הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הערב (לא) אוכלים פיצה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/11/2012 15:59

dany
dany
ממש כך

מטפס הרים כתב:
dany כתב:
העיקר חזרה לשליטה שאין כמוה שווה הרבה יותר מכל פיצה......... או יתר החטאים שהוזכרו כאן.

חד חד משמעית. הטעם הכי טעים הוא הטעם של להרגיש שהגוף מרזה, ומרגישים את זה..., זו הרגשה ממש פיסיולוגית. בדיוק כמו שהתחושה של ההשמנה והמלאות והמנופחות היא תחושה פיסיולוגית.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2012 13:55

מטפס הרים
מטפס הרים
tal_f כתב:
מקווה שתיזכור שהיתרונות של השליטה עולים על ויתור על האוכל..
כל הכבוד .. המשך בטיפוס..

אני ממש מנסה לזכור את זה ולפעמים לא רוצה או לא מצליח לזכור.. אבל משתדל תמיד ...כי זה אכן נכון מאוד מאוד : השליטה עולה על הויתור על האוכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2012 12:43

tal_f
tal_f
מקווה שתיזכור שהיתרונות של השליטה עולים על ויתור על האוכל..
כל הכבוד .. המשך בטיפוס..
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2012 12:26

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
העיקר חזרה לשליטה שאין כמוה שווה הרבה יותר מכל פיצה......... או יתר החטאים שהוזכרו כאן.

חד חד משמעית. הטעם הכי טעים הוא הטעם של להרגיש שהגוף מרזה, ומרגישים את זה..., זו הרגשה ממש פיסיולוגית. בדיוק כמו שהתחושה של ההשמנה והמלאות והמנופחות היא תחושה פיסיולוגית.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/11/2012 09:54

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 18:48

קרנושה
קרנושה
מהמם אתה משהו! אין לי צל של ספק שתצליח!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 18:01

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
טפסני smile
התיאורים שלך על האוכל פשוט מדהימים... לא היו מביישים אף שף (ואולי זהו ייעודך האמיתי בחיים וטרם אזרת את האומץ לפנות לכיוונו...? wink )
בכל מקרה - אין ספק שאחרי כל התיאורים שלך, עלתה בי קצה של בחילה לתיאור הססגוני של... אממ..."ביצה קשה לבנה צהובה ועגבניה אדמונית מלוחה קלות ."
אבל שאפו, גאה בך שעמדת בכל את בגבורה Applause (ואין לי ספק שאני הייתי נופלת קשות, בוודאי בגיזרת הלחמים...)

