20/11/2012 22:18
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה המתוקה. אחלה רעיונות. מי ייתן ונעבור את הימים האלו ונדבר פה בפורום על דברים משמחים ושמעסיקים אותנו בשגרה המבורכת. יופי של תמונות. לילה שקט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 22:04
 נחושה Posts: 6982
|
הערב לא שמרתי על עצמי בכלל מחר יום חדש מאחלת לכולנו לילה שקט וב"ה בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 11:56
 רבקה Posts: 8411
|
אני זאת שנמצאת מימין לתמונה ח ח ח מחכה כבר לרגעמ שיגמר , לא יכולה יותר לדאוג , לפחד אצלי הכל נעצר רק בשורות טובות, אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 11:43
 רייצל Posts: 339
|
גדוללללללל רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 09:33
|
מי אני ומה שמי.... רעיון מצולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 09:30
|
בוקר טוב פורום אהוב נקודה למחשבה....שיחת היום היא מה היה ומה יהיה ברכת היום....תשמרו על עצמכם....תהיו בקשר....שתהיינה בשורות טובות דווח היום שדודות מגיעות עם סירים ותבניות לחיילי צה"ל ולעיתונאים, דווח אתמול שמאמות מגיעות לילדים ולנכדים לבשל, ודווח שאנשים לא עושים ספורט ורתוקים לטלויזיה ולמחשב אני מציעה לכולנו....שנשמור על עצמינו: שנהיה בקשר רציף בפורום ונעודד טלפונית חברה טובה שקשה לה, שנשמור מה נכנס לפינו ואלו אויבים נכנסים לביתנו ומה יהיה במקרר ועל השולחן זה מה שנשכיל להכין מראש להקל על עצמנו, להסיר פיתויים ומכשולים מדרכנו ולהיות מודל לחיקוי לסביבתנו וכך כבר בשקילה הקרובה, תהיינה בשורות טובות אגב רעיונות נוספים לאנשי הדרום: אם היית טס לחו"ל ליד מי היית יושב ולמה? אם היית חייל כעת, איך היית מרגיש? אם היית נשלח לחו"ל לחילופי נוער, מה היית מספר להם? אם היית אבא או אמא, איך היית מטפל / דואג לילדך? אם היית כרגע בהישרדות / באח הגדול / במירוץ למיליון / ....איך היית נוהג? גם הם במצב של חרדה והישרדות..... .....ועוד ועוד
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|