הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיכום אישי עד כאן.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/11/2012 11:18

נחושה
נחושה
קרבת דרך ארוכה בדרך לעוד הצלחהApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2012 06:35

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד מטפס יקר!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2012 06:22

dany
dany
נרשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מטפס הרים כתב:
dany כתב:
מטפס יקר
תחוושת גאווה הציפה אותי שקראתי את הפוסט הנפלא שלך.
גאוות יחידה.
אפילו שאני לא הייתי בכלל בתכנית בזמן האחרון ובכל הרגשתי שייכת בכל גופי ונפשי למה שכתבת.
עברת מחצית מהדרך בשלושה חודשים שזה הישג נפלא/אדירApplause
והיום אתה עומד במקום שאני בו כבר למעלה משנתיים............חחחחחחחחחחחחחupset
אני אומרת לעצמי קחי את זה כאתגר, יש לכם לרדת פחות או יותר אותו הדבר........... תעשי תחרות!!!!! אולי זה יכניס לי פלפל ל"תפריט"Hammer Time
התובנות שלך ידועות לי על בוריין, רק צריך לבצע
בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהלן. תודה דני. אין לי שום ספק שאת יכולה להיכנס בחזרה למסלול. בתור אחד שהיה חדשים ארוכים מחוץ למסלול אני מכיר את זה היטב.בואי תעשי לך יעדים קצרי מועד, כל כך עוזר , לא כאלו שבהתבוננות התחלתית
נראים מאוד קשים להשגה. תפרקי את זה לשלבים, כמו סולם.. למשל: לנר ראשון של חנוכה את מגיעה שלשה קג פחות ממשקלך בשבוע זה. ואני בטוח שאת
תעשי זאת. ואז תקחי יעד נוסף: בערב השנה החדשה האזרחית את יוצאת לקפה עם מי שתחליטי ואת חוגגת כניסה לשנת 2013 עם חמישיה פחות. והיעד הבא: פגישת פורום בשליש השלישי של ינואר , בחורף, ואת מגיעה עם שיבעה ואולי שמונה פחות. ואת תרגישי ניפלא. אז: חנוכה, 1.1.2013 ואיפה שהוא ב27.1.13 מיפגש פורום חורפי. אין ספק שתצליחי. אגב, תקראי את הפוסט הבא שלי ותביני מה אני חווה הערב. להתראות ושתרגע ארצנו.
edited by מטפס הרים on 11/15/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 23:21

toly
toly
אין מילים פשוט= אלוף
וורשה וגם פריז התעלפו מרוב תובנות נפלאותיך
אהבתי התענגתי וזה הזמן להפנים את מה שכתבת
כל הכבוד לך על השיתוף והתמיכה
שבת בשליטה ורגועה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 19:26

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:
מטפס יקר
גאוות יחידה.
אפילו שאני לא הייתי בכלל בתכנית בזמן האחרון ובכל הרגשתי שייכת בכל גופי ונפשי למה שכתבת.
אני אומרת לעצמי קחי את זה כאתגר, יש לכם לרדת פחות או יותר אותו הדבר........... תעשי תחרות!!!!! אולי זה יכניס לי פלפל ל"תפריט"Hammer Time

אהלן. תודה דני. אין לי שום ספק שאת יכולה להיכנס בחזרה למסלול. בתור אחד שהיה חדשים ארוכים מחוץ למסלול אני מכיר את זה היטב.בואי תעשי לך יעדים קצרי מועד, כל כך עוזר , לא כאלו שבהתבוננות התחלתית
נראים מאוד קשים להשגה. תפרקי את זה לשלבים, כמו סולם.. למשל: לנר ראשון של חנוכה את מגיעה שלשה קג פחות ממשקלך בשבוע זה. ואני בטוח שאת
תעשי זאת. ואז תקחי יעד נוסף: בערב השנה החדשה האזרחית את יוצאת לקפה עם מי שתחליטי ואת חוגגת כניסה לשנת 2013 עם חמישיה פחות. והיעד הבא: פגישת פורום בשליש השלישי של ינואר , בחורף, ואת מגיעה עם שיבעה ואולי שמונה פחות. ואת תרגישי ניפלא. אז: חנוכה, 1.1.2013 ואיפה שהוא ב27.1.13 מיפגש פורום חורפי. אין ספק שתצליחי. אגב, תקראי את הפוסט הבא שלי ותביני מה אני חווה הערב. להתראות ושתרגע ארצנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 17:59

dany
dany
מטפס יקר
גאוות יחידה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 15:44

