16/11/2012 16:37
 dany Posts: 19819
|
אכן כן, והשבת הולכת להיות שקטה שקטה. אין אורחים למעט מחר אחר הצהריים לקפה.........
נחושה כתב:
dany כתב: גם היום התחושה עדיין לא של בריאות מלאה, אך פינקתי את עצמי במספרה ופדיקור, כך שלפחות מסתכלת במראה ונהנית...... כרגע הייתי בפשיטה קלה על הקרייזי ליין....... אז ההרגשה נחמדה יותר. אייריס כתב: דני כמוני כמוך. מחכה קצת להתרומם ולהיות שוב בעשייה יופי נהדר אז את מוכנה לשבת 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2012 16:31
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
גם היום התחושה עדיין לא של בריאות מלאה, אך פינקתי את עצמי במספרה ופדיקור, כך שלפחות מסתכלת במראה ונהנית...... כרגע הייתי בפשיטה קלה על הקרייזי ליין....... אז ההרגשה נחמדה יותר. אייריס כתב: דני כמוני כמוך. מחכה קצת להתרומם ולהיות שוב בעשייה יופי נהדר אז את מוכנה לשבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 17:35
|
גם היום התחושה עדיין לא של בריאות מלאה, אך פינקתי את עצמי במספרה ופדיקור, כך שלפחות מסתכלת במראה ונהנית...... כרגע הייתי בפשיטה קלה על הקרייזי ליין....... אז ההרגשה נחמדה יותר.
אייריס כתב:
דני כמוני כמוך. מחכה קצת להתרומם ולהיות שוב בעשייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2012 15:36
 אייריס Posts: 3744
|
דני כמוני כמוך. מחכה קצת להתרומם ולהיות שוב בעשייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 16:56
|
כנראה שכל הרגשת הכבדות היא לא רק מאוכל אלא איזה חידק או וירוס וואט אוור עובר עליי, כאבי ראש נוראיים והרגשה לא טובה בקיבה. ישנתי חזק בצהריים,מקווה שזה לא יהרוס את הלילה, ויש תחושת חלושס כללית.
נחושה כתב:
dany כתב: חמודה שלי רק מלקרוא שבעתי............ נחושה כתב: dany כתב: בוקר טוב יקירתי רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני יקרה,את היית שם בשבילי וכעת אני בשבילך: היום , עכשיו את מתלבשת בחולצה האהובה עלייך, מארגנת שולחן זוגי או אישי לארוחת צהריים עם הצלחות הכי יפות, קנקן מים עם נענע, סכום ומפית בצד וזר פרחי גינה. במידה ויש לך צהריים מוכן, תוסיפי לו סלט שאת אוהבת במיוחד (כרוב עם שמיר, חסה עם פלחי פרי כמו חמוציות או פלחי תפוז משהו מושקע,...לא חסה עגבניה ומלפפון) משהו שווה. תה צמחים סכוס יפה תכיני לך שיהיה הקונוח לארוחה הטעימה, רק למזוג.... ל "פייב אוקלוק" שלך תכיני לך גבינה טעימה עם קינמון או תוח עץ אפוי וכמובן משהו חם מוקפץ לערב כמו פטריות חמות המורכבות מבצל, פטריות טריות ואבקת מרק פטריות או בצל ככה עם היד במקום מלח ופלפל.... הדיל הוא להיום, עד סוף היום כולל דיווח ומחר דיל חדש.... כן, יש בדיל תמיכה טלפונית אוהבתתתתתתתתתתתתתת והדיל הוא לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, לכל מי שמעוניין אוהבתתתתתתתתתתתת (חייבת לחזור נכנסים אנשים), נחושתך מצויין 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 12:43
|
dany כתב:
חמודה שלי רק מלקרוא שבעתי............ נחושה כתב: dany כתב: בוקר טוב יקירתי רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני יקרה,את היית שם בשבילי וכעת אני בשבילך: היום , עכשיו את מתלבשת בחולצה האהובה עלייך, מארגנת שולחן זוגי או אישי לארוחת צהריים עם הצלחות הכי יפות, קנקן מים עם נענע, סכום ומפית בצד וזר פרחי גינה. במידה ויש לך צהריים מוכן, תוסיפי לו סלט שאת אוהבת במיוחד (כרוב עם שמיר, חסה עם פלחי פרי כמו חמוציות או פלחי תפוז משהו מושקע,...לא חסה עגבניה ומלפפון) משהו שווה. תה צמחים סכוס יפה תכיני לך שיהיה הקונוח לארוחה הטעימה, רק למזוג.... ל "פייב אוקלוק" שלך תכיני לך גבינה טעימה עם קינמון או תוח עץ אפוי וכמובן משהו חם מוקפץ לערב כמו פטריות חמות המורכבות מבצל, פטריות טריות ואבקת מרק פטריות או בצל ככה עם היד במקום מלח ופלפל.... הדיל הוא להיום, עד סוף היום כולל דיווח ומחר דיל חדש.... כן, יש בדיל תמיכה טלפונית אוהבתתתתתתתתתתתתתת והדיל הוא לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, לכל מי שמעוניין אוהבתתתתתתתתתתתת (חייבת לחזור נכנסים אנשים), נחושתך
מצויין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 11:35
|
חמודה שלי רק מלקרוא שבעתי............
