21/11/2012 04:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מילת מפתח ללא ספק,הכל עניין של החלטה. יישר כח מיכלי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 23:51
 מיכל שרון Posts: 1318
|
באמת!!! אותך מייד לחינוך מחדש!!! 
avi_i כתב:
חחחחח....התחלקנו בראשונות ואני אכלתי סלט  גיתי אמנם זכר שאני בעייתית באוכל אבל לא בדיוק מה אני לא אוכלת ועידו היה בשוק שאני לא אוכלת בשר....ובנוסף גם לא אוהבת כדורגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 22:32
 avi_i Posts: 269
|
חחחחח....התחלקנו בראשונות ואני אכלתי סלט גיתי אמנם זכר שאני בעייתית באוכל אבל לא בדיוק מה אני לא אוכלת ועידו היה בשוק שאני לא אוכלת בשר....ובנוסף גם לא אוהבת כדורגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 22:26
|
ובכן היום תיכף נגמר ואני שמחה לדווח שהוא עבר בשליטה מופתית.. לפני רבע שעה התחילו לנקר החשקים וסתמתי אותם עם יוגורט 3% עם קינמון וסוכרלייט אחד.. עוד כוס מים ודיינו!!! סלט טונה עשיר כבר הוכן למחר בצהריים, גם תפוח ויוגורט כמובן ואני מוכנה ומזומנה לעוד יום של שליטה ואיפוק והצלחה!!!
תודה לכולכם על הפירגון.. שיהיה לנו לילה נפלא ושקט!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 22:24
|
אני ממש ממש שמחה לשמוע יקירתי! אני יודעת שאיתך הוא היה בידיים טובות (: חוץ מזה.. אני עוד צריכה הסבר איך הם גררו צימחונית כמוך למעוז ההמבורגרים השמנוני?
avi_i כתב:
כל הכבוד חצי פחות ועוד בהריון!!!! הלוואי עליי....
אני שמחה לדווח שביליתי יום מקסים עם גיתי והחבר שלו, היה כיף!! אבל חסרת לנו נשיקות אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 22:22
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד מיכל יופי של שליטה וברכות לחצי שירד. שמרי על עצמך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 21:18
 avi_i Posts: 269
|
כל הכבוד חצי פחות ועוד בהריון!!!! הלוואי עליי.... אני שמחה לדווח שביליתי יום מקסים עם גיתי והחבר שלו, היה כיף!! אבל חסרת לנו נשיקות אבי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 16:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אחלה החלטה שבעולם. חצי כוס מלאה לחיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 15:42
 1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה איזו החלטה נבונה שנובעת מהשכל הישר ולא מהרגש.בחירתך להוכיח לעצמך שאת יכולה ומסוגלת למרות שאת נמצאת בבית לבדך,להתמודד ולא להיכנע לאויבים, ולא ילפול על הפחממות וכו" מתוך רחמים עצמיים.עשית מעשה נבון-שיתפת אותנו בלבטיך,נערכת באסרטיביות כדי למנוע מעידות. מגיעה לך להרגיש גיבורה כי אכן את כזו. קבלי חיבוק לחיזוק נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 14:45
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה ומרגשת אכן כן הכל עניין של ה ח ל ט ה. את מחוננת ומדהימה בראבו! נשיקות וחיבוקי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 12:02
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי ברפרוף מהיר אני מבינה שגיתי לא לידך בלונדון ? ואת הגיבורה שבחבורה הידד על ירידת החצי קילו, כן ירבו החצאים המשיכי ביישום התארגנות האוכל ותוצאות עם ירידות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 11:55
 נחושה Posts: 6982
|
שח כתב:
מיכלי כל הכבוד על קבלת ההחלטה הנכונה!!!! יישר כוח!! את עוברת את השבוע הזה כמו גדולה ומראה לגיתי שאת יכולה גם בלי שוטר צמוד מעבר לכתף 
ברוררררררררררררררררררררר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 11:52
 שח Posts: 169
|
מיכלי כל הכבוד על קבלת ההחלטה הנכונה!!!!  יישר כוח!! את עוברת את השבוע הזה כמו גדולה ומראה לגיתי שאת יכולה גם בלי שוטר צמוד מעבר לכתף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 11:25
 רייצל Posts: 339
|
מיכלי, איזה פוסט אין מילים זה אומר שאם רוצים יכולים הציבי לעצמך מטרה והיא עד שגיתי יחזור תורידי עוד חצי הצבת מטרות עוזרת מאד המשיכי כך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 10:21
|
הכל עניין של החלטה אז אתמול בערב.. אחרי קצת התבוססות ברחמים ועצב על הלבד שתפס אותי והשקט בבית (שכמובן התבטאה בעודף פחמימות) החלטתי שאני עוברת את השבוע הזה כמו גדולה!
הרי אני יודעת שאני יכולה למצוא השבוע תירוצים מכאן ועד לונדון לשבירת מסגרת, לנפילות, לאכילה מחוץ לבית (= מחוץ לקופסאות).. אבל אני מעדיפה לא ליפול לבור הזה..
אני בוחרת ומחליטה דווקא השבוע להוכיח לעצמי שאני יכולה ומסוגלת.. אפילו שהבית ריק ואין עיניים בוחנות ובולשות, אין אצבעות מתרות, נדנודי ראש ספקניים.. השוטר בחופש ואני חוגגת!!! אז זהו.. שלא!
דווקא עכשיו, שראיתי חצי קילו ירידה השבוע אני רוצה להמשיך במומנטום הזה.. לדחוף את עצמי ולשאוף למעלה.. קרי למטה (במשקל). הרי אני יודעת באיזה מצב גיתי יחזור ועדיף לשנינו שאני אהיה במוד של דיאטה והרזייה כדי לעזור לו להתאפס מהר חזרה למסלול להחזיר חובות.
אז הבוקר אני ביום עיון.. זה הרי ברור ומובן מאליו מה הכיבוד המוצע בימים כאלו.. ולכן קמתי מוקדם.. הכנתי סנדביץ׳ משלי בבית, הכנתי קופסת ירקות חתוכים, תפוח עץ, בקבוק מים, מסטיקים ואני מוכנה ומזומנה.. בבוקר לפני שיצאתי דאגתי כבר לאכול יוגורט עם קוואקר כדי לא לצאת על קיבה ריקה, הגעתי ומייד הכנתי כוס תה נענע ונמנעתי מכל העוגיות..
עכשיו בהרצאה.. מרגישה בשליטה וגיבורה ובעיקר מרוצה מזה ששמתי את אתמול בצד ובחרתי להתמקד בהיום - בלעבור אותו בשליטה ושמירה והשתדלות.
שיהיה לכולם יום נפלא ומוצלח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|