אייריס
אייריס
כיייף לקרוא ולקבל כוחות מחודשים ממך ומכל התגובות. כל הכבוד לשומן שעף ומאחלת לך עוד קג שיעופו בתהליך נכון וחכם. יישר כוח
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 14:18

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס הרים כתב:
1103 כתב:
מטפס מדהים
כרגיל נהנית לקרוא את הפוסטים שלך המאטדגרים מלאי התובנות והמענינים.
שאפו ענק לירידה הנהדרת שהיתה לך השבוע עם כל המהמורות והמכשולים הצלחת להשיל כמעט 10ק"ג ממשקלך
זה לא מובן מאליו על זה מגיעות לך ברכות.
אמנם אתה נמצא במחצית הדרך ואני מאמינה שתמשיך בטיפוס אל הפישגא הנכספת ווהניף עליה את דגל הניצחון.
סופ"ש בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך
ניליToast

הי נילי יקרה. בהחלט מהמורות שחבל על הזמן... היו ימים שממש הרגשתי כמו דניאל בגוב אריות... והיו הרבה מאוד רגעים קשים בשבוע בברלין ובשבוע כאן, האמת שכאן יותר כי האוכל היה הרבה יותר מפתה.. אבל ההתאפקות, המניעה והשליטה חדרו אל מוחי ונשמתי בשבועיים האלו , ואני כולי תקווה כי כך יהיה גם בהמשך. כמו שאמרת, כמעט מחצית הדרך
אבל- גם כשתושלם המשימה המיספרית יגיע ההישג הענק מכל- לתרגם אותה לדרך חיים לתמיד. וזהו זה, לחיות עם ההישג ולא לחרב אותו, ולא לעשות יותר דיאטות אלא רק לשמור לשמור לשמור על ההישג. תודה.

מטפס יקרה
יש לי עוד הצעה. לאחר השגת היעדים, לשנות את הרגלי האכילה של כל בני הבית.זו לא תהיה משימה קלה,זו משימה הדורשת זמן ואורך רוח, אך ניתנת לביצוע
היום זו המציאות בביתי.כמו שנאמר אם רוצים אין זו אגדה.
נילי

הי. ייתכן, אני ממש לא פוסל את זה ובפרט שאני מכיר לא מעט משפחות שעשו זאת. אני ממש לא מגובש בעניין. כרגע ,אני מודה, אני מרוכז בעצמי שלי בכל הקשור למותר ואסור, נכון תזונתית או שגוי, לא כופה ולא מצפה מאיש שירקוד לפי חליל הדיאטה שהחלטתי לנגן בו.. יכול להיות שגם זה יקרה. נראה. בינתיים, יש לי עוד כיברת הר לטפס. ואני מטפס.. תודה נילי.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 13:34

1103
1103
מטפס הרים כתב:
1103 כתב:
מטפס מדהים
שאפו ענק לירידה הנהדרת שהיתה לך השבוע עם כל המהמורות והמכשולים הצלחת להשיל כמעט 10ק"ג ממשקלך
אמנם אתה נמצא במחצית הדרך ואני מאמינה שתמשיך בטיפוס אל הפישגא הנכספת ווהניף עליה את דגל הניצחון.
ניליToast

הי נילי יקרה. בהחלט מהמורות שחבל על הזמן... היו ימים שממש הרגשתי כמו דניאל בגוב אריות... והיו הרבה מאוד רגעים קשים בשבוע בברלין ובשבוע כאן, האמת שכאן יותר כי האוכל היה הרבה יותר מפתה.. אבל ההתאפקות, המניעה והשליטה חדרו אל מוחי ונשמתי בשבועיים האלו , ואני כולי תקווה כי כך יהיה גם בהמשך. כמו שאמרת, כמעט מחצית הדרך
אבל- גם כשתושלם המשימה המיספרית יגיע ההישג הענק מכל- לתרגם אותה לדרך חיים לתמיד. וזהו זה, לחיות עם ההישג ולא לחרב אותו, ולא לעשות יותר דיאטות אלא רק לשמור לשמור לשמור על ההישג. תודה.

