17/11/2012 11:59
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הסמויה כתב:
אז זהו שממש לא
הי סמויה . כן סלט, לא סלט... תנסי להיכנס לסוג של עשייה, אפילו קטנה ביותר. כל עשייה שתעשי מבורכת. הפוסט שרשמה עדי מקודם על השתיה מאוד עוזר. ומאוד נבון. תרבי לשתות סמויה יקרה, תאכלי מעט פחמימות והיום יעבור לך כמו שצריך. את הראשונה שמסוגלת. edited by מטפס הרים on 11/17/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2012 11:48
 הסמויה Posts: 2467
|
אז זהו שממש לא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2012 16:43
 נחושה Posts: 6982
|
סמויה יקרה, מקווה שהסלט שלך כבר מוכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2012 08:33
 הסמויה Posts: 2467
|
אני באמת ביומיים האלה טרפתי ועליתי קילו אבל מהיום אני אנסה לחתוך ירקות ירקות ועוד ירקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2012 06:23
 dany Posts: 19819
|
תודה על העידוד ואמן שהכל יגמר בתוצאה טובה, תרתי משמע אצלנו המטוסים לא מפסיקים לעלות...............
miribelkin כתב:
חברי פורום יקרים זמנים לא קלים עוברים על מדינתנו בימים אלה... יושבים מול המרקע, צופים בחדשות, נמצאים בלחץ..... לנו השמנמודים יש נטיה במצבי לחץ,לאכול לנשנש...... אני מזכירה לכם, דווקא במודעות בימים אלה תקפידו על תזונה נכונה.... זה הדבר היחידי כרגע בשליטתכם, לא חסר אוכל בריא, פשוט לקנות להכין ולא להתעצל, כי הימים האלה יחלפו והכל יסתדר לטובה בלי נדר, ונרגיש מאד מתוסכלים..... שהאוכל ניצח אותנו. אז נקוה לשקט, ונחשוב חיובי ונתפלל על חיילנו המסורים,ותושבי הדרום האמיצים. ובלי נדר נגיע למעמד השקילה בשבוע הבא, לפחות בלי עליה.....אוהבת אתכם מאד לילה טוב מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2012 01:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברי פורום יקרים זמנים לא קלים עוברים על מדינתנו בימים אלה... יושבים מול המרקע, צופים בחדשות, נמצאים בלחץ..... לנו השמנמודים יש נטיה במצבי לחץ,לאכול לנשנש...... אני מזכירה לכם, דווקא במודעות בימים אלה תקפידו על תזונה נכונה.... זה הדבר היחידי כרגע בשליטתכם, לא חסר אוכל בריא, פשוט לקנות להכין ולא להתעצל, כי הימים האלה יחלפו והכל יסתדר לטובה בלי נדר, ונרגיש מאד מתוסכלים..... שהאוכל ניצח אותנו. אז נקוה לשקט, ונחשוב חיובי ונתפלל על חיילנו המסורים,ותושבי הדרום האמיצים. ובלי נדר נגיע למעמד השקילה בשבוע הבא, לפחות בלי עליה.....אוהבת אתכם מאד לילה טוב מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|