24/11/2012 00:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה חכמה ואופטימית תמיד, מחכים לך באהבה בהצלחה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2012 23:36
 avi_i Posts: 269
|
תודה לכולכם על הפירגון נדירות ולהתראות בקרוב אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 08:07
 1103 Posts: 5022
|
אבי יקרה תהני מהחופש תנצלי אותה לבלות ולהנות חיזרי בשלום ארצה בהצלחה במציאת דירה ועבודה כלבבך יום נהדר נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 07:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
וואו בהחלט פוסט מרגש.. ברוכה השבה ארצה ..גם בבית רוזן ימי שני בוקר מחכים לך ורוצים להכיר.... בהצלחה בחיפוש העבודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2012 05:13
 ravid Posts: 37
|
וווואו איזו גישה!! כולי ירוקה מקנאה!! אני גם כרגע לא עובדת,לצערי, אבל ממש מתבאסת מזה כל הכבוד לך על הדרך החיים הרבה יותר קלים ככה לא??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 23:36
 toly Posts: 898
|
נפלא ואיזו החלטה אמיצה כל הכבוד על הבחירה והשינוי תמשיכי ליהנות ולעשות חיים ובקרוב בחזרה עימנו חופשה נהדרת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 22:38
 אייריס Posts: 3744
|
כמה כייףףף ואושר. כמה שינויים איזה יופי. שיהיה לך המון המון בהצלחה בכל תמשיכי לבלות ולהנות וברוכה השבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 12:37
 רבקה Posts: 8411
|
אבי'לה אני מרגישה את האושר שבך בכתיבתך. עוד פרק בחיים הסתיים וממנו יצמח פרק חדש ורק טוב נקבל אותך בברכה ובשמחה בחוג שלנו בחזרה אבי'לה האופטימיות שאת משדרת תוביל אותך רק לטוב אין כמו בבית זה משפט מפתח בינתיים המשיכי לכייף להנות למצות את מה שאפשר מתגעגעים ומחכים לך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 12:13
 שח Posts: 169
|
איזו הודעה כייפית! 
ממש שומעים כמה את מאושרת ושמחה לחזור, שיחקת אותה שם ביג טיים, נהנית, עשית כסף, עבדת והכרת אנשים - מעולה!!!
אבל עם כל ההפגזות, המלחמה שריחפה מעל ראשינו וכבר נכנסה לתוך ביתנו , עדיין - "אין כמו בבית" !!!!!!!!!
המון בהצלחההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 08:56
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה, ברוכה השבה ארצה בטוחה שבחירה זו תעשה לך רק טוב. מאחלת לך ים של הצלחה וכל טוב. יום מקסיםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 06:52
 מטפס הרים Posts: 1533
|
איזה בשורה משמחת. כיף לי לשמוע שאת חוזרת הביתה. ובתור אחד שנדד אני יודע עד כמה הצעד הזה מרגש, מאתגר ומביא עימו דלתות חדשות שייפתחו לרווחה.. שיחקת אותה עם האופן בו יצאת מהמערכת. מזדהה עם עניין הערכים הנהוליים שלא רצית להשתלב בהם וגם אני ממש עזבתי מקום מעולה בעברי כי חשתי שאני הופך להיות חלק מהנהגת ספינת עבדים וזה לא דבר שאני מאמין זו. תעשי חיים, באמת, תהני מכל רגע. ישראל היא ארץ שופעת הזדמנויות, ארץ של יצירה עצומה ואת תשתלבי כאן מעולה. עלי והצליחי. edited by מטפס הרים on 11/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 06:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אבי איזה כיף!! אין כמו הארץ שלנו. כל הכבוד שאת לוקחת קצת פסק זמן מהחיים ונהנת לפני שאת נכנסת למעגל שוב... יש לך גם כסא פנוי בבית רוזן בשני בבוקר נשמח מאוד לראות אותך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 05:58
