הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי שבוע קשה... נרשמה עליה של קילו שלם!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/11/2012 04:44

אקורדיאון
אקורדיאון
מחזקת אותך והקילו ירד ללא ספק.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 22:50

אייריס
אייריס
הקילו יירד מהר בימים טרופים אילו. מחבקת ומחזקת אותכם מראשלצ שגם אלינו הגיעו אבל בקטנה ויחד עם זאת אני בחרדות אז אצלכם פי כמה וכמה. מקווה שהכל יעבור בשלום ובמהרה.

נחושה מדהימה ויצירתית אין ספק בזה. תבורכי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 11:19

רייצל
רייצל
שח יקרה,
עליה של קילו בימים טרופים אלו זה ממש לא נורא כי מה שעולה מהר יורד מהר
מחבקת אתכם תושבי הדרום ימים קשים עוברים עליכם
המשיכי מכאן מהשקילה האחרונה היצמדי לתפריט וכל השאר יסתדר
בהצלחה
רייצל
+1 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 11:13

שח
שח
תודה רבה לכולכם על המילים החמות, הפירגון והעידוד, בהחלט כייף לקרוא hug
הבוקר התעוררנו לרצף יריות מטורף, למעלה מ 20
Bongבשעתיים וחצי, עד רגעים אלו!!!!
אין ספק שהמצב פה הוא סיר גדוש שכבר שוצפים וקוצפים ממנו המים, אנחנו כבר שבוע בתוך "שיגרה" מטורפת של מלחמה...
rant
לקחתי איתי את כל הטיפים שלכם (נחושה את כמובן שיחקת אותה בענק!!
Thumbs Up)
שמחה לבשר על אתמול - יום מלא ובשליטה מתחילתו ועד סופו, כמה כייף ללכת לישון עם בטן לא עמוסה,
ועוד יותר כייף להתעורר הבוקר עם בטן קצת יותר שטוחה, תחושה של סיפוק אדירה ובסך הכל עבר רק יום אחד...
wink

בלונדה, אנסה בשמחה את השינוי שהצעת, אבל עדיין לא הצלחתי לצאת לסופר לקנות כמה דברים...
upset

בתקווה לבשורות טובות, יום בשליטה (לפחות שליטה על הפה שלי..)
אעדכן בהמשך
Kissing

0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 09:17

נחושה
נחושה
אפרופו קוואקר, אני סלדתי שנים מדייסת הקוואקר שאימי היתה אוכלת כל בוקר
כשהגעתי לגיל 38 נחשפתי לאופציה שאני מכינה ,בעבודה עם בחורה מדהימה (לפני כמה שנים טובות) שהיא פצצה בת 50 ולמדתי ממנה כמה תובנות
אחת מהן היתה הקוואקר - זה בריא ומזין ומהיר הכנה למה להשאיר את זה לזקנים?
השניה שאימצתי - בחיים אל תצאי לא מסודרת, לא מאופרת, בלי בושם ולבנים סקסיים...את אף פעם לא יודעת את מי תפגשי ומי יבוא להצילךwink (כן היא נשואה באושר....)
טוב יאללללללה צחקנו וממשיכים ברצינות: צריך ברגעי משבר לשמור על פתיחות מחשבתית ויצירתיות גבוהה ולא מזיק לשמוע ולנסות ממה ששומעים מאחרים...מכל מלמדי השכלתי!!!
המשך יום שקט ובטוח לכולם....
edited by נחושה on 11/20/2012
20/11/2012 08:58

קרולין
קרולין
שח יקרה,
קילו יותר זה ממש לא נורא....את במסגרת ובמודעות וזה הכי חשוב. העיקר שיהיה לנו שקט.
כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד.
שיהיו בשורות טובות בקרוב. אמן
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 07:14

