הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עמוד ענן יום שישי ואני לא מפסיקה לתקוע

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/11/2012 15:29

מיכל שרון
מיכל שרון
ענבל.. אני מציעה לך לקרוא את הפוסט של שח.. היא דוגמא ומופת לשליטה ואיפוק גם בזמני לחץ וחרדה כמו שאת חווה ממקור ראשון והיישר מהחזית (אם הבנתי נכון מהכתוב).
מקווה שהפוסט שלך ייתן לך השראה וחיזוקים ותובנות איך את יכולה לשפר את ההתנהלות שלך בתוך המצב הלא פשוט הזה.

שיהיה המון בהצלחה (:
edited by מיכל שרון on 11/21/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 11:24

1103
1103
ענבל,
תנהגי לפי הכלל של מירי-,בחוץ יהם הסער ואנחנו חותכים סלט, תרתי משמע
יום נעים בשליטה ובהצלחה בתהליך ההרזיה
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 10:04

miribelkin
miribelkin
Administrator
ענבל יקרה אני שמחה שאת איתנו.יש לנו כמה ענבל בכינוי ומזה נובעת הטעות.
שיהיה בהצלחה בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
21/11/2012 08:12

ענבל
ענבל
מירי יקרה אני מהאינרנט...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/11/2012 07:05

dany
dany
וואו מטפס ואני כתבתי על הצוללת בפוסט אחר לדאבוני אני לא זוכרת מה היה שמה בכל אופן זה היה בשנות השישים המוקדמות.

מטפס הרים כתב:
שולח לך שקט , אין לי מושג היכן את ממוקמת בארצנו המטווחת , אבל שיהיה שקט..
לגבי הבעל הרמטכ"ל, יש לנו נטייה כזו: לפרש את ה"מצב" כאילו היינו גנרלים ישובים בבור בקריה ... חחח... אתמול גם אני נתתי כנראה מצגת מרשימה של ניתוח מדיני וגיאופוליטי, וקצת צחקו עלי והבן שלי הגדול אפילו העז ואמר לי: אתה נותן כאן פרשנות של שר בטחון , ובסך הכל היית בחיל הים ... חצוף קטן בן 18, בסך הכל בחיל הים.. מזלזל בחייל הים.. מייד נתתי לו מורשת קרב אחת או שתיים על הזירה הימית של חיל הים. שלא יחשוב שזה שאבא שלו לא ירוק לא אומר שלא נילחמתי, עוד איך!! ואז הראו בערוץ 2 איך הסטילים "ליטפו" את אחד מבני המן שם בעזה לא רחוק מהחוף, מייד קראתי לו שיראה מה זה עוצמה ימית של ספינות טילים... לא יאמן איך אנחנו הבנים לא יוצאים מהקטע הזה... כאילו אני עכשיו מפטרל בלב ים.. חחח...
לגבי האוכל, ענבל יקרה, נסי באמת לשלוט לפחות את חצי היום הראשון . אני משוכנע שעם השליטה הזו יבוא גם חצי יום שני של שליטה , ואז ממש תרגישי בכיף.
בהצלחה.
edited by מטפס הרים on 11/19/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 09:29

miribelkin
miribelkin
Administrator
ענבל יקרה
תתקני אותי אם אני טועה לדעתי את לא חברה בחוגים שלי
הזדמנות נהדרת להצטרף, או לדיאטה באינטרנט או לאחד מהקבוצות....
אשמח בשעה כזו לעזור.בהצלחה להתראות מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 09:04

מטפס הרים
מטפס הרים
שולח לך שקט , אין לי מושג היכן את ממוקמת בארצנו המטווחת , אבל שיהיה שקט..
לגבי הבעל הרמטכ"ל, יש לנו נטייה כזו: לפרש את ה"מצב" כאילו היינו גנרלים ישובים בבור בקריה ... חחח... אתמול גם אני נתתי כנראה מצגת מרשימה של ניתוח מדיני וגיאופוליטי, וקצת צחקו עלי והבן שלי הגדול אפילו העז ואמר לי: אתה נותן כאן פרשנות של שר בטחון , ובסך הכל היית בחיל הים ... חצוף קטן בן 18, בסך הכל בחיל הים.. מזלזל בחייל הים.. מייד נתתי לו מורשת קרב אחת או שתיים על הזירה הימית של חיל הים. שלא יחשוב שזה שאבא שלו לא ירוק לא אומר שלא נילחמתי, עוד איך!! ואז הראו בערוץ 2 איך הסטילים "ליטפו" את אחד מבני המן שם בעזה לא רחוק מהחוף, מייד קראתי לו שיראה מה זה עוצמה ימית של ספינות טילים... לא יאמן איך אנחנו הבנים לא יוצאים מהקטע הזה... כאילו אני עכשיו מפטרל בלב ים.. חחח...
לגבי האוכל, ענבל יקרה, נסי באמת לשלוט לפחות את חצי היום הראשון . אני משוכנע שעם השליטה הזו יבוא גם חצי יום שני של שליטה , ואז ממש תרגישי בכיף.
בהצלחה.
edited by מטפס הרים on 11/19/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2012 08:52

ענבל
ענבל
ככה זה הלחץ גבר וכל טיל אני עם קפה ומשהו ענק לידו...
לא יכולה בכלל להתרכז
הילדים ביום שישי פחדו ללכת לבית הספר על הקטן הצלחתי לעבוד שהכל יהיה בסדר הגדולה אמרה עזבי אותי עדיף מקלט בבית
הבעל בכלל נהפך לרמטל ומדבר איתי לא על מה מרגישים אלא מי מנצח והסיכוי שיפול טיל פה או שם...
מלחמה שנייה עם ילדים
והאוכל חברי הטוב כל מה שירדתי העלתי איזה חבל! חייבת לגייס שוב את הכוחות לעצמי...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עמוד ענן יום שישי ואני לא מפסיקה לתקוע

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!