20/11/2012 06:38
 dany Posts: 19819
|
באמת לא קל להיות סובבת בעוינות. לא נעים כלל!!!!!! אפשר גם לומר לא נעים לי, לא?????????????? בהצלחה מותק ותפרגני לעצמך!!!!!!!!!! יום טוב והמשך שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2012 14:30
 אייריס Posts: 3744
|
עדידוש אל תתני לאף אחד להרוס לך. ותדבקי באמירה שלך. יהיה בסדר בסופו של דבר. מאמינה בך. בהצלחה בכל התחומים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2012 00:25
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדי היפה והמקסימה שלי אל תתני לאף אחד לקלקל לך את המצב רוח את מדהימה..... נתראה מחר בבוקר נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2012 21:54
 tal_f Posts: 900
|
אני מאמינה שבימים כאלו, השמירה היא תרים אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2012 19:03
 avi_i Posts: 269
|
כל הכבוד עדי, אכן אם אין אני לי מי לי!!!! לא מצב אופטימלי אבל טוב ששמרת על עצמך וקמת באמצע ארוחת שישי אני מאמינה גדולה בפירגון, משתדלת שיהיו מסביבי רק אנשים שמפרגנים לי, לא רק בתהליך ההרזיה אלא בכל תחומי החיים. תמשיכי באדיקות לעשות רק מה שטוב עבורך וכל השאר יסתדר... בהצלחה אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2012 18:48
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כל הכבוד. תארת כמה וכמה מעגלים שסובבים אותך ולא ממש מחייכים אלייך כרגע . ובכל זאת את מצליחה לתחזק היטב את המעגל של בריאותך וניראותך. יופי!! והמעגל הזה יחייך אלייך ואת תראי שבזכות מעגל זה גם יתר המעגלים יחייכו. כל הכבוד. edited by מטפס הרים on 11/18/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2012 17:37
 adish Posts: 342
|
בשבוע האחרון נוכחתי לדעת שאני צמאה ולא רעבה ולכן למרות שטחניתי מלא.... לפחות פיענחתי ויכולתי לחז״לש השבוע בנוסף לכך גיליתי אכזבה בכל תחום בחיים עצמי: טחנתי הרבה ... משפחה: עברו הרבה קווים אדומים עד שבאמצע ארוחת שישי קמתי והלכתי כי כבר לא יכולתי לספוג את העלבון עבודה: כל מאמץ שאני עושה הוא לשווא כך מסתבר בסופו של דבר בעלי: נתן לי את כל התגובות הכי לא נכונות או מתאימות בכל סיטואציה שקרתה... חברות: רק מעבירות ביקורת עלי למרות שרואות שלא כל כך טוב לי ואני לא מאלה שמשתפים כל כך מהר ברגשות כי כמו שמירי סיפרה בשבוע שעבר זה סתם מעיק , ולכן שאני כבר משתפת אני מצפה לטיפה יותר תמיכה אז החלטתי לפחות לא אמשיך לאכזב את עצמי בפשטידת תרד של מירי מתבשלת ברגעים אלו בתנור.... לפחות לא אוכל פחמימות אחרי 5 אשמור על עצמי ועל כשגיזרתי שמתהדקת ובערב אצא כנראה להליכה בתקווה שלא יהיו הפרעות של אזעקות מקווה שהמשך השבוע יהיה יותר קל כי אני כבר נכנעתי להכל חוץ מלעשות לעצמי קצת טוב אם אין אני לי- מי לי?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|