הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ניקמת הפיתה.......

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/11/2012 07:03

dany
dany
אמן לכל דבריך.

מטפס הרים כתב:
בוקר טוב לכולם. יום חדש לחלוטין. ואולי גם תהיה בשורה על התקדמות בתהליך המדיני שאני כה מקווה שתושג ותביא הסכם טוב מאוד עבור החברים בדרום... וביום החדש הזה אני חוזר בענק להר שלי. יהיה לנו אחלה יום, שליטה מלאה !! אגב, אפי, את צודקת יקירתי- הקציצות האלה ממש לא צריכות פיתה.. שתבינו- בכל קציצה יש גם גזר וגם תפוח אדמה מרוסק, זה ארוחה ממש... זה מאכל בריא. הפיתה שייכת למחוזות אחרים, של המחלה שלי... שמנת.. ואני מנצח את המחלה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 06:44

מטפס הרים
מטפס הרים
בוקר טוב לכולם. יום חדש לחלוטין. ואולי גם תהיה בשורה על התקדמות בתהליך המדיני שאני כה מקווה שתושג ותביא הסכם טוב מאוד עבור החברים בדרום... וביום החדש הזה אני חוזר בענק להר שלי. יהיה לנו אחלה יום, שליטה מלאה !! אגב, אפי, את צודקת יקירתי- הקציצות האלה ממש לא צריכות פיתה.. שתבינו- בכל קציצה יש גם גזר וגם תפוח אדמה מרוסק, זה ארוחה ממש... זה מאכל בריא. הפיתה שייכת למחוזות אחרים, של המחלה שלי... שמנת.. ואני מנצח את המחלה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 06:13

dany
dany
כמה מוכרupset

מטפס הרים כתב:
שלום כולם. במקפיא יש פיתות ויש לחמניות ותמיד תמיד יש לחם קל כהה ובריא פרוס בבית ואני אוכל כמעט תמיד רק אותו.. עד שמגיע/מגיח החזירון... אני יודע שפיתה אחת זה לא סוף העולם אבל כשהיא זו שפותחת ב1730 את סעודת החינגה הפרטית שלי זה נורא. ולא אספר לכם מה עוד הספקתי לשאוב אחרי הפוסט ... יש שלב מסויים שכשהסכר ניפתח אני פשוט מרשה לשיטפון להציף את כל הכפר... אני מרים ידיים אל מול הנחשול..אני נותן אור ירוק לכל התאווה לאוכל..התאווה שמתחילה בחיוך ועונג ענק וניגמרת בקבס רע כל כך... וזה יכול להיות כל מיני דברים..גם שאריות של מי מהילדים.. אני כאילו אומר לעצמי: הרסת, עכשיו לך עם זה עד הסוף... ותתחזר. והיום בעבודה אמרו לי כמה אנשים יותר נכון נשים: יו, איך רזית, חצי בן אדם, ממד יפה, איך עשית? (נניח, ממש ממש לא חצי בן אדם..)... ומישהי אף ניכנסה איתי לאתר של מירי וצפינו בסרטון מסויים של אחת החברות שירדה נהדר... וכתמיד המחמאות הופכות במו ידי לבומרנג..חרב פיפיות... איזו תופעה מוזרה... במקום שהמחמאות יתנו לי כח להמשיך הם מסנוורות אותי והופכות למשוכה שאיני עובר .. נופל ומשתטח עם הפנים על המסלול... ודרך אגב הקציצות הן בהחלט בריאות!! לא הן הסכר.. הן היו רק חלק קטן בהתקף מחלת
השמנת שחוויתי הערב.. מחר יום חדש. ומה אפשר מיום חדש כבר לצפות? שיהיה זה יום של שליטה מופלאה. אני יכול. אם ארצה זו תהיה המציאות. אחרי 9 קג ( ואחרי היום אולי פחות) אני כבר יודע שאני יכול במו ידי לעצב את מציאות חיי ולהסב אותה למקום אחר לחלוטין. מבטיח לדווח מחר על יום חיובי. המון תודה. אני.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 00:12

EFF
EFF
רגע רגע..מי אמר שלקציצות עוף בלימון ותפוחי אדמה צריכה להתלוות פיתה ?? הקציצות לא יכולו בלי זה???התרגלו, הא ??? הערב הכנתי שקשוקה ואכלתי אותה (עם טפיחה על השכם) ללא לחם/פיתה/לחמניה..היה טעים...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 21:43