דרך המלך
דרך המלך
שח יקרה
ראשית שולחת לכם שם בדרום חיבוקים ןחיזוקים ולך רישית כל הכבוד על עליה של קילו.. כן כן כל הכבוד!!!!אצלי זה היה מסתכם ביותר בוודאות... אני כאן במרכז וכולי בחרדות ללא שליטה .. ממש לא רציונל ...
כל כך מבינה אותך שהבעל הוא בתפקיד המפנק הטוב האוהב ואנחנו היד הקשה המחנכת שאומרת לא עכשיו... אסור.... תאמצי את מה שנחושה אמרה לך זה מדהים ומגבש ואני ממליצה לך על עוד משחק שנקרא מחשבות מהלב/משאלות מהלב לא סגורה על השם... זה מעין משחק סולמות... מוכרת אותו בחורה משדרות דרך האינטרנט .. יש לי אותו בבית ופעם ב.. אנחנו משחקים בו כל המשפחה כולל הבוגרים.. הוא מאחד מגבש ומוציא דברים מהילדים ומאיתנו שביום יום לא משוחחים איתם.. כנסי לאינטרנט ותראי... מדהים!!!!
לגבי הקוואקר גם לי יש היתה את התחושה של בית אבות... היום זה לפי קריזה.. יש בקרים שאני מתענגת על זה ובקרים שאני לא יכולה לראות את זה.... אני קונה את קופסת הפח בצבע שחור צהוב בהמלצת מירי... נסי אין מה להפסיד.. מקסימום תאהביsmile).
שולחת לך חיבוק חזק ומייחלת שהשקט והרוגע יגיע במהרה לארצנו הקטנטונת כי המצב באמת בלתי נסבל...
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 07:00

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה נחושתית ויקרה. אחלה רעיונות שלחת עם יונת שלום לשח היקרה בדרום. לוח חלומות, בדוק, כלי ניפלא לעיצוב עתיד טוב יותר לפרט ואפילו מסייע בלהפוך קבוצות ניהוליות , מגבש, מחדד , מכוון וממש עוזר עד לרמה של להסב עסק מפסיד לעסק מרוויח. זה שעשוע מעולה שיש בו המון המון שכל. ואני דווקא אנסה את הקווקר.. יום טוב.
20/11/2012 06:33

בלונדה....
בלונדה....
שח יקרה
קודם כל ליבי איתכם על כל מה שאתם עוברים , לא קל בכלל שלא נדבר על זה שאתם שבוע שלם בייד ללא הפסקה בטח שיהיו ריבים על כל שטות.
לגביי העלייה באמת שזה מזל שזה רק קילו יותר בסיטואציה הזאת.
לגביי האוכל נראה לי שכדאי לך לעשות שינוי באוכל אם באמת את רוצה לרדת.
תוותרי על הפתית בבוקר ותאכלי את הארוחה של מירי תפוח + 2 כפות קוואקר+ יוגורט זה ישביע אותך לאורך זמן וזה מאוד טעים.
ובשעה חמש תוותרי על השני פתית ובטח ובטח על הפתי בר זה סתם פותח את התאבון בשעה ממש לא רצויה תשתי קפה עם עוד פרי ובזה תסגרי את עיניין הפחמימות היומי.
בחורף את יכולה לעשות מה שמירי אמרה קינוח טעים טעים של.תפוח עץ במיקרו עם קינמון וממתיק יוצא כמו פאי תפוחים.
אני בטוחה שאם תתחילי בשני השינויים האלה כבר תתחילי לראות ירידות יפות.
בהצלחה ושבוע שקט
20/11/2012 06:22

dany
dany
נחושתי אילו רעיונות נפלאים הייתי יכולה באמת להיות מתחרה להכינותי מראש -בתיה עוזיאל. גם אם היית עומדת עם אקדח לראשי לא הייתי יכולה להפיק כל כך הרבה רעיונות יצירתיים כאלו.
שח מתוקה אילו הייתי במקומך קילו היה קטן עלי............חחחחחחחחחחח אז הקלי קמעה עם עצמך. ימים קשים ולא נורמליים תרתי משמע עוברים עליכם ובימים אלו ממש לא שופטים לפי קנה מידה רגיל.
להיות בתוך סיר לחץ פנימי וחיצוני ולהישאר נורמלים????????????????? לא קל כלל וכלל.
סורי לגבי הקוואקר............ לא אוהבת!!!!!!!!!!!!!!
אבל הרעיונות האחרים ממש נפלאים.
מקווה שתגיע כבר רגיעה לאזורכם.
מחבקת באהבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 16:47

