הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משמעותה של החזרה לשליטה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/11/2012 16:54

נחושה
נחושה
צהריים טובים פורום יקר ואהוב,
אני רוצה לשתף אתכם בתובנות שמלוות אותי ב 48 שעות האחרונות...
אומרים שאדם צריך להיות ממש נמוך, במשבר, בשבר אמוני או אישי, או פשוט להרגיש שהכול מתמוטט כדי לרצות ולעשות הכול כדי לצאת מהלופ שסוגר עליו.
כנראה שהאייטם אני שמנה היה הפעם הראשונה שממש הבנתי שזה המצב ויש לו שם ויש לו כתובת ויש לו מחיר ובנוסף ההרצאה של מירי על גבולות(המשפט: יש גבול לכל תעלול כולל באוכל) וההרצאה האחרונה על הצלחה בתהליך, כנראה עשו את שלהם והמשפט: השמנה זה כרוני ואנחנו מביאים את זה על עצמנו (אם לא מטפלים/מזניחים/מתמידים).
אני מבינה שאני צריכה להקשיב לעצמי יותר (שינוי בארוחת הבוקר, הפחתה בקפה...כתבתי בפוסט של מיכלי)
אני מבינה שאני יודעת הכולללללללללללללל, כי אני תלמידה מחוננת רק שהעשיה וההתמדה היו ממני והלאה :
(איך זה שפתאום אני יודעת שאפשר להקפיץ רצועות חזה עוף עם טבעות בצל ולהוסיף תלתלי גזר ורצועות פלפלים ובמעט סילן וסויה להרים ארוחת צהריים מדהימה תוך כמה דקות ובקושי גמרתי אותה ואני שעתיים אחרי ומפוצצת)
(איך זה שאני פתאום זוכרת לשים חופן פטרוזילה או לסחוט לימון או להניח בצלחת זכוכית יפה ולהרגיש מהממת לא פחות מאהרוני?")
(איך זה שאני במודע עסוקה רחוק מהמקרר, עם תה צמחים ביד, בלי רחמים עצמיים, מחפשת במתכונים את ארוחת הערב של היום או הצהריים של מחר?)
(איך זה שאין אויבים בבית? שיש המון ירק? שיש ירקות בכל הצבעים כולל סגול, כתום, לבן, ולא רק עגבניה ומלפפון וחסה?)
(איך זה שעומדת מגירה על המשקל הביתי ואני לא נשקלת כבר שלושה ימים בבוקר אחרי מס' 1?)
(איך זה שאני יושבת וקוראת שוב את הפנקס אחורה ומהנהנת ונזכרת ולא רק מכניסה לתיק בתום ההרצאה ועד להרצאה הבאה?)
(איך זה שאני רושמת? איך זה שאני מכינה שיעורי בית שמירי נתנה לנו...איך זה שאני מחליטה ולא נוגעת בלחם או בתפוחי אדמה רק כי החלטתי?)
משמעותה של החזרה לשליטה היא להבין באיזה לופ הייתי, כמה אכלתי, כמה שאבתי יותר נכון, כמה קפה, כמה פחות מים, כמה מה שאני רגילה ועושה על אוטומט, כמה מה שמבקשים ממני מבלי להפעיל ברקסים, כמה השתרבבו לחיי מטוגנים, קנויים, מתוקים, בצקים, הגדלת הכוס או הצלחת, ה-גם וגם וגם ולא או או או...עד כמה הצלחתי לראות כמה אני שוקעת ולא עד כמה אני מצליחה בתהליך.
כשמירי אמרה לי השבוע חצי פחות כבר הייתי כל כך אטומה שלא הצלחתי/יכולתי לשמוח שאחרי שישישבת זה בעצם הישג!!!
משמעותה של החזרה לשליטה הוא קודם כל ביטחון בעצמי וביכולותיי בתהליך ונכון שאומרים שארוכה היא הדרך חזרה....היא עדיפה מללכת לאיבוד!

נחושתכם
edited by נחושה on 11/13/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משמעותה של החזרה לשליטה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!