לא רק על עצם קיום חיים זורמים וצומחים במצב הנורא הזה שכעת אתם חווים ושכבר מנת חלקכם הרבה יותר מידי שנים, ולא רק על כתיבתך הנעימה לי מאוד, אלא בעיקר על השליטה המופלאה שלך בימים האחרונים, זה לא מובן מאילו שח יקרה, זה לא טרוויאלי- זה מבחינתי סוג של מבחן אומץ. כך אני רואה את זה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 13:17

מטפס הרים
מטפס הרים
21/11/2012 11:34

שח
שח
אז כבר יומיים שלמים בשליטה עברו עליי, הבוקר התעוררתי עם בטן שטוחה - אפילו עוד יותר מיום אתמול - איזה כייף!!!! Froot
הגיזרה באזורנו פחות שקטה - אתמול היינו העיר הכי מופגזת אי פעם בכל המלחמה הזו..
ממש כאילו איזה ערבי מטומטם שם את הרובה שלו על אוטומט למשך יום שלם ולא עצר, 52 טילים!!! Creeped out
אם זו לא השגחה פרטית אני לא יודעת מה כן, עם כל הכבוד לכיפת ברזל (ויש הרבה כבוד) תודה לאלוהים ששמר עלינו מאסונות כבדים אתמול...
הילדים כבר כל כך נלחצו שבכלל לא רצו לצאת מהממ"ד, באמת שלהיכנס ולצאת כל 20 דקות זה כבר מעייף מאוד (מעניין כמה קלוריות זה שורף wink חח)
אז אתמול פשוט היה יום ממ"ד קומפלט, ארוחת בוקר, צהריים, ביניים, נישנושים, חטיפים, שנת צהריים, ארוחת ערב, חוץ מלצאת לפיפי (ואני לבשל קצת..)
לא זזנו כמעט מהחדר, אבל!!! אני גאה בעצמי, בכל פעם שיצאתי מהחדר להביא משהו לילדים, הכנתי לעצמי כוס תה (הייתה אווירה מאוד קרירה וקודרת אצלנו אתמול..)
אז אולי עפתי אתמול עם 10 שקיות סוכרזית במשך היום, אבל לא אכפת לי, העיקר שלא נפלתי על האוכל של הילדים, אכלתי מלא ירקות חיים מתוך קופסא ועשיתי מלא פיפי חחח
לארוחת צהריים הכנתי פרגיות עם אורז צהוב וסלט, ואני אכלתי מנה יפה של אורז עם סלט, ולערב הילדים ובעלי התפנקו בפיצה (ותודה לשליח האמיץ על משלוח בזמן מטח רקטות..)
ואני התפנקתי לי בפרגיות ששמרתי לי מהצהריים עם לקט נורמנדי - היה מצויין... Toast
אני רוצה לקחת את הילדים להתחסן לשפעת וזה פשוט בלתי אפשרי..... אפילו לסופר עדיין לא הצלחתי לצאת!!!
ההורים המדהימים שלי עשו לנו קנייה ענקית של פירות וירקות ופינוקים לילדים, אין פשוט על ההורים שלי, הם מודל חיקוי עבורי, להורות ולחיים בכלל! Angel Wings
אז ברוך השם, אנחנו מסודרים לכמה ימים הקרובים, אנחנו מוזמנים לסופ"ש וכנראה שניסע באמת להתארח בצפון שישי-שבת, אז נשארו לנו עוד יומיים להעביר ובעזרת השם
ביום ראשון בבוקר, יהיה כבר שקט, ונעשה קנייה גדולהההה, כי כל דבר שיש בבית, כולל שימורים, קפואים, בשר, עוף הכל חוסללל, זה פשוט מדהים
כמה אוכל מתחסל כשנמצאים בבית, 3 ארוחות ביום ועוד 3 ארוחות קטנות ופירות וירקות, זה כאילו יש לנו בבית שואב אבק רובוטי קטן כפול ארבע.......hehe
אתמול בערב, בגלל הדיונים על הפסקת האש (עלק, מדברים בטלויזיה על מגעים להפסקת אש ובו זמנית אנחנו מופגזים Mad ) אז נשארנו ערים חצי לילה,
ולקראת אחת בבוקר כבר הרגשתי רעב מציק ולא רק מדגדג, אז אם יש לכן המלצות למשהו לנשנש בשעות הקשות (ואל תכתבו לי ירקות בבקשה...) גם אם זה לא הכי "עומד בתקן"
אבל הרע במיעוטו, אני אשמח, וכן, ברור לי שעדיף לישון בשעות שכאלו, אבל לא תמיד זה אפשרי, לא יכולנו לעצום עין, בטח אחרי הנפילה המזעזעת בראשל"צ, זה מצב כל כך
נוראי שאנחנו ושלושת רבעי מדינה נמצאת בו, אבל אנחנו מוכנים להיות גם עוד חודש בממ"דים, העיר שיעשו את כל מה שצריך Gun כדי שזה ייפסק אחת ולתמיד....

אז על כוס קפה ופריכיות אורז עם גבינה, מחוייכת להפליא אחרי יומיים בשליטה, מאחלת לכולנו יום שקט ונעים Wave

0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב - עדכונים מהגיזרה - תרתי משמע ;-))

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!