מטפס יקרה
יש לי עוד הצעה. לאחר השגת היעדים, לשנות את הרגלי האכילה של כל בני הבית.זו לא תהיה משימה קלה,זו משימה הדורשת זמן ואורך רוח, אך ניתנת לביצוע
היום זו המציאות בביתי.כמו שנאמר אם רוצים אין זו אגדה.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 12:27

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס מדהים
ניליToast

0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 12:27

הסמויה
הסמויה
יהיה טוב זה בטוח
כי אנחנו במקום הנכון
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 12:23

מטפס הרים
מטפס הרים
הסמויה כתב:
באמת קולולולו וריקודים אינדיאנים
מורידה את הכובע בפניך
המשיך כך

תודה רבה סמויה יקרה. כולי תקווה להמשך טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 12:22

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
וואוו מטפס יקר, בהחלט מחונן אתה! Applause
לרדת קילו ו 200 גרם בטירוף כזה של מסעדנות ואירוח ועוד בחו"ל?! אתה תותח! Thumbs Up

ממש כמו לראות את המוות מולך, להדוף אותו, לצחוק לו בפרצוף ולומר - התבלבלת, עדיין לא הגיע תורי wink
(סליחה אם הקונוטציה קשה מדי, אנחנו מאתמול במצב מלחמה, סגורים בתוך חדר אטום ושומעים אזעקות והפצצות אז זו הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש)
לגבי הדייאט קולה - מתחילת הדיאטה עם מירי אני אמרתי שאני פשוט לא מסוגלת לשתות מים, הגוף שלי מקיא אותם ממש בלי להתלבט, הם עושים לי תחושה נוראית בבטן
ואז אני פשוט לא שותה, הם עושים לי רע... אז יש לי תמי4 כבר שנים בבית (דרך אגב הילדים שלי מכורים למים...) ואני פשוט מכינה לי מיני מיצים דיאטטים, עם תרכיז מרמולייט או עסיס
דיאט של לימונענע ופטל, אז גם דיאט קולה ודיאט ספרייט נכנסים אצלי בקטגוריה, קלורית - הם בסדר גמור, סוכר - הם נטולי סוכר ממש עבור חולי סכרת, ומבחינתי - העיקר הוא שאני
מכניסה נוזלים לגוף. עדיף שאגמור בקבוק של ליטר וחצי דיאט ספרייט ביום מאשר כוס אחת (וגם זה בספק) של מים...
90% מגופנו הוא מים נכון? וידוע שכדי לרזות אנחנו חייבים לפחות 2 ליטר ביום של נוזלים, אז אני מכניסה בו נוזלים בדרך שאני מכירה ומסוגלת,
העיקר ששותים וכמובן - כל עוד זה משהו דיאט ולא אחר...

Thumbs Up אהבתי את הרעיון של כריך בחמש עם טחינה וטונה, ננסה אותו (בשדרוג עם עלה חסה ומלפפון חמוץ..) זה בוודאי ירגיע את מרכז הרעב עד ארוחת הערב שלי בסביבות תשע...

לא קלה היא לא קלה דרכנו.... אבל אתה נושק לעשרה קילוגרם הורדה וזה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!
שיהיה המון בהצלחה וסופשבוע בשליטה נהדרת!
Kissing

הי שח, הקונוטציה שלך בכלל לא קשה מידי, גם כי אני מבין מה עובר עליכם , וכולנו תקווה שהפעם הזו תישקוט הארץ ארבעים שנה אחרי.. גם עשרים שנה אני קונה.... וגם כי תכלס, השומן הוא דבר מזיק לבריאות ואפשר להגיד אפילו מסוכן וממית , השמנת יתר היא כבר מזמן לא עוד דבר "לא אסטטי" בלבד, אלא חד משמעית ומוכח מדעית, מחלה המקצרת חיים. זו מחלה שלכאורה אינה סופנית חלילה, אך היא קטליזטור ברור לכל כך הרבה בעיות בריאותיות וסיבוכים איומים...אז אם אנחנו הודפים אותו , ממש כמו שכתבת, אנחנו בעצם מסייעים לאריכות ימינו. נילחמים בנסיון השומן להרגנו. תודה ותהיו חזקים, ימים קשים אלו אך הם מסדרון לתקופה טובה הרבה יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 12:04