 dany Posts: 19819
|
איזה גאונה את  אין מילים, העיקר שאת עושה את הדברים בכייף. המון המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 04:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה כמה נכון נהגת,תהני מכל רגע,, הכיסא שמור ביום שני ומאחלת לך המון הצלחה בדרך חדשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 03:45
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מדהימה!!! גישה כל כך נכונה ובריאה.. איכות חיים זה לא מילה גסה.. זה משהו שכולנו צריכים לשאוף לקיים.. ואת עושה את זה ביג טיים! כיף שאת חוזרת.. מחכה לך בקוצר רוח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 01:34
 נחושה Posts: 6982
|
avi_i כתב:
פורוום יקר, כבר כמה זמן שאני רוצה לשבת ולכתוב לכם על השינויים הטובים שקורים לי וגם מחכים לי בעתיד.. רובכם יודעים שאני גרה בלונדון, עובדת בתחום הבנקאות, מתרוצצת בעולם ובסף הכל לא מתלוננת.....אבל ....בחצי שנה האחרונה לא טוב לי בעבודה, התחלף לי צוות המנהלים והצוות החדש לא מתאים לי...מאד אגרסיבי ודורסני (נכון תחום הפיננסים הוא אגרסיבי מטבעו אבל בכל זאת), הגבול מבחינתי היה שהוא ביקש ממני לנהל את הצוותים שאני עובדת איתם בצורה דומה ואני פשוט לא הייתי מסוגלת, זה נוגד את כל הערכים שלי ואת מה שאני מאמינה בו. מעבר לזה כבר תקופה שהרגשתי שאני בעצם רוצה לחזור הביתה, מתגעגעת למעגל החברים הקרובים שלי ולמשפחה, נכון אמנם אני מתה על לונדון, עושה חיים, מטיילת בכל העולם, יש לי היום חברים על כל הגלובוס ואני אוהבת את העבודה שלי או יותר נכון את התפקיד...אבל אם נהיה אמיתיים - בנקאות ופיננסים לא היו משאת חיי ובעצם לא נעים לי להגיד ....הגעתי לתחום ממש בטעות!!!! אפילו לא למדתי כלכלה..... אחרי שהתגבשה אצלי ההחלטה שאני צריכה להתקדם הלאה התחלתי לחשוב מה ואיך לעשות את זה. בעצם רציתי שייפטרו אותי כי אצלנו בחברה חבילת הפיצויים היא עצומה (אפשר לא לעבוד כמעט שנה שלמה....בלי לחץ לחפש עבודה), אבל אני לא בן אדם שזורק בעבודה ולכן המשכתי לעבוד קשה אבל ידעתי שיש סבב פטורים ורמזתי לבוס שלי שאם הצוות שלנו צריך להצטמצם אני מתנדבת!! ואכן....המישאלה שלי התגשמה!! פוטרתי מהעבודה לפני חודש בערך...כן אני לא עובדת כבר חודש ונהנת מכל רגע, קפצתי לרומא ולניו יורק, אני מבלה ונהנת מלונדון (סוף סוף לא צריכה לקום בחמש בבוקר), בקיצור כיף חיים. חוץ מזה התחלתי להתכונן לחזרה ארצה - אני חוזרת....בדצמבר אנחת לי בארץ, שהייה קלה ואז אני נוסעת לחופש של שבועיים לדרום אפריקה. פינוק אחרון לפני שאני חוזרת לשוק העבודה בינואר (אני מקווה). לא התחלתי לחפש משהו אחר, בנתיים אני מתמקדת בלהנות, לנוח - כי מתי בעצם עוד פעם בחיים תהיה לי הזדמנות לא לדאוג כלכלית, לעשות רק מה שאני רוצה, ולבלות? אני קמה כל יום בשמונה, רצה בפארק , פוגשת חברים בערב - ביקצור מטעינה מצברים!