יישר כוח Toast

מאוד יכול להיות. אני מאוד נהנה לבשל, והאמת היא שהבישולים שלי, מחורבשים ומהירים ככל שיהיו, טעימים לקהל. ובפרט אני נהנה לארגן צלחות יפהפיות. לפני הרבה שנים, הרבה , בעידן אחר, אף היתה מחשבה לפתוח מסעדה שתיקרא ״קיבוץ גלויות ״ותגיש את האוכל היהודי של כל ,אבל כל ,עדות ישראל.. עם סרטים ומוטיבים המספרים את מקורו של כל תבשיל ותבשיל בצורה אינטראקטבית...יש לי חבר טוב , מכיתה א , ממש חבר טוב שלי,שכל כך רצה ללכת איתי על זה אבל החלטתי שלא. לשמחתי הרבה. אז הרעיון חופשי ומי שרוצה מוזמן. כיף גדול לבשל . ל
מטפס הרים כתב:
אז ככה, הסבתא נשארה עם ידיים מלאות רצון טוב, הגדול שחוגג כל רגע לפני גיוסו יצא לכפר סבא לאכול משהו במיתחם ג'י, המרכזי שכל כולו אלתרואיזם צרוף היה עסוק הכנת חבילות לחיילים הגיבורים שלנו דרך שבט עוגן המופלא של הצופים בראש העין, הקטנה הודיעה שהיא לא ממש מתלהבת מפיצה( סימנים ברורים של ראש לא שמנמודי בנסיכתי הקסומה , איזה מעודד..)
אז הסבתא נחה, ולא פיצצה את הפיצה.. ובמקום זה חביתות נישלקו וסלט הועמד חי ונושם וצבעוני, ולחם קל למעוניינים לצד , נו טוב, אי אפשר בלי חטאים, פיתות ענקיות בשריות שהובאו מאיזו מאפיה כפר קאסמית נראה לי שבאמת לאחד כמוני קשה לעמוד מולן..
ואבוקדו וטונה וכל מיני..
ואני? אני השמנמוד, לא יצאתי לבסוף להליכה (אני חייב לך דרך המלך) , כבר שבוע שלא מצליח להביא עצמי להתנתק מרוני דניאל המתלהם בערוץ 2 ולצאת.. אבל נהניתי לראות את מי שאכל ואני הסתפקתי בביצה קשה לבנה צהובה ועגבניה אדמונית מלוחה קלות . וזהו זה.
אבל הסבתא לא מוותרת. וכבר הודיעה לנו שבחמש אחרי המלחמה כולם כולם אצלה, בחזית, לקוסקוס ענק, ומי שלא טועם את הקוסוקוס שלה לא ראה שמחת בית השואבה מימיו . אה, וזה מלווה במפרום מעולה וארבעה סוגי סלטי חצילים שלא לדבר על גזר חריף... מתנצל על התיאור..אבל ראי את הפוסט שלי על מחשבה פילוסופית- אני לא אתחזר!! לא ולא!!איך אצלך, מיכל יקרה? ההחלטה שלקחת על עצמך עובדת? אני בטוח שכן, תותחית על...

edited by מטפס הרים on 11/21/2012
edited by מטפס הרים on 11/21/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 16:51

שח
שח
טפסני smile
התיאורים שלך על האוכל פשוט מדהימים... לא היו מביישים אף שף (ואולי זהו ייעודך האמיתי בחיים וטרם אזרת את האומץ לפנות לכיוונו...? wink )
בכל מקרה - אין ספק שאחרי כל התיאורים שלך, עלתה בי קצה של בחילה לתיאור הססגוני של... אממ..."ביצה קשה לבנה צהובה ועגבניה אדמונית מלוחה קלות ."
אבל שאפו, גאה בך שעמדת בכל את בגבורה Applause (ואין לי ספק שאני הייתי נופלת קשות, בוודאי בגיזרת הלחמים...)

יישר כוח Toast

מטפס הרים כתב:
אז ככה, הסבתא נשארה עם ידיים מלאות רצון טוב, הגדול שחוגג כל רגע לפני גיוסו יצא לכפר סבא לאכול משהו במיתחם ג'י, המרכזי שכל כולו אלתרואיזם צרוף היה עסוק הכנת חבילות לחיילים הגיבורים שלנו דרך שבט עוגן המופלא של הצופים בראש העין, הקטנה הודיעה שהיא לא ממש מתלהבת מפיצה( סימנים ברורים של ראש לא שמנמודי בנסיכתי הקסומה , איזה מעודד..)
אז הסבתא נחה, ולא פיצצה את הפיצה.. ובמקום זה חביתות נישלקו וסלט הועמד חי ונושם וצבעוני, ולחם קל למעוניינים לצד , נו טוב, אי אפשר בלי חטאים, פיתות ענקיות בשריות שהובאו מאיזו מאפיה כפר קאסמית נראה לי שבאמת לאחד כמוני קשה לעמוד מולן..
ואבוקדו וטונה וכל מיני..
ואני? אני השמנמוד, לא יצאתי לבסוף להליכה (אני חייב לך דרך המלך) , כבר שבוע שלא מצליח להביא עצמי להתנתק מרוני דניאל המתלהם בערוץ 2 ולצאת.. אבל נהניתי לראות את מי שאכל ואני הסתפקתי בביצה קשה לבנה צהובה ועגבניה אדמונית מלוחה קלות . וזהו זה.
אבל הסבתא לא מוותרת. וכבר הודיעה לנו שבחמש אחרי המלחמה כולם כולם אצלה, בחזית, לקוסקוס ענק, ומי שלא טועם את הקוסוקוס שלה לא ראה שמחת בית השואבה מימיו . אה, וזה מלווה במפרום מעולה וארבעה סוגי סלטי חצילים שלא לדבר על גזר חריף... מתנצל על התיאור..אבל ראי את הפוסט שלי על מחשבה פילוסופית- אני לא אתחזר!! לא ולא!!איך אצלך, מיכל יקרה? ההחלטה שלקחת על עצמך עובדת? אני בטוח שכן, תותחית על...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 16:51