שח
שח
וואוו מטפס יקר, בהחלט מחונן אתה! Applause
לרדת קילו ו 200 גרם בטירוף כזה של מסעדנות ואירוח ועוד בחו"ל?! אתה תותח! Thumbs Up

ממש כמו לראות את המוות מולך, להדוף אותו, לצחוק לו בפרצוף ולומר - התבלבלת, עדיין לא הגיע תורי wink
(סליחה אם הקונוטציה קשה מדי, אנחנו מאתמול במצב מלחמה, סגורים בתוך חדר אטום ושומעים אזעקות והפצצות אז זו הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש)
לגבי הדייאט קולה - מתחילת הדיאטה עם מירי אני אמרתי שאני פשוט לא מסוגלת לשתות מים, הגוף שלי מקיא אותם ממש בלי להתלבט, הם עושים לי תחושה נוראית בבטן
ואז אני פשוט לא שותה, הם עושים לי רע... אז יש לי תמי4 כבר שנים בבית (דרך אגב הילדים שלי מכורים למים...) ואני פשוט מכינה לי מיני מיצים דיאטטים, עם תרכיז מרמולייט או עסיס
דיאט של לימונענע ופטל, אז גם דיאט קולה ודיאט ספרייט נכנסים אצלי בקטגוריה, קלורית - הם בסדר גמור, סוכר - הם נטולי סוכר ממש עבור חולי סכרת, ומבחינתי - העיקר הוא שאני
מכניסה נוזלים לגוף. עדיף שאגמור בקבוק של ליטר וחצי דיאט ספרייט ביום מאשר כוס אחת (וגם זה בספק) של מים...
90% מגופנו הוא מים נכון? וידוע שכדי לרזות אנחנו חייבים לפחות 2 ליטר ביום של נוזלים, אז אני מכניסה בו נוזלים בדרך שאני מכירה ומסוגלת,
העיקר ששותים וכמובן - כל עוד זה משהו דיאט ולא אחר...

Thumbs Up אהבתי את הרעיון של כריך בחמש עם טחינה וטונה, ננסה אותו (בשדרוג עם עלה חסה ומלפפון חמוץ..) זה בוודאי ירגיע את מרכז הרעב עד ארוחת הערב שלי בסביבות תשע...

לא קלה היא לא קלה דרכנו.... אבל אתה נושק לעשרה קילוגרם הורדה וזה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!
שיהיה המון בהצלחה וסופשבוע בשליטה נהדרת!
Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 11:18

הסמויה
הסמויה
באמת קולולולו וריקודים אינדיאנים
מורידה את הכובע בפניך
המשיך כך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 10:37