1103
1103
-מטפס יקר
עושה רושם שיש לך חמות בשלנית מדופלמת את זה אתה כבר יודע היטב,לפי דעתי כדאי לך לשוחח איתה ולהסביר שכרגע
אתה בתהליך של טיפוס על האברסט,ואין לך כל רצון להדרדר בחזרה למטה אלה להגיע אל הפיסגה.
אני בטוחה שהיא תבין ותלך לקראתך.
בחלק האחרון של הפוסט שח העלתה רעיון מצוין כך תוכל לתפוס כמה ציפורים במכה אחת
בהקשר לפיתות עדיף שלא יהיו בבית ואם אין ברירה תתיחס אליהן כמו שאדם סוכרתי לא נוגע בדברי מתיקה אשר עלולים לגרום לו נזק.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 21:01

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום כולם. במקפיא יש פיתות ויש לחמניות ותמיד תמיד יש לחם קל כהה ובריא פרוס בבית ואני אוכל כמעט תמיד רק אותו.. עד שמגיע/מגיח החזירון... אני יודע שפיתה אחת זה לא סוף העולם אבל כשהיא זו שפותחת ב1730 את סעודת החינגה הפרטית שלי זה נורא. ולא אספר לכם מה עוד הספקתי לשאוב אחרי הפוסט ... יש שלב מסויים שכשהסכר ניפתח אני פשוט מרשה לשיטפון להציף את כל הכפר... אני מרים ידיים אל מול הנחשול..אני נותן אור ירוק לכל התאווה לאוכל..התאווה שמתחילה בחיוך ועונג ענק וניגמרת בקבס רע כל כך... וזה יכול להיות כל מיני דברים..גם שאריות של מי מהילדים.. אני כאילו אומר לעצמי: הרסת, עכשיו לך עם זה עד הסוף... ותתחזר. והיום בעבודה אמרו לי כמה אנשים יותר נכון נשים: יו, איך רזית, חצי בן אדם, ממד יפה, איך עשית? (נניח, ממש ממש לא חצי בן אדם..)... ומישהי אף ניכנסה איתי לאתר של מירי וצפינו בסרטון מסויים של אחת החברות שירדה נהדר... וכתמיד המחמאות הופכות במו ידי לבומרנג..חרב פיפיות... איזו תופעה מוזרה... במקום שהמחמאות יתנו לי כח להמשיך הם מסנוורות אותי והופכות למשוכה שאיני עובר .. נופל ומשתטח עם הפנים על המסלול... ודרך אגב הקציצות הן בהחלט בריאות!! לא הן הסכר.. הן היו רק חלק קטן בהתקף מחלת
השמנת שחוויתי הערב.. מחר יום חדש. ומה אפשר מיום חדש כבר לצפות? שיהיה זה יום של שליטה מופלאה. אני יכול. אם ארצה זו תהיה המציאות. אחרי 9 קג ( ואחרי היום אולי פחות) אני כבר יודע שאני יכול במו ידי לעצב את מציאות חיי ולהסב אותה למקום אחר לחלוטין. מבטיח לדווח מחר על יום חיובי. המון תודה. אני.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 20:36

מיכל שרון
מיכל שרון
שח איזה רעיון מצויין!! אני תמיד בעד קופסאות לעבודה..
ולך מטפס יקר אני רוצה לומר - תסתכל על שעת פרסום הפוסט..
אם בשעה 17:30 אתה כבר אחרי המנה מהסיר (ולא משנה גודלה ולא משנה הפיתה) דיינו! אם בשעה 17:30 סגרת את הבסטה לפחמימות.. אז גם אם אכלת יותר מ-600 קלוריות מהן היום.. העיקר שלא תגרור אותן לערב..
הרי זה היופי של השיטה יקירי..

מחר אם תוכל תשתדל קצת לקזז ובסה"כ השבועי.. פיתה אחת.. שהיא בערך 250-300 קלוריות פחמימות לא יכולה להרוס שבוע שלם של צעידות והשתדלות ושמירה.

פרופורציות מטפס יקר!!!
זאת רק פיתה.. אמנם היא נוקמת אבל עדיין.. פיתה ותו לאו..
אל תיתן לה כזה כוח עליך.. ואולי באמת שוב זה המקום לומר שלהתחיל להכניס שינויים קטנים למקרר והמזווה זה משהו ששווה לשקול..
סנדביצ'ים יכולים להיות גם מאוד טעימים בפרוסות לחם..
2 סנדביצ'ים מלחם (רגיל לגמרי) = פיתה בערך (ואפילו פחות).

