15/11/2012 17:50
 dany Posts: 19819
|
ליבי איתך שח יקרה, ועד היום אני עדיין זוכרת בבעתה את האזעקות במלחמת לבנון השניה שטבעון גם ספגה טילים, אבל זה לא היה מצב עד כדי כך איום ונורא כמו אצלכם, מקווה שזה יעבור במהירות ועם תוצאה משביעת רצון לאורך זמן ושקט. בנוגע לאוכל, רצוי במידת האפשר והיכולת להכין לך דברים שמתאימים לתכנית. אולי תדברי עם מירי ותוכלי לקבל עוד רעיונות לאו דווקא לאוכל מבושל. חיבוקים חזקים לעידוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 15:40
 אייריס Posts: 3744
|
כולנו איתכם יקירתי. מקווה שהכל יסתיים מהר ובשלום. מצדיעים לכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 13:27
 1103 Posts: 5022
|
שח יקרה אין שופטים אדם עד שלא באים במקומו.ליבי עימכם אני רוצה לחזק אותכם אנשי הדרום האמיצים.קל לתת עיצות מרחוק, אך המצב אינו נתון בידיך וכפי שמירי אומרת בחוץ יהום הסער ואנו חותכים סלט.כפי שמטפס הציע כאשר יתאפשר לך תעמידי סיר מרק הכיני ירקות חתוכים,ביצים קשות ועוד מיני מזונות שיהיו זמינים עבורך בשעות משבר אני מתפללת שהסיוט יסתים ותחזרו לחיי שיגרה ברוכה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 12:32
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קודם כל ש"ח הסמיילים שלך כתמיד פשוט מצחיחקים אותי והכי הכי הסמיילי בסוף, זה הקרבי שיורה. קורע. חד משמעית- כולנו מתפללים שהמצב יתפוס כיוון אחר לחלוטין. מדינה לא יכול הלהרשות שדורות של אזרחיה יגדלו בפניקת אזעקות ואימת טילים. שום מדינה שאני מכיר באירופה לא היתה מרשה מצב כה יותר מ12 חדשים שלא לדבר על 12 שנים... ובמקביל- פתרונות קסם אין כאן כי אנחנו במזרח התיכון וזה אומר הכל. כשרעיון המדינה המודרנית התגבש הוא נישען על מוטיב מאוד מרכזי- המדינה נועדה גם ובראש ובראשונה כדי לאפשר את קיומו הפיסי הנאות של האזרח שחי בה. זה עיקרון קריטי שאינו נופל מעיקרון אבטחת חירות הפרט על כל גווניו. הזכות של האדם פשוט לחיות חיים פיסיים נאותים. חיים ולא מוות. עיקרון זה אסור שיופר. אני מאוד מקווה שהסבב הנוכחי יביא עימו שינוי ניכר, דרמטי במאזן האיזורי. ושקט ושלווה יבואו אל הדרום הישראלי. לגבי הדיאטה בימים כאלו- אין ספק- את באתגר כפול ומכופל , אך אני סומך עלייך- אולי תלכי על מרק ירקות ענק שתוכלי ללגום ממנו כל הזמן? כזה מרק ממש ממש עשיר עם ימבה ירקות . איתכם. איתכם. ושכן ייגמר לעולם. edited by מטפס הרים on 11/15/2012 edited by מטפס הרים on 11/15/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 12:28
 הסמויה Posts: 2467
|
ליבי ליבי אתכם ואם אתם מחפשים לעזוב ולבוא להתארח דברי איתי בפרטי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 12:23
 שח Posts: 169
|
מאתמול אנחנו ספונים בתוך חדר הממ"ד בביתנו (ותודה לאל שיש לנו כזה, יש כאלו שגם את זה אין להם... ) פשוט נמצאים במצב הזוי של אזעקות וטילים כל שעה עגולה, אתמול נורו 50 רקטות!! (וזה על עירנו בלבד..) תודה לאל על כיפת ברזל שהצילה אותנו עשרות פעמים אתמול, מי שלא חווה מעולם אזעקה לא יוכל להבין על מה אני מדברת... הילדים כבר ממש מפוחדים, לא נותנים לנו לזוז מטר מהם.. מצד אחד - מאוד מורגלים ברעש האזעקה ומה עושים כשיש כזו, מצד שני - מעולם לא חוו טירוף כזה של אזעקות, אחת אחרי השניה כל שעה, לפעמים שתי אזעקות ברצף, והיא כל כך חזקה ומלחיצה... בלילה כבר הגענו למצב שפרסנו מזרנים בחדר של הקטנצ'יק (ממ"ד) ועברנו כולנו לישון על הריצפה לידו, כי בלתי אפשרי להתעורר כל 45 דקות ולרוץ לחדר...  אז הגוף כואב ושבור מלילה נוראי שכזה, לא עצמנו עין, והבוקר לא היה פחות גרוע... כולנו בבית, כולל בעלי שפיקוד העורף אסר על כולם במקום עבודתו להגיע לעבודה היום... אז מה עושים?! אוכלים.... משחקים קצת, רואים טלויזיה קצת, קוראים ספרים קצת ובין לבין כל דבר - אוכלים (אין ספק שזה מרגיע את הפחד ומעסיק אותם ואותנו....) הספקתי להכין סלסילה שלמה ולהכניס לחדר עם חטיפים, נישנושים, עוגות, שתייה, נייר טואלט, מגבונים ו... לא חשבתי לרגע על עצמי ומה אני אוכל בתוך כל הבלאגן הזה.... אז מקודם היה פה קצת שקט (אולי שעה שלמה שלא ירו עלינו.. ) אז יצאתי מהחדר להכין לי קצת ירקות חתוכים בקופסא והבאתי גם שקית קטנה של פריכיות אורז... מה עוד אפשר? אין לנו מקרר בחדר ואני מרגישה שאני קרובה מתמיד להתפתות לאכול עם הילדים את השטויות שלהם... גם נורא קר ובא לכולם פה משהו חם... אם אצליח לצאת מהחדר שוב עוד מעט, אפילו לחצי שעה, להכין לכולנו ארוחת צהריים חמה זה יהיה נפלא.... 
אבל אנחנו מוכנים לספוג את הכל ויותר, העיקר שהמדינה נלחמת בשבילנו סוף סוף!! שנים שאנחנו סובלים פה בדרום וחיים במציאות מטורפת, אז אם צריך שנשב גם עוד שבוע סגורים בבתים והצבא באדיר שלנו יגמור אותם אחת ולתמיד - כולנו בעד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|