נחושה כתב:
dany כתב: בוקר טוב יקירתי רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני יקרה,את היית שם בשבילי וכעת אני בשבילך: היום , עכשיו את מתלבשת בחולצה האהובה עלייך, מארגנת שולחן זוגי או אישי לארוחת צהריים עם הצלחות הכי יפות, קנקן מים עם נענע, סכום ומפית בצד וזר פרחי גינה. במידה ויש לך צהריים מוכן, תוסיפי לו סלט שאת אוהבת במיוחד (כרוב עם שמיר, חסה עם פלחי פרי כמו חמוציות או פלחי תפוז משהו מושקע,...לא חסה עגבניה ומלפפון) משהו שווה. תה צמחים סכוס יפה תכיני לך שיהיה הקונוח לארוחה הטעימה, רק למזוג.... ל "פייב אוקלוק" שלך תכיני לך גבינה טעימה עם קינמון או תוח עץ אפוי וכמובן משהו חם מוקפץ לערב כמו פטריות חמות המורכבות מבצל, פטריות טריות ואבקת מרק פטריות או בצל ככה עם היד במקום מלח ופלפל.... הדיל הוא להיום, עד סוף היום כולל דיווח ומחר דיל חדש.... כן, יש בדיל תמיכה טלפונית אוהבתתתתתתתתתתתתתת והדיל הוא לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, לכל מי שמעוניין אוהבתתתתתתתתתתתת (חייבת לחזור נכנסים אנשים), נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 09:40
|
dany כתב:
בוקר טוב יקירתי רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני יקרה,את היית שם בשבילי וכעת אני בשבילך: היום , עכשיו את מתלבשת בחולצה האהובה עלייך, מארגנת שולחן זוגי או אישי לארוחת צהריים עם הצלחות הכי יפות, קנקן מים עם נענע, סכום ומפית בצד וזר פרחי גינה. במידה ויש לך צהריים מוכן, תוסיפי לו סלט שאת אוהבת במיוחד (כרוב עם שמיר, חסה עם פלחי פרי כמו חמוציות או פלחי תפוז משהו מושקע,...לא חסה עגבניה ומלפפון) משהו שווה. תה צמחים סכוס יפה תכיני לך שיהיה הקונוח לארוחה הטעימה, רק למזוג.... ל "פייב אוקלוק" שלך תכיני לך גבינה טעימה עם קינמון או תוח עץ אפוי וכמובן משהו חם מוקפץ לערב כמו פטריות חמות המורכבות מבצל, פטריות טריות ואבקת מרק פטריות או בצל ככה עם היד במקום מלח ופלפל.... הדיל הוא להיום, עד סוף היום כולל דיווח ומחר דיל חדש.... כן, יש בדיל תמיכה טלפונית אוהבתתתתתתתתתתתתתת והדיל הוא לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, לכל מי שמעוניין אוהבתתתתתתתתתתתת (חייבת לחזור נכנסים אנשים), נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 09:30
|
מטפס הרים כתב:
בוקר אור כולם. למי שלא שם לב, דני ואני סגרנו הבוקר מוקדם דיל - לשנינו הולך להיות יום מעולה וכיפי בתחום הדיאטה והשמירה. יום שכולו הקלה . החלטה משותפת שקיבלנו!!! אני מזמין את מי מחברי הפורום שרוצה להצטרף לברית-, להגיש בקשה בשלשה העתקים וכתב יד לגרפולוגיה ודני ואני נחליט .. סתתתתםםם- כולם כולם מוזמנים: יום של שליטה מלאה מתחילתו ועד נעילתו. יום כיפי וטוב. יום שיביא עימו מחר בוקר של הרגשת התעוררות קלה יותר ורגועה מאוד. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/14/2012
אחלה דיל, בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 09:05
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בוקר אור כולם. למי שלא שם לב, דני ואני סגרנו הבוקר מוקדם דיל - לשנינו הולך להיות יום מעולה וכיפי בתחום הדיאטה והשמירה. יום שכולו הקלה . החלטה משותפת שקיבלנו!!! אני מזמין את מי מחברי הפורום שרוצה להצטרף לברית-, להגיש בקשה בשלשה העתקים וכתב יד לגרפולוגיה ודני ואני נחליט .. סתתתתםםם- כולם כולם מוזמנים: יום של שליטה מלאה מתחילתו ועד נעילתו. יום כיפי וטוב. יום שיביא עימו מחר בוקר של הרגשת התעוררות קלה יותר ורגועה מאוד. להתראות. edited by מטפס הרים on 11/14/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 08:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה כל הכבוד על חצי שירד. על התובנות על השליטה המחודשת... רק ככה נצליח... דנדוש עשית זאת בעבר ובטוחה שתצליחי שוב.... יש ימים כאלה של שקיעה עצמית בלי חשק להכין ...המצחיק הוא שילדיי מבקשים שאכין פתאם יש לי ים של חשקים להוציא מהמקרר לבשל. להכין להם.. ולעצמי להכין סלט צבעוני אין חשק בכלל.... ביחד נצליח ) יום חדש ושיהיה לנו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 08:35
 קסם Posts: 140
|
היי נחושה פוסט מרשים ונכון כול כך תודה על השיתוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 08:05
|
סגרנו!!!!!!