נחושה
נחושה
שח אהובה,
ראשית תשמרו על עצמכם וכעס או תסכול מעליה של קילו (היה יכול להתדרדר יותר) או ירידה (רק של שלושה) לא יקדמו אותך.
קוואקר - אני בבוקר לוקחת 2 כפות קוואקר בצלוחית, מעט גרגירי מלח עם היד, מכסה במים רותחים ומערבבת...לאחר חצי דקה זה מתמצק לדייסה סמיכה יותר. אם סמיך מדי עוד כפית מים רותחים...
סותם, חם ליד הקפה של הבוקר (משאיר לי את התפוח והדנונה להמשך היום ולא מומתק אז לא פותח את הלוע), טעים ומשביע. (ללא בישול, ללא חלב, ללא המתקה)
א. תקראי את הפוסט שלי הכינותי מראש
ב. יש לכם את כל הערוצים בחינם, תתבייתי על ערוץ הספורט ותצוכניות בריאות וכושר ושתפי בזה את כל המשפחה
ג. טוב מאוד ששיתפת אותנו כאן, היכנסי מתי שרק תוכלי זה מאוד עוזר.
ד. תקני יותר סנפרוסט (יקצר לך את הזמן בפשטידות), עדשים כתומות וירוקות (יקצר לך את הזמן למרק), ואם יש לך זמן בבית נצלי אותו לשיטוט בפורום מתכונים הוא נהדר
יקירתי, קשה להיות עם כולם בסיר לחץ ולכן אני משגרת לך מספר רעיונות:
לקחת בריסטול ולעשות עליו לוח חלומות משפחתי נניח תגזרי מלאשה בחורה חטובה עם תמונה של ראשך....תמונה של הבעל ובידו חבילה של כסף....או הגוף שלו והראש של מישהו שהוא מעריץ.... וכך גם הילדים.
כנ"ל לגזור ממאגזינים ולעשות תמונה משפחתית מצחיקה עם בלוני הערות משעשעים (את מוזמנת להכניס תמונה של מירי בלקין או של פלפלים אדומיםwink
שיחה עם מתבגרים (הם ממילא איתך) , שיחה עם חברים ולזמן חברים או חילופי משלחות....הגדולה אצלם, הצעיר אצלכם...)
הרבה סרטים (מה שאין זמן בדר"כ) ולשוחח עליהם
הרכבת רשימת שירים אישית של כל אחד (עידוד הקשבה לMTVׂ במקום לדיווחים 24/7)
ועוד ועוד.....הכי חשוב להיות יצירתיים
19/11/2012 16:37

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן שח. אני במקומך הייתי עולה שלשה קג. זה שעלית קילו אחת זה יצאת
בזול. אתם עוברים ימים מאוד מורכבים. בקרוב מאוד יהיה טוב. ותחזרי לשיגרה ותורידי עופי. את תראי. בינתיים, ההצעה היחידה שלי אלייך היא לארגן לעצמך משהו שכל היום תוכלי לגשת ולגרוף לך ממנו מנה , בלי הגבלה. לדעתי זה יעבוד.. אני הייתי הולך על מרק ירקות סמיך, עשיר ומעולה, כל היום תקחי לך כוס מלאה מרק, או תבשיל אחר לא פחמימתי בסיר גדול שבלי נקיפות תוכלי לאכול ממנו כמה שתרצי... שמרו לנו על הדרום וצהל ישמור עלכם.
edited by מטפס הרים on 11/19/2012
19/11/2012 16:10

שח
שח
צפיתי את העלייה הזו... באמת שאין לי תירוצים, רק מבואסת נורא, מאוכזבת שלא הצלחתי להיות מספיק חזקה מול האוכל הזמין כל הזמן....