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
עוד יבואו ההליכות... גם אני מחוברת למרקע

כן. זה יבוא. אני מרגיש וזה מוזר לי, שאני חייב לחזור להליכות.. כאילו פתאום הגוף התרגל למאמץ הזה שכנראה עושה לו רק טוב... עוד נחזור לזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 16:00

דרך המלך
דרך המלך
עוד יבואו ההליכות... גם אני מחוברת למרקע
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 15:52

מטפס הרים
מטפס הרים
ואבוקדו וטונה וכל מיני..
+1 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 15:30

מיכל שרון
מיכל שרון
נו מטפס.. אני במתח עוד מאתמול... מה נסגר עם הפיצה?! (~;
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 04:37

אקורדיאון
אקורדיאון
מחונן.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 23:52

toly
toly
מזל שאין לי חמה כי עם חמה שפית כזאת אני תוך שבוע מעלה קידומת...
כדאי אולי שתעשה פיצות לחיילינו בדרום?smile) רק מתלוצצת
וכל הכבוד לך על השליטה שלך כי ריח וטעם הפיצה מגיע עד פה
שנים שלא נגעתי בפיצה ודווקא בתור אוהדת איטלקים ליצור הקולינרי הזה
לא ממש מתחברת מעדיפה טוסט עם בולגרית או צפתית וזיתי קלמטה שחורים ובצל ירוק
אוף נעשיתי רעבה מהתיאורים שלך
הולכת למיטה
לילה טוב ושלוו

טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 22:20

אייריס
אייריס
שאפו לשליטה. בהצלחה הלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 22:02

דרך המלך
דרך המלך
מחכים לעדכונים איך עברה השעה של הפיצה..smile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 20:06

רייצל
רייצל
מטפס יקר,
לא חייבים כל בני הבית לאכול אותו דבר.
גם כשיושבים במסעדה כל אחד מזמין משהו אחר משהו שמתאים לו.
לכן ככה אני נוהגת כשכל בני המשפחה באים אלי ואני שמה את כל האוכל על השולחן
וכל אחד לוקח לו מה שהוא אוהב ואני כמובן לוקחת עוף עם סלט למרות שהייתי מאד רוצה
לאכל דברים אחרים אבל אני אומרת לעצמי זה וזה לא מתאים כמו פחמימות שאני לא אוכלת אחרי חמש.
לכן אין לברוח מהשולחן אלא לשבת עם הילדים והמשפחה ולאכל מה שמתאים לך
בתאבון
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 19:16

רבקה
רבקה
מטפס יקר החלטת ואתה מיישם
הם יאכלו פיצה ואתה פיצה בדמוי פלפל אדום
חצי פלפל ממולא בפרוסת גבינת צהובה עמק לייט מעל לפזר כמה זיתים ואורגנו
להכניס לטוסטר אובן והתוצאה טעימה להפליא , בתיאבון ואת לא מקופח ח ח ח
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 17:05

דרך המלך
דרך המלך
יששששששש שמחה בשבילךsmile))בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 17:03

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
בשעה שהילדודס יהנו מהפיצה..צא להליכההבת שעה כך שתחזור אפילו פירורים לא יישארו בצלחת... ככה לא תתפתה.. כי פיצה ביתית הריח הורססס..
סומכת עלייך

רעיון ענק!!! בפרט שמאז שבת בבוקר לא צעדתי. בזכותך הערב אני צועד.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הערב (לא) אוכלים פיצה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!