מטפס הרים כתב:
dany כתב: בוקר טוב יקירתי  רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הי דני. בוקר טוב לך . בואי נלך היום על יום מצויין. סגור? יום שכולו מתחיל בפתיחת שער של שליטה וניגמר בסיפוק עצום של שליטה נועלת. סגרנו דיל??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 06:39
|
dany כתב:
בוקר טוב יקירתי  רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הי דני. בוקר טוב לך . בואי נלך היום על יום מצויין. סגור? יום שכולו מתחיל בפתיחת שער של שליטה וניגמר בסיפוק עצום של שליטה נועלת. סגרנו דיל??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2012 06:01
|
בוקר טוב יקירתי רוצה גם להחזיר את השליטה לחיי, אני לבד מחרבת לי את הכל שוב תחושה של נפיחות איומה שוב תחושה של גועל, שוב תחושה של חוסר הבנה למה אני עושה זאת למרות שאני היא זאת שסובלת פיזית ולא מישהו אחר, איך יכול להיות שבן אדם במודע מכאיב לעצמו. ממש לא ברור. לקום בבוקר בלי הרגשה של קלילות אלא כבדות מעיקה, זו הרי הרגשה הכי זיפתית שבעולם. ונשבעתי בי שיש בבית הכל מכל בכדי שהיום יהיה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי חשק לכלום, לא להכין, לא לבשל, לא להקפיץ, לא לשנות!!!!!!!! רק לשקוע. וחייבת חייבת לעצמי לא לאף אחד אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 23:39
|
מיכל שרון כתב:
יקירתי פוסט מעורר מאין כמוהו.. שמחה לקרוא את השינוי שאחז בך, שמחה שאת מתחילה לצאת מהלופ ובעיקר שאיתך ועם רוח הפוסט הזה אני הולכת לישון. זה נקרא : לילה טוב!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 23:35
 מיכל שרון Posts: 1318
|
יקירתי פוסט מעורר מאין כמוהו.. שמחה לקרוא את השינוי שאחז בך, שמחה שאת מתחילה לצאת מהלופ ובעיקר שאיתך ועם רוח הפוסט הזה אני הולכת לישון. זה נקרא : לילה טוב!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 22:37
|
מטפס הרים כתב:
תודה נחושה, על שני הפוסטים. שמח שהיה לך יום טוב ומאחל גם מחר שכזה. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 22:22
|
תודה נחושה, על שני הפוסטים. שמח שהיה לך יום טוב ומאחל גם מחר שכזה. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 21:09
|
מעדכנת על יום מוצלח, למרות הפחממות בערב (חצי לחמניה כהה שהשארתי לי לערב) סה"כ הפחממות הידועות לי היו: 2 כפות קוואקר, תפוח,חצי לחמניה=שתי פרוסות לחם ועוד הסילן מהצהריים...בכל אופן לא נרשמה חריגה ארוחת הערב היתה סלט גדול וצבעוני, גבינת סקי ופרוסת גבינה בולגרית חמישה אחוז בלחמניה. אני לא מאמינה שמסיימת את היום עם קפה אחד ויושבת על המחשב לסיים איזו עבודה והכנתי לי שלי על השיש למקרה שיתקוף הרעב. מסמנת יום שני מוצלח ומוכנה וערוכה למחר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|