המצב בבית לא קל...מתסכל כל היום להיות ספונים בבית, צמודים לטלויזיה ולחדשות, כשכל חדשה יותר נוראית מקודמתה,
גם בעלי נמצא איתנו בבית, ופתאום כל מילה קטנה הופכת לכעס גדול, כל מטלה פשוטה הופכת למשימה בלתי אפשרית ומריבה... Argument
במצב רגיל - אני המחנכת בבית, משליטה סדר וארגון, אחראית על הילדים, שיעורים, לימודים, משחקים חינוכיים ומשמעת... בעלי, מתוקף עבודתו,
זוכה לתפקיד השווה של "ההורה המפנק" שמגיע בערב הבייתה, אחרי הכאוס היומי, נטו לחיבוקים, נשיקות ו"אבא מרשה הכל.." וזה נחמד כשזה במתכונת של שעתיים-שלוש בערב,
לא כשזה נכנס לשיגרה היומיומית והילדים פשוט כבר לא יודעים מה הולך סביבם...
גם מתסכל מאוד שאי אפשר לצאת לצעדה, להתאוור, לנקות את הראש, להתרחק לשעה, לשנות אווירה (האמת שבקושי אפשר לסיים מקלחת בלי לרוץ לממ"ד)
בכל אופן, היו לי השבוע ימים שלמים שעברו בטוב ואפילו בירידה של כמה גרמים, ואז הגיעו ערבים שלמים נטולי שינה ומלאי נישנושים...
אווווווף! אז כמו אדם בוגר ואחראי - לוקחת אחריות מלאה על תוספת הקילו שלי ולא מחפשת אשמים - מלבדי upset

פשוט משתגעת שאני כבר חודשיים וחצי בתוך המסגרת הזו ועדיין תקועה על 3 קילו של ירידה.... כשבין לבין מספיקה להכניס עליה של קילו, יורדת קילו וקצת שוב עולה, שוב נתקעת...
ועכשיו כל המצב הזה במדינה, שאצלנו בעיר, הפך למציאות יומיומית קשה וכמעט בלתי נסבלת, רק מקשה על ההתרכזות בעצמי ובדיאטה שלי....
אתמול היה יום קיזוז - אפילו לא הצלחתי לסיים אותו כמו שצריך!! מעצבן!! שעות היום עברו יחסית סביר ומשש בערב שאלוהים ישמור מה הכנסתי לפה...beer

בכל מקרה,
הלילה הזה ישנו לילה שלם נטול אזעקה אחת - מאורע מרגש לכשעצמו... אז הבוקר קמתי רעננה אחרי שנת לילה טובה, וכמו כל שמנדמוד אמיתי - עם הבטחה חדשה wink
עם החלטה שהיום חייב להיות תחילתו של שינוי! Gavel היום - כמו ביום שהחלטתי לפני חודשיים וחצי - אני לוקחת את עצמי ואת החיים שלי בידיים!!!! די לבלאגן בפה!!
אז נכון שהנתונים ההתחלתיים קצת קשים יותר מהמקור (בכל זאת סגורים בבית,כמעט שבוע מלא, 2 מבוגרים עם 2 ילדים, יש גבול לסבלנות ולאורך הרוח..) אבל אני אלחם!!
אז הבוקר התחיל נפלא, עם כוס קפה 2 פתית וגבינה, חצי ליטר של שתייה ואז גשם.... אחח איזה כייף שהגשם קפץ לבקר אותנו... עושה טוב בנשמה,
קול הטיפטוף והריח הנקי באוויר... קפצנו לארוחת צהריים בממ"ד של שניצל וחצי עם חצי שקית ירקות מוקפצים של סנפרוסט וכוס תה לואיזה...Drink
מחכה לקפה של חמש, עם 2 פתית וריבה או 3 ביסקויט פתי בר (טרם נפלה החלטה..smile) בינתיים אני במחשב, בחדר, מפחדת אפילו לצאת לכיוון המטבח...

מקווה שיהיה לנו קצת שקט בערב, חייבת ללכת לקנות כמה מצרכים.. האוכל אוזל במהירות... אז חשבתי לקנות דייסת קווקר, מעולם לא ניסיתי (האמת בלי להעליב זה תמיד
היה נראה לי משהו מגעיל שזקנים בבית אבות אוכלים חחח) אבל כולכן כאן מפרגנות לזה בטירוף, אז חשבתי ששווה לנסות, מה כבר יכול להיות?! מה גם שכבר קריר וזה
אמור להיות טעים ומחמם... יש לכם המלצה על חברה מסויימת? קופסא מסויימת? אשמח לקבל המלצה ספציפית...

יאללהההההההההההה שוב אזעקה, תודה לאל (ולעמיר פרץ) על כיפת ברזל Nut Kick
בשורות טובות Gunslinger
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי שבוע קשה... נרשמה עליה של קילו שלם!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!