1103
1103
מטפס מדהים
ניליToast

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2012 09:52

מטפס הרים
מטפס הרים
השקילה הבוקר הראתה לי שהגרף ממשיך בכיוון המאוד רצוי.
ירדתי מאז השקילה האחרונה לפני שבועיים ( שבוע שעבר לא נשקלתי הייתי בחו"ל) 1.2, וסך הכל עד כה אני מאושר עם 9.3 ק"ג של שומן שעפו ממני... וכתמיד בגאווה על ההישג, ובצניעות המתבקשת אני מבקש לסכם בכמה נקודות את הלקחים הנילמדים שלי מהשבועיים האחרונים, שהיו כולם מרובי ארועים גדולים, האוכל סבב אותי יום יום ושעה שעה על מיגוון טעמיו ומקורותיו.. ובכל זאת אני מסכם ירידה נוספת, את חוב ברלין החזרתי ואף מעבר ..
1) לא ללכת לארוע גדול על בטן ריקה ורעבה . חד משמעית. כל השבוע הזה הקפדתי כל ערב בחמש בדיוק לאכול כריך עם לחם קל ( ואני שם לי כפית או שתיים של טחינה גולמית עם טונה שסיננתי ממנה כל טיפת שמן, אני מאוד לא אוהב טונה במיים...)..וככה הגעתי לארוע בשמונה בערב רגוע לחלוטין. פיסית, רגוע פיסית, בטן לא ריקה ומקרקרת.
2) אין פחמימות אחרי חמש- חד משמעית. כן בהחלט לדג, כן בהחלט לחתיכת בשר... נמנעתי מבשק טחון למינהו כמו קבבים וכאלו, כן בהחלט לירקות חתוכים כמו גזר וכאלו ואפילו עם כפית קטנה של רוטב עליהם... שום פחמימה: אבל שום פחמימה בזמן הארוע.
3) אפס סובלנות כלפי הקינוחים- וכאן אני יודע שיש חברים שעבורם זו מלחמה יותר מורכבת מאשר לי. יש ביננו כאלו שיעדיפו לא לאכול כלום מהלך ארוע ובלבד שיהנו מהמתוק.. הכל לגיטימי , אבל במקרה שלי של העדפה ברורה למלוח אני פשוט מסמן למלצרים לא להגיש לי את המתוק. לא נוגע. בזמן אכילת הקינוחים אני מנצל את הזמן לצאת להפסקתשירותים, תסלחו לי, או אפילו משחק אותה שיש לי שיחת טלפון שאני חייב לקחת ויוצא מהאולם...וכאשר אני חוזר רוב האנשים כבר סיימו כך שמוטיב ההתגרות יורד לו.
4)לא להיות ראשון בבופה- אם זה בופה אז אני פשוט בין האחרונים , אבל ממש בין האחרונים, לקחת אוכל. זה נתן לי שני כוחות: תחושת שליטה עצומה איך אני מצליח לחכות בכיף, בנחת, לקשקש עם אנשים, להסתובב ולדבר, להתבונן בתורים הארוכים ופשוט לא לגשת. הכוח השני שזה נתן לי, היכולת בנחת וברוגע בלי שנושפים בעורפי להתבונן היטב בכל מרכיב בבופה, להחליט אם כן ואם לא..
5) המון, המון, המון שתיה- כמויות הסודה מיים ואני מודה גם דייט קולה ששתיתי בימים האלה היתה מוגברת מאוד. כל הזמן שתיתי .
6) עיון ודפדוף בפורום דרך האייפון- גם אם לכתוב ממש לא יכולתי כי הייתי עסוק בלארח, אזי נכנסתי מדי פעם, סתם קראתי מהר את הפוסטים שלכם זה לזה, וככה באמת התחזקתי וזה גם הזכיר לי כל הזמן היכן אני מצוי ומה מטרתי, וכשראיתי את הכינוי שבחרתי לי גם הוא יצק את רגלי חזרה אל הקרקע, אפילו אתמול בארוע היה מיקרה שקולגה אחת נהדרת, אישה רזה ,רצת מרתון וכאלו, ומוכשרת בטירוף, קלטה אותי ככה מדפדף ואמרה לי: תמסור דש למירי ולחברות היקרות שלך, אבל באמת כל הכבוד לכולכם...
7) התבוננות, התבוננות, באנשים, בנשים, בהתנהלותם סביב האוכל. קשה לי להסביר את הנקודה הזו ורק אומר: יש בהתבוננות הלא פולשנית והלא מורגשת , סוג של משקפיים שמחדדות לי את המקום בו אני מצוי ואת המטרה אליה אני שואף. משקפיים שמראות לי גם סוגי מציאות שאני מכיר מקרוב ולא מוכן להיות חלק מהם עוד. כל כך לא רוצה... פתאום אתה מבין שאתה במקום כל כך טוב כרגע ואתה לא רוצה לסכן את זה..
זהו, זו רשימת תובנותי. ואולי המשמעות העיקרית ביותר היא: אפשר לעבור שבוע שלם של ארועים, ארועים וארועים- כולם ברמות גבוהות מאוד מאוד של קולינריה- אפשר להנות מהאוכל שמוצע בארועים, אפשר להנות מהתכנים, ומתברר שאפשר גם לרדת במשקל תוך כדי.
המון תודה לכולכם. כי העיקר זה האיזור המוגן שלנו אצל מירי ובפורום, איזור שהיא לרק מזור לקשיינו בתהליך, אלא בית ספר של ממש למדעי ההתנהגות.
ורק בריאות טובה.
שלכם. המטפס.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סיכום אישי עד כאן.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!