אז...אם אתם שומעים על איזה תפקיד מענין, וגם דירה בתל אביב...אתם מוזמנים להודיע לי ולחוג החמוד שלי בשני אחרי הצהריים בתל אביב, שמרו לי את הכיסא שלי ולהתראות בקרוב
אבי WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW תעשי חיים כל הכבוד מחוננת על להת' בקרוב אני מקצרת מפאת השעה ושאני הרגע סיימתי דו"ח ולא רואה בעיניים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2012 01:14
 avi_i Posts: 269
|
פורוום יקר, כבר כמה זמן שאני רוצה לשבת ולכתוב לכם על השינויים הטובים שקורים לי וגם מחכים לי בעתיד.. רובכם יודעים שאני גרה בלונדון, עובדת בתחום הבנקאות, מתרוצצת בעולם ובסף הכל לא מתלוננת.....אבל ....בחצי שנה האחרונה לא טוב לי בעבודה, התחלף לי צוות המנהלים והצוות החדש לא מתאים לי...מאד אגרסיבי ודורסני (נכון תחום הפיננסים הוא אגרסיבי מטבעו אבל בכל זאת), הגבול מבחינתי היה שהוא ביקש ממני לנהל את הצוותים שאני עובדת איתם בצורה דומה ואני פשוט לא הייתי מסוגלת, זה נוגד את כל הערכים שלי ואת מה שאני מאמינה בו. מעבר לזה כבר תקופה שהרגשתי שאני בעצם רוצה לחזור הביתה, מתגעגעת למעגל החברים הקרובים שלי ולמשפחה, נכון אמנם אני מתה על לונדון, עושה חיים, מטיילת בכל העולם, יש לי היום חברים על כל הגלובוס ואני אוהבת את העבודה שלי או יותר נכון את התפקיד...אבל אם נהיה אמיתיים - בנקאות ופיננסים לא היו משאת חיי ובעצם לא נעים לי להגיד ....הגעתי לתחום ממש בטעות!!!! אפילו לא למדתי כלכלה..... אחרי שהתגבשה אצלי ההחלטה שאני צריכה להתקדם הלאה התחלתי לחשוב מה ואיך לעשות את זה. בעצם רציתי שייפטרו אותי כי אצלנו בחברה חבילת הפיצויים היא עצומה (אפשר לא לעבוד כמעט שנה שלמה....בלי לחץ לחפש עבודה), אבל אני לא בן אדם שזורק בעבודה ולכן המשכתי לעבוד קשה אבל ידעתי שיש סבב פטורים ורמזתי לבוס שלי שאם הצוות שלנו צריך להצטמצם אני מתנדבת!! ואכן....המישאלה שלי התגשמה!! פוטרתי מהעבודה לפני חודש בערך...כן אני לא עובדת כבר חודש ונהנת מכל רגע, קפצתי לרומא ולניו יורק, אני מבלה ונהנת מלונדון (סוף סוף לא צריכה לקום בחמש בבוקר), בקיצור כיף חיים. חוץ מזה התחלתי להתכונן לחזרה ארצה - אני חוזרת....בדצמבר אנחת לי בארץ, שהייה קלה ואז אני נוסעת לחופש של שבועיים לדרום אפריקה. פינוק אחרון לפני שאני חוזרת לשוק העבודה בינואר (אני מקווה). לא התחלתי לחפש משהו אחר, בנתיים אני מתמקדת בלהנות, לנוח - כי מתי בעצם עוד פעם בחיים תהיה לי הזדמנות לא לדאוג כלכלית, לעשות רק מה שאני רוצה, ולבלות? אני קמה כל יום בשמונה, רצה בפארק , פוגשת חברים בערב - ביקצור מטעינה מצברים! אז...אם אתם שומעים על איזה תפקיד מענין, וגם דירה בתל אביב...אתם מוזמנים להודיע לי ולחוג החמוד שלי בשני אחרי הצהריים בתל אביב, שמרו לי את הכיסא שלי ולהתראות בקרוב אבי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|