תאמין לי שבתור ילדה/נערה שגדלה על הפיתות של אבא.. אני אומרת לך היום בלב שלם.. הגמילה מהן והמעבר ללחם פרוס שינתה לי את כל תפיסת האכילה..
זה לא רק בשבילך.. ובתור חובב פיתה מדופלם (שזה לפחות התדמית שמצטיירת מהפוסטים שלך) אולי זה הזמן לערוך לה מסיבת פרידה חגיגית לפי המלצתה של מירי..

בכל אופן.. הערב נעים.. הכל עוד בר הצלה.. זה רק עניין של החלטה!
סומכת עליך..
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 19:43

שח
שח
אחרי שבוע של נפילות קשות ועלייה של קילו, נראה לי לא במקום לייעץ ואפילו חצוף מצידי...
אבל חייבת להגיב לגבי משהו קטן....wink
על פניו - הסיר של חמותך נשמע ממש בריא, קציצות עוף בלימון ותפוחי אדמה, מה רע? הפיתה!! Gavel
אז.....
אולי תיקח לעצמך 2 קופסאות ותכין לעצמך מנה לארוחת צהריים מחר של קציצות ותפוחי אדמה
ובקופסא השנייה תשים קציצות לבד, כך שתוכל לאכול מחר בערב את הקציצות עם מנת סלט יפה או אנטיפסטי...
ככה לא תרגיש מקופח, כי יש לך 2 מנות לעצמך מהסיר של חמותך ו.... אולי ככה גם תרוקן את הסיר היום ולא יעמוד לך
הפיתוי במטבח מול העיניים Cool
אהה ו... נשמח למתכון אחרי שגרמת לנו להזיל ריר פה Duhh
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 19:34

toly
toly
מה אין איזו דוגמית למשפחת הפורום מהסירים של חמותך?
ככה אתה מפליג בתיאורים מעורר מיצי קיבה ואני מתחילה להיות נמרה רעבה?smile)
והפיתות לחיילינו לא ללע שלך
קציצות עוף - לך
תפוחי אדמה-רק בערב לזוגתך והילדים
עד כאן מפיקוד וורשה איך להיות מוגן וממוגן באוכל ובשליטה

מול תבשילי החמה

בהצלחה רבה השבוע
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 17:59

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
זוכרים את הפיתה שהבסתי לפני יומיים? והשלכתי אותה כמו גדול לפח? ומנעתי מעצמי השמנה ברורה? זוכרים איזו שליטה? מחונן קראתם לי, שאפו הענקתם לי.. כמה שמחתי...והערב, חמותי שתחיה, בשלנית מדהימה, עזבה את ״איזור העימות״ אי שם קרוב למרכז ובאה אלינו וסיר קציצות עופ בלימון ותפוחי אדמה באמתחתה...ולא רק... ופיתה חדשה יצאה מהמקפיא.. והצטרפו אליה במחול מחניים גם עוד תבשילים.. והפיתה כמו נקמה את ניקמת אחותה שלא ניבלעה בקרבי אלא הושלכה לפח.. ונוצחתי. הערב נוצחתי... והכי נורא זה שהלילה עוד צעיר...והסירים מלאים...

שאר הפיתות לזבל עםפלמוליב!!!
הסיר של חמותך נשמח לפורום מתכונים....
בגלל שהערב עוד צעיר ואני בטוחה שכבר אכלת צלחת אחת, פעם אחת...!!!זוכר את מירי שיושבת לך על הכתף? הכי טוב שתכבו את האור במטבח ותמשיכו על כוס קפה ובלי מתוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 17:39

מטפס הרים
מטפס הרים
זוכרים את הפיתה שהבסתי לפני יומיים? והשלכתי אותה כמו גדול לפח? ומנעתי מעצמי השמנה ברורה? זוכרים איזו שליטה? מחונן קראתם לי, שאפו הענקתם לי.. כמה שמחתי...והערב, חמותי שתחיה, בשלנית מדהימה, עזבה את ״איזור העימות״ אי שם קרוב למרכז ובאה אלינו וסיר קציצות עופ בלימון ותפוחי אדמה באמתחתה...ולא רק... ופיתה חדשה יצאה מהמקפיא.. והצטרפו אליה במחול מחניים גם עוד תבשילים.. והפיתה כמו נקמה את ניקמת אחותה שלא ניבלעה בקרבי אלא הושלכה לפח.. ונוצחתי. הערב נוצחתי... והכי נורא זה שהלילה עוד צעיר...והסירים מלאים...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ניקמת הפיתה.......

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!